Villa i Castiglion Fiorentino i Toscana

Villa degli Olivi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Denne prægtige villa på ikke mindre end 360 m² ligger nemlig ca. 1,5 km fra Castiglion Fiorentino i det sydøstlige Toscana. De nærmeste indkøbsmuligheder finder man i netop Castiglion Fiorentino. Her kan bo op til 15 personer, og de kommer til at have god plads!

Istandsat med stilsikre møbler

Villaen er for nylig blevet istandsat og med sit stilsikre møblement fremstår den nu som en forbilledlig kombination af rustikt og komfortabelt. I den store have ligger et afsvalende svømmebassin på 12 x 6 meter idyllisk mellem oliventræer og cypresser.

Læs mere om Villa degli Olivi

Villa med 14/15 sovepladser:
Villaen ligger i tre plan:
- I stueetagen kommer man fra en overdækket terrasse ind i en stor stue med åbent køkken (med opvaskemaskine og ovn) og pejs. På dette niveau findes desuden badeværelse samt vaskerum med bruser og vaskemaskine.
- På første sal finder vi en stue og en enkeltseng samt en balkon med dejlig udsigt, to soveværelser med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser, hvoraf det ene med vandmassagebadekar.
- På anden sal er der tre soveværelser med dobbeltseng (det ene med eget badeværelse), soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser, hvoraf det ene med karbad.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa degli Olivi

Læs personlige anmeldelser af Villa degli Olivi som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa degli Olivi. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 10 anmeldelser fra Villa degli Olivi

Ferie med familien

Vi havde en rigtig god ferie. Boligen levede fuld ud op til vore forventninger og alt var i orden.
Der var rent over det hele, poolen og omgivelser var bare helt i orden.
Vi oplevede ingen problemer.

Ejeren kom en aften med Panna cotta til os alle - en dejlig oplevelse

Læs mere

Bryllup

Vi havde en fantastisk uge i Castiglion Fiorentino og i Villa degli Olivi. Huset overtrumfede vores forventninger. En vidunderlig og frodig have samt alle nødvendige faciliteter. Vi blev viet i haven og spiste bryllupsmiddagen under pergolaen hvor vi uden problemer havde plads til 16 personer ved langbordet. Ejeren var virkelig sød og hjælpsom. Gåafstand til byen men alligevel fandtes følelsen at man var ude på landet.

Læs mere

Suverent

Vi blev modtaget rigtigt godt. Det var lidt svært at finde, på trods af vejbeskrivelse. Såå dejligt hus, Godt udstyret køkken. Gode sovepladser på første sal. Desværre var det lidt for varmt på anden sal. Der var vifter men der var stadigt vældigt varmt. Herlig have med pergola hvorfra du nyder udsigten over poolen. Vi var 12 personer og alle trivedes. Kan varmt anbefales.

Læs mere

Skønt ophold

Pragtfuldt feriehus og god pool. Service fra værtsparret i top .
Eneste mangel var fans på øverste etage - her var meget varmt om natten.

Læs mere

Dejligt sted

Utroligt flot beliggenhed, følelse af afstand på trods af nærhed til landsbyen. Smukt hus og en fantastisk flot have, top pool og dejlige hængekøjer. Friskt og ryddeligt i huset. Landsbyen i nærheden er hyggelig og ikke meget turistisk. Fantastiske værter, der modnede, at vi gjorde det godt.

Læs mere

Fantastisk sted!

Alt er perfekt i dette hus og værtsfolkene utroligt søde. Poolen er lige som den skal være og den overdækkede patio lige ved poolen er virkelig ideel. Placeringen er god i forhold til seværdigheder i området. Vi boede 12 mennesker helt uden problemer. Hvis vi havde haft råd var vi gerne blevet to uger, men i omegnen af 30,000 kr. for en uge er i den dyrere ende.

Læs mere
 
search map