Anmeldelser af Hotel Baia del Sorriso

 
Hotel Baia del Sorriso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Baia del Sorriso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglioncello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Baia del Sorriso

Læs personlige anmeldelser af Hotel Baia del Sorriso som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Baia del Sorriso. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Hanne fra Århus C boede på Hotel Baia del Sorriso i Castiglioncello fra d. 26. til d. 27. juni 2005.

Som udgangspunkt er byen Castiglioncello vældig hyggelig.
Første indtryk af Baia del Sorriso var dog noget nedslående.
Vi var blevet advaret, men gæstfrihed var ikke kodeordet.
Efter at have sundet os lidt, og kigget lidt på byen, fandt vi nu at hotellet var ok. Der var rent og pænt, og omgivelserne var fine. Let adgang til en fin strand, hvor betjeningen/faciliteterne var fine.
Pas på med valg af restaurant! Efter at have prøvet os frem, fandt vi, at cafeen/restauranten midt på byens torv, var det bedste/billigste og ikke mindst venligste sted. Men man taler kun italiensk! Eneste sted i byen, hvor man taler engelsk og er imødekommende, er på turistkontoret, hvor vi fik god information. Ser vi bort fra den italienske arrogance, har vi haft nogle fine dage i Toscana, og vi vender helt sikkert tilbage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Gitte og Jørgen fra Frederiksberg C boede på Hotel Baia del Sorriso i Castiglioncello fra d. 10. til d. 17. juli 2004.

Vi har haft en rigtig dejlig ferie, Italien er et meget smukt Land, Castiglioncello var en sød lille fiskerby med gode gåture muligheder, og maden er jo en udsøgt fornøjelse at stifte bekendtskab med. Vores første uge i Castiglioncello var dejlig vi tog bl.a. toget ind til Pisa og så tårnet, det fung. Fint (togforbindelsen), i Castiglioncello var der en turistinformation hvor de var imødekommende, men vi blev overrasket over hvor lidt engelsk de talte på hotellet. Hotellet, værelset ok. men betjeningen i receptionen og i restauranten var under standart, de gad dårligt hilse, de var så lidt imødekommende at vi aldrig spurgte dem om noget, fordi de altid så den anden vej når vi kom, kaffen var hældt op på en stålkande og varm hvis vi kom tidlig og resten siger sig selv. Maden på hotellet var udsøgt, så nogle gange så vi bort fra betjeningen, klage ville vi ikke have gjort, men når I nu opfordrer os så!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Niels med flere fra Vedbæk boede på Hotel Baia del Sorriso i Castiglioncello fra d. 17. til d. 19. juli 2004.

Ja, vi var meget tilfredse med området og hotellet ligeså.
Man får simpelthen ikke en bedre udsigt og terrasse, midt udover havet. Hotellet er jo gammel italiensk standart, men hyggeligt, og når man på de forholdsvis små og spartanske værelser, åbner for de elektriske skodder, så bliver man bare så positivt overrasket. Vi havde mange hyggelige timer der om aftenen, efter standtur nedenfor hotellet, som iøvrigt også var vældigt fint. Bare helt super alt i alt med en hyggelig badeby, med få udenlanske turister.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Mark og hustru fra København V boede på Hotel Baia del Sorriso i Castiglioncello fra d. 24. til d. 28. maj 2004.

Vi havde en fantastisk uge i maj med 2 dage i Firenze og 4 dage i Castiglioncello. Toscana i maj måned er bare skønt. Vejret var perfekt 20-25 grader og letskyet eller sol [...]
Hotellet overgik klart vores forventninger (undtagen morgenmaden der er ret spartansk). Vi havde en kæmpe altan med den mest fantastiske udsigt over middelhavet til Elba og Korsika. Personalet var søde og alt er utrolig rent og pænt. Beliggenheden var også fint til udflugter i området. Vi havde nogle dejlige ture til Lucca, marina di Pisa og Volterra.

Sidst vil jeg gerne fremhæve den hyggelige strandbar der drives af et ungt par. Men vandet er koldt i maj og det er ikke en sandstrand. Det opvejes dog til fulde af den korte afstand.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Niels Jørgen og hans kone fra Odense boede på Hotel Baia del Sorriso fra d. 2. til d. 6. juli 2002, inden de kørte videre til Montalcino og til Firenze. Han skrev efter rejsen:

Hotellet havde en god standard på værelset, hvorfra man på terrassen har en skøn udsigt over bugten ved byen. Vi må "leve" med italiensk morgenmad, men lidt skrabet var den. Hotellet er ikke for gangbesværede og for familier med små børn. Det er lidt besværligt at "betjene" de mange trapper ned til vandet. 
Vandreturen ind til byen begynder med en lidt farefuld færd på vejen - gennem viadukten - inden vi kunne komme ned på Via Quercetanana og gå op til byen. Men byen er dejlig med gode restauranter og forretninger.
Endvidere et spændende område ved den gamle borg. Vi gik meget i den store pinjepark, hvor der den ene dag var et stort marked. Priserne er rimelige på mad og forfriskninger. Alt i alt en dejlig by. De 4 overnatninger var fint - så havde vi set det, der skulle / kunne ses. 
Vi havde en dejlig udflugt til Pisa.
Generelt en god og vellykket tur, som lægger op til en henvendelse til IN-ITALIA en anden gang, når vore rejsemål er Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2002
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Det nybagte ægtepar Møller fra Århus boede på Hotel Baia del Sorriso fra den 29. juni til den 6. juli 2002.

Efter Rom tog vi toget fra Termini-banegården ca. 300 km. nordpå til den lille kystby Castiglioncello. Her havde vi en uges dase-/badeferie på Hotel Baia del Sorriso, der ligger på en klippeskrænt ca. 800 m. uden for byen med en fantastisk udsigt ud over havet. Takket være dig havde vi fået en lelighed med en rigtig stor terrasse - lækkert! Castiglioncello er en ferieby for italienere, så man ser ikke så mange andre udenlandske turister dér, hvilket var fint efter Rom. Vi havde nogle gode dage ved klippestranden og det indbydende hav, men arter vejret sig ikke, kan det nok godt blive lidt kedeligt uden egen eller lejet bil. Hotellet levede i øvrigt fuldt op til forventningerne og personalet var venligt, hjælpsomt og talte for en dels vedkommende engelsk.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2002
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2002
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map