Agriturismo i Castiglion Fiorentino i Toscana

Pozzonovo

Lejlighed Ciliegio Lejlighed Pesco Lejlighed Susino
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Pozzonovo ligger i dalen Val di Chiana neden for byen Castiglion Fiorentino, som hæver sig over dalen ca. 3 km væk. Dette ældre stenhus er nu indrettet som tre bekvemme lejligheder med terra cotta-gulve og fritliggende bjælker i loftet.

Badminton, boccia og pool samt cykler

I den store fælles have er der et flot svømmebassin (12 x 6 m), liggestole og parasoller og i et hjørne af græsplænen er der en badminton- og en boccia-bane. Når man opholder sig i haven, vil man kunne nyde lyden af fugle, der kvidrer. Til huset hører der en frugtplantage, hvor man kan gå ture eller man kan gå ind til Castiglion Fiorentino og se på byen - eller tage toget ud i det toscanske landskab. Huset ligger langs landevejen, bag en lav mur og en flot jernlåge, og man må regne med, at der kommer biler forbi i ny og næ. Der findes en vaskemaskine til fælles brug og cykler, som gæsterne kan låne.

Læs mere om Pozzonovo

Ejerne benytter selv nabohuset af og til, men bor et andet sted. Fruen kommer som regel forbi hver formiddag og ser at alt er i orden.

Lejlighederne på Pozzonovo

Toværelseslejlighed il Ciliegio med 2/4 sovepladser (stueetage)

Lejligheden er ca. 49 m² og ligger i stueetagen. Den består af opholds- og spisestue med køkkenhjørne, pejs og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og hvidt badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed Il Pesco med 2/4 sovepladser (1. sal)

Lejligheden er ca. 40 m² og ligger på første sal. Den består af opholds- og spisestue med køkkenhjørne, pejs og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og hvidt badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed il Susino med 2 sovepladser (1. sal)

Lejligheden er ca. 31 m² og ligger på første sal. Den består af opholds- og spisestue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og hvidt badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map