Agriturismo i Castiglion Fiorentino i Toscana

Pozzonovo

Lejlighed Susino Lejlighed Ciliegio Lejlighed Pesco
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Pozzonovo ligger i dalen Val di Chiana neden for byen Castiglion Fiorentino, som hæver sig over dalen ca. 3 km væk. Dette ældre stenhus er nu indrettet som tre bekvemme lejligheder med terra cotta-gulve og fritliggende bjælker i loftet.

Badminton, boccia og pool samt cykler

I den store fælles have er der et flot svømmebassin (12 x 6 m), liggestole og parasoller og i et hjørne af græsplænen er der en badminton- og en boccia-bane. Når man opholder sig i haven, vil man kunne nyde lyden af fugle, der kvidrer. Til huset hører der en frugtplantage, hvor man kan gå ture eller man kan gå ind til Castiglion Fiorentino og se på byen - eller tage toget ud i det toscanske landskab. Huset ligger langs landevejen, bag en lav mur og en flot jernlåge, og man må regne med, at der kommer biler forbi i ny og næ. Der findes en vaskemaskine til fælles brug og cykler, som gæsterne kan låne.

Læs mere om Pozzonovo

Ejerne benytter selv nabohuset af og til, men bor et andet sted. Fruen kommer som regel forbi hver formiddag og ser at alt er i orden.

Lejlighederne på Pozzonovo

Lejlighed m. 1 soveværelse (Ciliego)

Lejligheden er ca. 49 m² og ligger i stueetagen. Den består af opholds- og spisestue med køkkenhjørne, pejs og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og hvidt badeværelse med toilet og bruser.

Lejlighed m. 1 soveværelse (Pesco)

Lejligheden er ca. 40 m² og ligger på første sal. Den består af opholds- og spisestue med køkkenhjørne, pejs og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og hvidt badeværelse med toilet og bruser.

Lejlighed m. 1 soveværelse (Susino)

Lejligheden er ca. 31 m² og ligger på første sal. Den består af opholds- og spisestue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og hvidt badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Pozzonovo

Læs personlige anmeldelser af Pozzonovo som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Pozzonovo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 9 anmeldelser fra Pozzonovo

Perfekt for krop og sjæl

Ligger på landet med skøn natur og gode udflugtsmuligheder. Kort afstand til station og supermarked. Den gamle bydel i landsbyen er flot og området meget afslappende. Nemt at tage tog til de omkringliggende byer.

Læs mere

ophold i Pozzonovo

Som altid tilfredsstillende. For 11. gang vendte jeg hjem med mange nye indtryk, veludhvilet, solbrændt. Hvad mere kan man ønske sig.+

Læs mere

Roligt og skønt

Rigtigt dejligt for dem seom til have en rolig ferie i Toscana.
Super dejlige omgivelser, med solsikker og vinranker så langt som øjet kan skue.
Det eneste negative bar at sengene var ubekvemme og lejligheden var meget varm og uden ventilator.
Eller stortrivedes vi den uge vi var her.

Læs mere

Dejlige Pozzonovo

Det var 10. gang jeg opholdt mig i Pozzonovo. Jeg vender tilbage år efter år, fordi jeg føler stedet et mit. Ro, fred, gode mennesker, smuk natur

Læs mere

Dejligt sted

Vi var tre familier i hver sin lejlighed.
Det var et dejligt sted med en god swimmingpooll.
området var flot og velholdt.
Gode indkøbsmuligher og restauranter i byen
eneste problem var at der blev vandet græs kl 23 hver aften,hvor vi stadig sad ude og nød aftenen.

Læs mere

Parklignende have

Vi havde 5 overnatninger på Pozzonovo. Stedet lå lige nedenfor byen, og var et utroligt, autentisk charmerende sted. Et af de steder som måske ikke findes om føje år.

Vi havde stuelejlighed, som var rigtigt fin. Haven var utroligt flot, nærmest som en hel park, som ejerne gik og puslede om, der var forskellige hyggehjørner, og en dejlig pool, som blev gjort ren hver dag. Værtsfolkene som kun talte italiensk var utroligt flinke og hjælpsomme,Stedet lå fint med gåafstand ind til byen, og til stadionen. Nemt at tage toget ind til Arezzo. Fine parkerngsforhold bilen kunne holde i gården, med aflåst port.

Læs mere
 
search map