Villa i Castiglion Fiorentino i Toscana

Scacciapensieri

 
Scacciapensieri er ikke tilgængelig i øjeblikket
Scacciapensieri er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglion Fiorentino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette gamle renoverede bondehus ligger blot to kilometer uden for den oversete, men charmerende middelalderby Castiglion Fiorentino. Nær ved huset ligger dets have med bord, stole, grill og den 12 x 6 meter store pool (1,40 - 2,20 meter dyb), som står til gæsternes private rådighed.

Villa med 7 sovepladser (ca. 160 m²):
- Huset er ca. 160 m² stort og ligger i to plan. I stueetagen findes en stor stue med pejs og åbent køkken samt et badeværelse. På første etage er der endnu en stue med pejs og desuden en sovesofa til to personer, to soveværelser med dobbeltseng (en enkeltseng kan tilføjes i ét af værelserne) og et badeværelse med toilet og badekar. Huset er udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine, satellitfjernsyn, dvd-afspiller, kaffemaskine og høj stol.

Læs mere om Scacciapensieri

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Scacciapensieri

Læs personlige anmeldelser af Scacciapensieri som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Scacciapensieri. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Scacciapensieri

Læs mere

Bedømmelse af Scacciapensieri

Læs mere

Bedømmelse af Scacciapensieri

Læs mere
 
search map