Hotel i Castiglioncello i Toscana

Hotel Baia del Sorriso

Terrasse m/ havudsigt Udsigt fra terrassen Enkeltværelse m/ terrasse Dobbeltværelse m/ terrasse Dobbeltværelse på niveau med havet Dobbeltværelse m/ terrasse ved receptionen Dobbeltværelse på kvisten Dobbeltværelse m/ havudsigt Tresengsværelse m/ terrasse Tresengsaværelse ved receptionen Tresengsværelse på kvisten Terrasse m/ havudsigt
 
Hotel Baia del Sorriso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Baia del Sorriso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglioncello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hævet over havet ligger denne pragtfulde gamle bygning, hvorfra du har en smuk udsigt over bugten Baia del Quecetano, der er berømt for sine badesteder.

By og strand

Der er adgang til den private strand med elevator fra hotellet. Der er tale om en platform med solvogne og strandbar - og plads til omkring 100 personer. Stranden er en blanding af klipper og sand. Omkring 1 km fra hotellet via en sti ligger den charmerende lille by Castiglioncello, hvor man finder alle typer butikker, spisesteder, pizzeriaer og barer. Der er ca. 1,5 km til togstationen i byen.

Læs mere om Hotel Baia del Sorriso

Værelserne

Alle de 33 værelser er udstyret med aircondition og har deres eget badeværelse med toilet og bruser. De er enkelt møblerede og ikke særligt store. Værelserne med balkon/terrasse vender ud mod bugten.

Restaurant med fokus på fisk

Hotellet har egen restaurant, hvis menu er præget af den marittime beliggenhed,
opholdsstue, TV-stue og to parkeringmuligheder: den mindste lige ved indgang til hotellet og den større på den anden side af vejen. Restauranten er især god til fiskeretter, men det er også muligt at spise kød på den dejlige terrasse, hvorfra man nyder udsigten over bugten og bycentrum.

Læs om værelserne på Hotel Baia del Sorriso

Skjul teksten
 
 
search map