Hotel i Castiglioncello i Toscana

Hotel Baia del Sorriso

Terrasse m/ havudsigt Udsigt fra terrassen Enkeltværelse m/ terrasse Dobbeltværelse m/ terrasse Dobbeltværelse på niveau med havet Dobbeltværelse m/ terrasse ved receptionen Dobbeltværelse på kvisten Dobbeltværelse m/ havudsigt Tresengsværelse m/ terrasse Tresengsaværelse ved receptionen Tresengsværelse på kvisten Terrasse m/ havudsigt
 
Hotel Baia del Sorriso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Baia del Sorriso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglioncello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hævet over havet ligger denne pragtfulde gamle bygning, hvorfra du har en smuk udsigt over bugten Baia del Quecetano, der er berømt for sine badesteder.

By og strand

Der er adgang til den private strand med elevator fra hotellet. Der er tale om en platform med solvogne og strandbar - og plads til omkring 100 personer. Stranden er en blanding af klipper og sand. Omkring 1 km fra hotellet via en sti ligger den charmerende lille by Castiglioncello, hvor man finder alle typer butikker, spisesteder, pizzeriaer og barer. Der er ca. 1,5 km til togstationen i byen.

Læs mere om Hotel Baia del Sorriso

Værelserne

Alle de 33 værelser er udstyret med aircondition og har deres eget badeværelse med toilet og bruser. De er enkelt møblerede og ikke særligt store. Værelserne med balkon/terrasse vender ud mod bugten.

Restaurant med fokus på fisk

Hotellet har egen restaurant, hvis menu er præget af den marittime beliggenhed,
opholdsstue, TV-stue og to parkeringmuligheder: den mindste lige ved indgang til hotellet og den større på den anden side af vejen. Restauranten er især god til fiskeretter, men det er også muligt at spise kød på den dejlige terrasse, hvorfra man nyder udsigten over bugten og bycentrum.

Læs om værelserne på Hotel Baia del Sorriso

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Baia del Sorriso

Læs personlige anmeldelser af Hotel Baia del Sorriso som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Baia del Sorriso. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 23 anmeldelser fra Hotel Baia del Sorriso

Lovely "Old fashioned" Hotel directly to the sea.

Freindly staff, nice view to the sea, lovely village

Læs mere

Skøn udsigt.

Familie på 4. Vi boede på et familieværelse med terrasse med udsigt over en lille bugt og havet, skønt. Der var mange turister på stranden, men badede man fra klipperne var det fint. Vandet var rent og en behagelig temperatur.
Hotelværelset var fint, dog lidt nusset på gulvet. Morgenmaden var mest til den usunde side, bl.a.med en masse kage.
Lille turistby med butikker og restauranter i gåafstand. Der var ikke plads til vores udlejningsbil på hotellets P-plads, så vi holdt foran hotellet på en befærdet vej. Da vi hentede vores bil, var der kommet et kæmpe stenslag i ruden. Det var ret ærgerlige penge (5000kr).

Læs mere

Dejligt Italiens hotel

Hyggelig Italiens hotel med god betjening og rengøring. Et hotel hvor mange italiener holder ferie og der er en dejlig stemning. Tæt på byen ca. 10min gang og 15min. til togstadionen

Læs mere

Hotel Baia del Sorriso

Hotellet er ganske vist ret slidt, men placeringen er perfekt, hvis du ønsker at kombinere solbadning og svømning med restaurantbesøg og lidt shopping uden at skulle tage bilen eller taxa. Hotellet ligger omkring 5 minutters gang fra den hyggelige lille by Castiglioncello med et godt udvalg af restauranter, caféer og isboder. Byen har også en købmand, ATM, apoteker, tøjbutikker osv ..Udsigten fra hotelværelsets terrasser som ligger ud mod havet er fantastisk, det er værd at betale lidt ekstra for sådan et værelse.

WiFi fungerer kun nær hotellets reception, ikke på værelserne. Parkering er gratis, men de steder, der ligger ved hotellet er få. Hotellet dog udstyret med en stor parkeringsplads et minuts gang væk.

Læs mere

godt hotel

et godt ældre stilfuldt hotel med charme, og i gå afstand til den hyggelig by, og så havde vi en flot udsigt ud over bugten

Læs mere

Solskinsferie ved havet

Fint hotel i ægte italiensk stil beliggende lige ned til en smuk bugt med lækker badevand. Hvis man er gangbesværet skal man ikke vælge dette hotel da der er mange trapper både inde på hotellet og for at komme ned til stranden. Alle værelser har udsigt mod havet og har terrasse. Lille men funktionelle værelser med aircondition. Enkel men god morgenmadsbuffet. Lækker køkken der især laver gode fiskeretter hvis man ønsker at spise middag på hotellet. Sød og hjælpsomt personale. Eneste minus ved hotellet, er den lille parkeringsplads der ligger lige ved hotellet. Der er plads til 10 biler men der findes en større parkeringsplads ca. 100 m. fra hotellet hvor der er 82 trin fra gaden og op til parkeringspladsen. DEr er dog mulighed for at holde ved hotellet for af- og pålæsning af bagage.

Læs mere
 
search map