Anmeldelser af Villa Bellosguardo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Bellosguardo

Læs personlige anmeldelser af Villa Bellosguardo som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Bellosguardo. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Villa Bellosguardo

Villa Bellosguardo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Bellosguardo
Villa med 14/16 sovepladser (ca. 400 m²)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2016
Antal rejsende 8 voksne, 6 børn
Navn

Familieferie i Toscana 1-8 aug. 2015

Vi er en travl familie på 13 pers. 9 voksne og 4 børn. Aldersspænd 75 til 5 år. Vi havde ingen kendskab til In-Italia i forvejen, og valgte boligen ud fra den beskrivelse og det billedmateriale vi fandt på In-Italias hjemmeside, og telef. kontakt til Susanne på In-Italia.
Vi vil også i fremtiden trygt anvende bureauet.
Området Toscana og det tilgrænsende Umbrien kendte vi i forvejen. Med mange udflugtsmål.
Villaen rummede 16 sengepladser i 7 rum, 6 badeværelser, et køkken dobbeltrummet spisestue, og 2 opholdsrum. alt i udmærket kvalitet.
Udenomsfaciliteterne parklignende og velholdte incl. en fremragende svimmingpool, som blev soigneret hver aften.
Alt i alt var kvaliteten over forventning.
Eneste minus var, at huset var tømt alt fra salt til opvaskermiddel, så vi skulle ud næste dag og opbygge køkkenet fra bunden.

Men alt i alt en rigtig positiv oplevelse, incl. en venlig udlejer.

Anbefaling til kommende gæster

Huset ligger i et dejligt område, med mulighed for masser af historiske og naturoplevelse incl. vildsvin. Byen Castiglion Fiorantino ligger 4-5 km væk, er ikke turistet og indeholder flere gode spisesteder.

Villa Bellosguardo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Bellosguardo
Villa med 14/16 sovepladser (ca. 400 m²)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2015
Antal rejsende 9 voksne, 4 børn
Navn
Ingrid og familie fra Hvidovre boede på Villa Bellosguardo i Castiglion Fiorentino fra d. 25. juli til d. 8. august 2009.

Vi har i perioden 25. Juli til 8. Aug. 2009 lejet Villa Bellosguardo i Castiglion Fiorentino, Toscana - Vi - er 11 voksne og 2 små børn. Vi havde "fundet" villaen på Jeres hjemmeside, og faldt straks for den. Vores forventninger blev mere end indfriet, det er et helt vidunderligt sted - en skøn villa med masser af plads - pragtfuld have og ikke mindst en dejlig stor pool med spa, den vakte jubel og er blevet brugt flittigt. Villaen ligger skønt, så man kan se den Toscanske natur fra den bedste side. Der manglede intet i huset, selv strygejern og strygebræt var der. Det eneste minus ved det hele var, at vi ikke havde taget 3 ugers ferie.
Tak til In-Italia for en god betjening, og en dejlig ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 12 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 13 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Tove og familie fra Hammel boede på Villa Bellosguardo i Castiglion Fiorentino fra d. 20. til d. 27. september 2008.

Vi havde en rigtig dejlig tur til Castiglion Fiorentino i uge 38 år 2008. Vi blev ved ankomsten til Villa Bellosguardo modtaget af en sød smilende værtinde, som gennemgik hele huset med os. Huset som in-Italia havde rådgivet os til at leje, levede 100% op til vore forventninger.

Vi er en stor familie og havde derfor behov for mange værelser, for at alle kunne trække sig tilbage for sig selv, når behovet var der. Det var derfor meget gavnligt at alle familier kunne have deres eget badeværelse og kunne fungerer som en familie. Huset ligger fantastisk med en vidunderlig udsigt over dalen, og med den meget store flotte svømmepool, som er opført i romersk stil, havde vi rigtig mange skønne timer her. Poolen havde også indbygget spa hvilket gjorde den særdeles attraktiv. Det skal siges at huset er meget stort, og der er plads nok til alle, hvilket vores familie nød meget. På grunden var der mange muligheder for fritidsudfoldelser, lad mig blot nævne nogle: Viking spil, badminton samt petang. Vi kunne altid finde en krog hvor der var læ, hvis det blæste lidt fra en given retning, så det var godt.

Castiglion Fiorentino ligger indenfor en rimelig afstand til Firenze, Siena, Cortona, San Gimignano, Lago Trasimeno og vinbyen Montepuliciano og meget meget mere. Vi fandt da ud af, at en uge er for lidt til det vi gerne ville opleve, så sagt med andre ord det er ikke sidste gang vi kommer der.

Vi glæder os allerede til næste gang:-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 14 voksne, 3 børn
Navn
Lisbet og familien fra Ishøj boede på Villa Bellosguardo i Castiglion Fiorentino fra d. 5. til d. 12. juli 2008.

Der var en smuk udsigt og Arezzo var spændende. Helt klar et super hus, og meget søde mennesker som har det. Vi kan anbefale at man selv tager egne knive, osteskære og skærebræt med. Huset er lidt dårlig udstyret i køkkenet og kunne godt opgraderes i køkkenet: Ny kaffemaskine, thermokande og lidt mere service.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 16 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Fonte Vinaglia

Castiglion Fiorentino, Toscana

La Casa di Pino

Castiglion Fiorentino, Toscana

Podere Caggiolo

Marciano della Chiana, Toscana

Anbefalinger til dig

Villa Martina

Lucignano, Toscana

Casale La Collina

Chianni, Toscana

Villa Verde

Lucignano, Toscana

Populært i Toscana

search map