Anmeldelser af Villa Cecilia

 
Villa Cecilia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Cecilia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglion Fiorentino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Cecilia

Læs personlige anmeldelser af Villa Cecilia som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Cecilia. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk Villa

Sammen med gode venner tilbragte vi en uge midt på sommeren 2016. Huset og haven - poolen og værtsparet var helt fantastiske. Stedet og huset vil helt sikkert få genvalg en anden gang.

Anbefaling til kommende gæster

Fra huset er der gode muligheder for at besøge Siena, Firenze, Montepulciano og Arezzo. Der ligger desuden et Factory Outlet 15 minutter fra huset. Gode indkøbs muligheder i den nærliggende Castiglion Fiorentino som også har et par hyggelige restauranter.

Villa Cecilia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Cecilia
Villa med 4/8 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map