Agriturismo i Castiglion Fiorentino i Toscana

Villa La Crosticcia

Lejlighed Il Poggetto Lejlighed Il Rio Lejlighed Il Poggetto Lejlighed Il Poggetto Lejlighed Il Rio Lejlighed Il Poggetto Lejlighed Il Oliveto
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Castiglion Fiorentino er en af Toscanas oversete små perler. Den store strøm af turister går langt uden om denne dejlige by med dens små gader, goder spisesteder og hyggelige caféer. To kilometer uden for byen finder vi gården Agriturismo la Crosticcia, som byder på en forfriskende pool og tre lejligheder.

Økologisk produktion

Ejerne af Agriturismo la Crosticcia producerer lidt af hvert, fra vin over olivenolie til marmelader, frisk frugt, honning og kastanier. Alt sammen økologisk. Produktionen foregår ikke lige her på stedet, men som gæst er du velkommen til at forsyne dig gratis med grøntsager fra køkkenhaven og naturligvis købe diverse andre produkter. Så bliver mandlavningen ikke mere autentisk!

Livet i det fri

I haven finder du en pool på 12 x 6 meter (dybde 1,20 - 2,70 meter) og havemøbler, så du kan spise i det fri, samt en legeplads for de mindste. Selvfølgelig er her også grill, så madlavningen kan stå på andet end pasta og salat.

Indkvarteringen

Alt efter jeres antal og behov for plads kan du vælge mellem tre lejligheder af forskellig størrelse eller leje hele huset på én gang, så I får det hele for jer selv. Lejlighederne er indrettet i typisk landlig toscansk stil med klinkegulve, fritliggende bjælker i lofterne og solide møbler i mørkt træ. De har alle satellitfjernsyn, wi-fi internetadgang, kaffemaskine, ovn og køleskab med frostboks.

Det andet Toscana

Alle kender Siena, Firenze, Lucca og Pisa. Det er smukke byer, som er værd at besøge gang efter gang, det er millioner og atter millioner af mennesker over hele verden enige om. Langt færre kommer forbi byer som Arezzo, Cortona og ... Castiglion Fiorentino. Hvis du vælger at bo på Agriturismo la Crosticcia, får du sidstnævnte inden for to kilometers afstand med alt, hvad det indebærer af indkøbsmuligheder, spisesteder, caféer, togstation og et meget malerisk bybillede. Arezzo og Cortona kommer du også hurtigt til, for der er kun 15 km til dem, den ene mod nord, den anden mod syd. Og nu hvor vi er ved afstandene, så er der for resten kun 700 meter til nærmeste restaurant/pizzeria.

Læs mere om Villa La Crosticcia

Lejlighederne på Villa La Crosticcia

Lejlighed m. 1 soveværelse (Oliveto)

Ligger i stueetagen og er 49 m². Lejligheden består af stue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng samt badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden er udstyret med satellitfjernsyn, wi-fi og høj stol. Den har også en privat havepavillon med bord og stole.

Lejlighed m. 2 soveværelse (Poggetto)

Ligger på første etage og er 100 m². Lejligheden består af to stuer en suite, hvoraf den ene har køkkenhjørne (med opvaskemaskine), den anden sovesofa til to personer og pejs, to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser med bruser og toilet. Lejligheden er udstyret med satellitfjernsyn, wi-fi og høj stol. Den har også en privat havepavillon med bord og stole.

Hele huset med 10/12 sovepladser

Huset er delt i tre lejligheder, der har selvstændig indgang og er således perfekt til tre familier, der rejser sammen. Lejligheden Oliveto med 2/3 sovepladser ligger i stueetagen og er 49 m². Lejligheden består af stue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng samt badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden Rio med 4 sovepladser ligger i stueetagen og er 60 m². Lejligheden består af stue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to senge og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden Poggetto med 4/6 sovepladser ligger på første etage og er 100 m². Lejligheden består af to stuer en suite, hvoraf den ene har køkkenhjørne (med opvaskemaskine), den anden sovesofa til to personer og pejs, to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser med bruser og toilet. Alle lejligheder er udstyret med satellitfjernsyn, wi-fi der er havepavillon med bord og stole i haven.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa La Crosticcia

Læs personlige anmeldelser af Villa La Crosticcia som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa La Crosticcia. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Villa La Crosticcia

Fantastisk sted.

Vi følte os meget velkommen - vores værtinde var fantastisk. Alt var pinligt rent og der var indrettet på en hyggelig måde så det virkede som et hjem og ikke en typisk feriebolig. Værtinden og hendes familie kom hver morgen og rensede pool og for at vande blomster og alle var meget diskrete. Det var enormt hyggeligt at bo midt i den Toscanske hverdag. Der var ikke overladt noget til tilfældighederne - alt var perfekt. Vi kommer helt sikkert tilbage.

Læs mere

Dejlig ferie i Villa La Crosticca

Efter en dag i Lucca og to dage i Bologna tog vi videre til Villa La Crosticca, hvor vi opholdt os i en uge.
Dejligt fredeligt sted, hvor vi nød stilheden og den lille by Castiglion Fiorentino. Dejlig lejlighed, hvor vi ikke manglede noget. Fin pool og grøntsagshave, hvor man kunne tage det man skulle bruge ???? rent og pænt. Den lille by, var næsten uden turister og stedet ligger tæt på Cortona, Trasimenosøen og Montepulciano, hvor vi før har boet.

Læs mere
 
search map