Villa i Castiglion Fiorentino i Toscana

Villa Vivarelli

 
Villa Vivarelli er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Vivarelli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglion Fiorentino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne prægtige gamle adelsvilla ligger fem km fra ukendte og uspolerede middelalderby Castiglion Fiorentino i det sydøstlige hjørne af Toscana, hvor man ikke har langt til hverken Arezzo, Cortona eller Umbrien.

Villaen stammer fra 1700-tallet og er for nylig blevet skånsomt restaureret, således at man har bevaret de originale træk. Dette er bestemt ikke et sted for alle og enhver. Hvis man ønsker et moderne hus, hvor alt er sterilt perfekt, er man gået galt i byen. Søger man derimod et sted, der emmer af historie, og hvor man nærmere føler sig i en herregård midt i attenhundredetallet end i vor tid, så har man fundet det helt rette. Størstedelen af møblerne har over 100 år på bagen og har aldrig forladt villaen. De tapetserede vægge, de venezianske lysekroner, sengene, alt minder om svundne tider. Man har næsten ofte fornemmelsen at være på et museum.

Læs mere om Villa Vivarelli

Som denne villas diametrale modsætning, hvad stil, møblement og stemning angår, kan vi fremhæve Villa Il Laghetto. Vi kan glæde os over, at både badeværelser, madrasser og opvarmningssystem hører vor tid til! Kun én lille detalje gør, at vi ikke giver dette sted topkarakteren fem sole: Ét af værelserne i annekset er kedeligt møbleret.

Foran villaen finder man gårdspladsen og en skyggefuld have, der mest af alt minder om en lille engelsk park, med et 12 x 6 meter stort svømmebassin.

Skjul teksten
 
 
search map