Villa i Castiglion Fiorentino i Toscana

Villa Cecilia

 
Villa Cecilia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Cecilia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglion Fiorentino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I hjertet af Val di Chiana

Det er en sand fornøjelse at tilbringe ferien i den skønne dal Val di Chiana i det østlige Toscana. Udflugtsmulighederne er mange: Du kan fx besøge byer som Arezzo (ca. 20 km), Cortona (ca. 22 km) og Castiglion Fiorentino (ca. 4 km). Villaen ligger tæt på en landevej, hvilket gør det nemt og bekvemt, når I skal på udflugt. Nærmeste landsby er Cesa, som ligger ca. 3 km bort.

Stor have med pool

Rundt om huset finder I et tilhørende haveanlæg og omgivende arealer, som i alt dækker hele 12 hektar. Der findes altså masser af plads for børnene at lege på, og de voksne kan sågar promenere rundt i parken uden at skulle forlade ejendommen. Parken prydes af oliventræer, vinranker, skov og en pool (6 x 12 m med dybde på 1,35 m) med udendørs bruser. Ved siden af huset er der en grillplads til gæsternes rådighed.

Klassisk indretning og nærliggende bondegård

Villaen er velindrettet i klassisk toscansk og rustik stil. Indretningen præges af mørkt træ men fremstår både hjemlig og indbydende. Villaen er en del af en producerende agriturismo, som ligger ca. 1 km bort, og som drives af ejerne. Her kan I forsyne jer med lokalproducerede økologiske produkter. I kan tilmed tage en tur på hesteryg på ejernes heste (mod betaling).

Villa med 4/8 sovepladser

- Stueplan: Lige før entréen finder I udenfor under en overdækket terrasse et gæstetoilet. Inde i huset møder I først et opholdsrum med pejs, piano, sofagruppe, tv og sovesofa. Herfra kommer I videre til køkkenet med kogeplader, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, kaffemaskine og køleskab med fryser. Og herfra kan I gå videre direkte ud til den overdækkede terrasse mod haven, hvor der er spiseplads.
- 1. sal: Fra opholdsrummet går der en trappe op til 1. sal, hvor der er et opholdsrum med sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Fra denne etage er der udgang til en lille, charmerende og møbleret overdækket terrasse, som leder ned til grundniveau.
Af praktisk udstyr i villaen findes der både barnestol, vaskemaskine, sat-tv, myggenet, strygejern og strygebræt samt wi-fi (mobil router).

Læs mere om Villa Cecilia

Villaen på Villa Cecilia

Villa med 4/8 sovepladser

Stueplan: Lige før entréen finder I udenfor under en overdækket terrasse et gæstetoilet. Inde i huset møder I først et opholdsrum med pejs, piano, sofagruppe, tv og sovesofa. Herfra kommer I videre til køkkenet med kogeplader, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, kaffemaskine og køleskab med fryser. Og herfra kan I gå videre direkte ud til den overdækkede terrasse mod haven, hvor der er spiseplads. 1. sal: Fra opholdsrummet går der en trappe op til 1. sal, hvor der er et opholdsrum med sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Fra denne etage er der udgang til en lille, charmerende og møbleret overdækket terrasse, som leder ned til grundniveau. Af praktisk udstyr i villaen findes der både barnestol, vaskemaskine, sat-tv, myggenet, strygejern og strygebræt samt wi-fi (mobil router).

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Cecilia

Læs personlige anmeldelser af Villa Cecilia som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Cecilia. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk Villa

Sammen med gode venner tilbragte vi en uge midt på sommeren 2016. Huset og haven - poolen og værtsparet var helt fantastiske. Stedet og huset vil helt sikkert få genvalg en anden gang.

Læs mere
 
search map