Villa i Castiglion Fiorentino i Toscana

Villa Il Laghetto

 
Villa Il Laghetto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Il Laghetto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglion Fiorentino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det er meget sjældent, at man ser en villa af denne type til udlejning. Når man kommer ind, har man indtrykket af at være i en velstående italiensk families hjem, slet ikke i en udlejningsbolig. Stilen er langtfra rustik, snarere luksuriøs med møbler af høj kvalitet, krystalopsatser og sølvtøj overalt. Dette er ikke stedet for dem, der forventer sig tidligere tiders indretning og stemning: Villa il Laghetto er en moderne villa med al den komfort, en sådan medfører. Som denne villas diametrale modsætning, hvad stil, møblement og stemning angår, kan vi fremhæve Villa Vivarelli. Begge villaer er prægtige, men de er det så sandelig på hver sin vis.

Køkkenet er helt usædvanlig veludstyret, og fuldt tilstrækkeligt til at lave mad til alle husets gæster. Her er mange gasblus, stort køleskab, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, stort køkkenbord, godt med afsætningsplads og alle de husgeråd, man kan ønske sig. Man fornemmer tydeligt på køkkenets indretning, at villaens ejere også har en restaurant! I huset er der desuden vaskemaskine.

Læs mere om Villa Il Laghetto

Haven, som ligger hele vejen rundt om villaen, er også i særklasse. Den er nemlig meget velholdt og fuld af smukke planter og træer. Svømmebassinet har også en afdeling med hydromassage, der med fordel kan benyttes som børnebassin. Da villaen ligger ret højt i landskabet, har man udsigt herfra helt til Castiglion Fiorentino og Cortona. De nærmeste indkøbsmuligheder ligger ca. 2 km væk, men vil man have et større udvalg, skal man til Castiglion Fiorentino (ca. 5 km).

Hvad kan man kræve mere af en feriebolig? Vi ved det ikke! Skal vi endelig sige noget ufordelagtigt om den, så skulle det være, at jernbanen passerer ret tæt på villaen. Toget kører her ind i en tunnel, hvilket betyder, at det kan høres 6-7 sekunder engang imellem.

Skjul teksten
 
 
search map