Hotel i Castiglioncello i Toscana

Hotel Baia del Sorriso

Terrasse m/ havudsigt Udsigt fra terrassen Enkeltværelse m/ terrasse Dobbeltværelse m/ terrasse Dobbeltværelse på niveau med havet Dobbeltværelse m/ terrasse ved receptionen Dobbeltværelse på kvisten Dobbeltværelse m/ havudsigt Tresengsværelse m/ terrasse Tresengsaværelse ved receptionen Tresengsværelse på kvisten Terrasse m/ havudsigt
 
Hotel Baia del Sorriso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Baia del Sorriso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglioncello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hævet over havet ligger denne pragtfulde gamle bygning, hvorfra du har en smuk udsigt over bugten Baia del Quecetano, der er berømt for sine badesteder.

By og strand

Der er adgang til den private strand med elevator fra hotellet. Der er tale om en platform med solvogne og strandbar - og plads til omkring 100 personer. Stranden er en blanding af klipper og sand. Omkring 1 km fra hotellet via en sti ligger den charmerende lille by Castiglioncello, hvor man finder alle typer butikker, spisesteder, pizzeriaer og barer. Der er ca. 1,5 km til togstationen i byen.

Læs mere om Hotel Baia del Sorriso

Værelserne

Alle de 33 værelser er udstyret med aircondition og har deres eget badeværelse med toilet og bruser. De er enkelt møblerede og ikke særligt store. Værelserne med balkon/terrasse vender ud mod bugten.

Restaurant med fokus på fisk

Hotellet har egen restaurant, hvis menu er præget af den marittime beliggenhed,
opholdsstue, TV-stue og to parkeringmuligheder: den mindste lige ved indgang til hotellet og den større på den anden side af vejen. Restauranten er især god til fiskeretter, men det er også muligt at spise kød på den dejlige terrasse, hvorfra man nyder udsigten over bugten og bycentrum.

Læs om værelserne på Hotel Baia del Sorriso

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Baia del Sorriso

Læs personlige anmeldelser af Hotel Baia del Sorriso som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Baia del Sorriso. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 23 anmeldelser fra Hotel Baia del Sorriso

Lovely "Old fashioned" Hotel directly to the sea.

Freindly staff, nice view to the sea, lovely village

Læs mere

Skøn udsigt.

Familie på 4. Vi boede på et familieværelse med terrasse med udsigt over en lille bugt og havet, skønt. Der var mange turister på stranden, men badede man fra klipperne var det fint. Vandet var rent og en behagelig temperatur.
Hotelværelset var fint, dog lidt nusset på gulvet. Morgenmaden var mest til den usunde side, bl.a.med en masse kage.
Lille turistby med butikker og restauranter i gåafstand. Der var ikke plads til vores udlejningsbil på hotellets P-plads, så vi holdt foran hotellet på en befærdet vej. Da vi hentede vores bil, var der kommet et kæmpe stenslag i ruden. Det var ret ærgerlige penge (5000kr).

Læs mere

Dejligt Italiens hotel

Hyggelig Italiens hotel med god betjening og rengøring. Et hotel hvor mange italiener holder ferie og der er en dejlig stemning. Tæt på byen ca. 10min gang og 15min. til togstadionen

Læs mere

Hvis man er til badeferie på klipper.....

Meget basalt med kedelige lidt slidte værelser og omgivelser og en "træt" egen restaurant. Egen "strand" OK, men kræver, at man er lidt mere forberedt på at vandre på klipper til vandet, end vi var. Men den yngste ville sole sig - og det var der rig mulighed for.

Læs mere

Træt og nedslidt hotel

Det var tydeligt at der blev sparet på alt, både morgenmad og vedligeholdelse. Halvdelen af parkeringspladserne blev lavet til betalingspladser.

Læs mere

Ringe service!

Vi blev indlogeret på et værelse med balkon, selvom vi ikke havde bestilt dette - Vi havde dog skrevet hjemmefra, at vi ønskede dette, hvis der blev et værelse ledigt med balkon og var derfor kun taknemmelige. Samme aften (efter at have pakket alle vores ting ud og ind i skabe) blev vi ringet op om, at der var sket en fejl og vi skulle skifte værelse (ingen undskyldning eller andet). Vi flyttede derefter ind på et meget lille og skrabet værelse. Senere finder vi desuden ud af, at de havde prøvet og bilde de gæster ind, som skulle have værelset med balkonen, at de ikke kunne få værelset med det samme, da balkonen ikke var rengjort (de fik først værelset dagen efter de ankom).
Selvom man har bestilt strandsenge og parasol hjemmefra har hotellet ikke noget med det at gøre, men derimod en bar nede på stranden. Vi skulle betale 108 euro for 6 dage, men efter to dage blæste det op, og bølgerne gjorde i 3 dage, at vi ikke kunne ligge ved stranden - Penge fik vi ingen tilbage af, da de mente, at det ikke var deres skyld, at vi ikke kunne ligge på sengene eller bade ved stranden, men derimod naturens skyld! Og så synes de også godt, at vi kunne tænke på, hvor mange penge de rent faktisk havde mistet på ikke at have badende gæster pga. bølgerne (igen ingen undskyldning eller kompensation).
Dagen inden vi skulle tjekke ud spurgte vi i receptionen, om vi skulle have kontakte til tjekout, eller om de tog imod Visa. Dette fik vi et klart svar om, at det gjorde de, så vi behøvede ikke hæve penge. Dagen efter ved tjekout har tonen en anden lyd, da de vil have, at vi skal betale de 18 euro i turistskat i kontakter, da de ikke skal ind på deres konto. Receptionisten er meget sur, og da jeg henviser til, hvad hendes kollega havde sagt dagen før, er der stadig ingen forståelse.
Alt i alt en kedelig oplevelse med hotellet, men en rigtig dejlig by!

Læs mere
 
search map