Anmeldelser af Hotel Baia del Sorriso

 
Hotel Baia del Sorriso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Baia del Sorriso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglioncello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Baia del Sorriso

Læs personlige anmeldelser af Hotel Baia del Sorriso som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Baia del Sorriso. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Thomas og hans kæreste fra Birkerød boede på Hotel Baia del Sorriso i Castiglioncello fra d. 17. til d. 19. juli 2006.

Castiglioncello og hotellet var en god oplevelse. Hotellet og værelset var skønt. Ikke prangende, men det vidste vi godt. At have den altan med udsigt over Middelhavet var pragtfuldt. Og byen var rigtig hyggelig.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Peter fra Fredensborg boede på Hotel Baia del Sorriso i Castiglioncello fra d. 13. til d. 17. september 2005.

Vi havde en fin tur, tak.
Hotellet var Ok, men vi vil ikke anbefale at man anvender restauranten ved siden af til andet end morgenmad. Maden var middelmådig og dyr. Byen var meget lille og der var umiddelbart få forretninger. Muligheden for at bade var rigtig god. Og fra terrassen var der en fin fin udsigt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Anne og hendes mand fra Birkerød boede på Hotel Baia del Sorriso i Castiglioncello fra d. 30. august til d. 3. september 2005.

Vores værelse på hotellet i Castaligoncello var skønt med udsigt over Middelhavet. Rengøringen er OK. Stranden er hyggelig, og de er meget venlige i strandbaren. Restauranten er bestemt ikke noget at skrive om. Vi spiste der to gangen, den ene gang var maden næsten uspiselig, og betjeningen yderst langsom. Vi forlod bordet efter at havde smagt på maden, og der var også vrøvl med regningen . I receptionen sidder en sød pige om dagen, som taler lidt engelsk. Efter kl. 18 var der kun italiensk betjening. Indcheckning fungerede fint. Alt i alt er vi tilfredse, men det skyldes ikke mindst den gode indcheckning via jer og det fantastiske vejr.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jakob og Christine fra London boede på Hotel Baia del Sorriso i Castiglioncello fra d. 21. til d. 25. juli 2005.

Castiglioncello som ligger ved vandet er naturligt et mere kommercielt turiststed end f.eks. Volterra og derfor ikke naer saa charmerende - vi havde dog nogle gode dage ved stranden og aftener paa vores altan med en fantastisk udsigt over bugten og havet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Carsten og Susanne fra København K boede på Hotel Baia del Sorriso i Castiglioncello fra d. 20. til d. 24. juli 2005.

Vi boede de første 4 dage i Italien i Montalcino, derefter i Panzano 4 dage, begge hoteller havde vi selv fundet. Derpå flyttede vi ud til Castiglioncello, og det var vi ikke så glade for!
Hotellet fortjener efter vores mening ikke de 3 stjerner, det har. Værelset som sådan var OK og også udsigten til havet. Men der var ikke ordentlig afskærmning mellem vores og nabobalkonerne, og et spejl på væggen i vores værelse bevirkede, at naboen på den ene side kunne se alt, hvad der foregik på vort værelse (når vi altså ikke trak gardinet for). Sad man ude, var der altså ikke rigtig mulighed for privatliv. Vi spiste den første aften i hotellets restaurant, som var under al kritik. Maden var kun delvis OK, men service var et fremmedord. Spisekortet
var kun på italiensk, hvilket sprog vi - desværre - ikke behersker. Vi er helt indforstået med at forsøge os med italiensk parlør, men det er nu ikke alt, man finder dér. Jeg bestilte en dessert, som tjeneren ikke vidste hvad var. Det var den dyreste på kortet 4.00 Euro. Han gik ud i køkkenet og kom tilbage og fortalte, at han ikke vidste, hvad det hed på engelsk, men at det var en af hans favoritter. Ind kom en tynd skive vandmelon. Det smagte udmærket, men til 4.00 Euro burde der i det mindste være noget alkohol hældt over. Jeg fortalte ham, at jeg syntes prisen var for høj, og at man til 4.00 Euro kunne købe en hel melon, hvorefter han slog 2.00 Euro af på regningen. Regningen på restauranten kunne ikke overføres til hotelregningen, da det var to forskellige forretninger, sagde han.????? Morgenmåltidet var heller ikke indbydende (vi ved godt, at man mange steder sydpå ikke går så meget op i dette). Vi forventer ikke den helt store buffet, men det der stilles frem må i al fald være friskt og indbydende. Brødet virkede for gammelt, juicen var hvinende sød og tilsyneladende absolut ikke lavet af noget frugtholdigt, der var to slags (frossen) yoghurt fra maskine, og smagen var mildt sagt noget kunstig. Vi satte vor lid til den omtalte "private" strand neden for hotellet, hvor vandet så absolut så klart og indbydende ud. Også den var skuffende, idet der fra kl. 10.00 om formiddagen var fyldt op med børnefamilier i et sådant omfang, at man faktisk havde svært ved at komme frem til vandkanten. Larmen fra badegæster overdøvede alt andet til ca. 19.30 om aftenen. Vi opgav ganske enkelt vandgang. Den " private strand " blev åbenbart brugt af alle i byen.
Castiglioncello er en meget turistet by og var slet ikke "vores kop the". Vi fandt et turistkontor med brochurer over hoteller i området og ringede selv rundt. Fandt til sidst et pragtfuldt hotel i Volterra og flyttede dertil efter 2 dage i Castigleoncello, selv om vi havde betalt for 4 dage. Vi bad ikke om at få penge retur, idet vi ikke ønskede at ødelægge ferien med diskussioner. Vi ville blot væk fra kysten og op i bjergene.

Alt i alt: In-Italia er ikke at bebrejde NOGET som helst. Alt fungerede bortset fra hotellet i Castiglioncello, men det var ikke jeres fejl. Blot skulle man måske neddrosle til kategori 1½ stjerne? - eller helt droppe det. Vi synes, at I håndterer tingene professionelt, vejledningerne om ruter til hoteller er fine, og jeres hjemmeside er meget oplysende. Så ros for det!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map