Anmeldelser af Villa La Crosticcia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa La Crosticcia

Læs personlige anmeldelser af Villa La Crosticcia som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa La Crosticcia. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk sted.

Vi følte os meget velkommen - vores værtinde var fantastisk. Alt var pinligt rent og der var indrettet på en hyggelig måde så det virkede som et hjem og ikke en typisk feriebolig. Værtinden og hendes familie kom hver morgen og rensede pool og for at vande blomster og alle var meget diskrete. Det var enormt hyggeligt at bo midt i den Toscanske hverdag. Der var ikke overladt noget til tilfældighederne - alt var perfekt. Vi kommer helt sikkert tilbage.

Castiglion Fiorentino som feriedestination

Det er meget billigt at handle ind i de lokale supermarkeder og billigt at gå ud og spise på restaurant.
Man bor midt i den Toscanske hverdag - ingen andre turister og man må - og kan - klare sig med håndfagter da det ikke er mange der kan tale engelsk. Det er meget charmerende. En hyggelig by.

Villa La Crosticcia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa La Crosticcia
Hele huset med 10/12 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2018
Antal rejsende 5 voksne
Navn

Dejlig ferie i Villa La Crosticca

Efter en dag i Lucca og to dage i Bologna tog vi videre til Villa La Crosticca, hvor vi opholdt os i en uge.
Dejligt fredeligt sted, hvor vi nød stilheden og den lille by Castiglion Fiorentino. Dejlig lejlighed, hvor vi ikke manglede noget. Fin pool og grøntsagshave, hvor man kunne tage det man skulle bruge ???? rent og pænt. Den lille by, var næsten uden turister og stedet ligger tæt på Cortona, Trasimenosøen og Montepulciano, hvor vi før har boet.

Castiglion Fiorentino som feriedestination

Tag turen til Cortona som er en dejlig by, med gode restaurenter gode små forretninger og husk besøg Annie Hall som har spændende smykker. Ligger en sidegade til Hovedgaden ??
Også Castiglion del lago, lille by der ligger på halvøen ved Trasimeno. Fantastisk sted ????

Villa La Crosticcia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa La Crosticcia
Lejlighed m. 1 soveværelse (Oliveto)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map