Anmeldelser af La Pietraia

 
La Pietraia er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Pietraia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglion Fiorentino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Pietraia

Læs personlige anmeldelser af La Pietraia som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Pietraia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk sted og fin beliggenhed

Smukt og velholdt sted med 3 soveværelser, 2 badeværelser og ekstra toilet. Fint med udstyr og masser af plads ude og inde (vi var familie med to (halv) voksne børn, hvor den fine havde kæresten med). Også dejligt med vaskemaskine. Der er viskestykker, så det behøver ikke medbringes. Wifi fungerer upåklageligt.
Den pæneste pool vi endnu har haft. Den bliver hurtigt dyb så det er et obs ift børn. Men den er helt ren HELE tiden og en skøn temperatur ??
Italien har de ondeste myg - derfor super med monterede myggenet på alle vinduer.
Der er ikke aircon, men der er normalt lidt vind, som gør nætterne ok.
Det venlige værtspar kan alene italiensk ??
Her kommer vi meget gerne tilbage til

Castiglion Fiorentino som feriedestination

La Pietraia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på La Pietraia
Villa m. 3 soveværelser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 5 voksne
Navn

Fed terrasse - lækker pøl og helt privat

Den havde fået fem stjerner hvis der ikke var så mange myg.
Meget dejligt sted. Lækkert med tre toiletter/badeværelser

La Pietraia
Rent og pænt
Gæstfrihed

Men taler "kun" Italiensk
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på La Pietraia
Villa m. 3 soveværelser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2015
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Erik og rejseselskab fra Vallensbæk boede på La Pietraia i Castiglion Fiorentino fra d. 15. til d. 22. oktober 2011.

Nu er det jo ikke første gang, og bestemt heller ikke sidste, at vi har booket gennem jer – og for den sags skyld boet i La Pietraia – men endnu engang har alting bare været perfekt.

Det er jo ikke meget nyt, jeg kan komme med - og dog !

Vi besøgte en vingård i Montalcino, hvor vi fik en rundvisning og efterfølgende let frokost – og det var en af de bedre oplevelser. Der er tale om gården Altesino som har fået den ”ide” altid at have en dansk pige til at arbejde hos sig, bl.a. med rundvisning på gården – det var nu nr. 23 i rækken. I kan finde mere om stedet på www.altesino.it og i øvrigt kan deres vin købes i Danmark hos Philipson.

Måske en mulighed for et besøg næste gang en af jer af på de kanter, og få set på stedet og smagt noget vin.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Kirsten og Jens fra Silkeborg boede sammen med familie på La Pietraia i Castiglion Fiorentino fra d. 30. april til d. 6. maj 2009.

Rejsen gik fortræffeligt. Det samme gælder det indledende samarbejde med in-italia, som altid. Caroline Quist Abel gjorde hos in-italia et ualmindeligt flot stykke arbejde med at få ønskerne til at hænge sammen, kontakte værten i Castiglion Fiorentino for afklaring af spørgsmål m.m.

Huset (La Pietraia) fungerede perfekt. Ret nyt, rigeligt med plads til 5 voksne, rent, alt fungerede. God og velholdt have med super swimmingpool. Herlig udsigt. God beliggenhed i gå-afstand fra Castiglion Fiorentina. En mindre, hyggelig by med gammel bykerne og velassorterede supermarkeder i periferien. Et par gode restauranter. Der var byfest over en udvidet weekend. Med stort marked og udstilling af alt i frontlæssere, havetraktorer o.l. Sikke et leben. Det var faktisk hyggeligt at gå rundt. Det ældre værtspar er søde og indstillede på, at gæsterne skal have det rart, for sig selv og uden uønsket indblanding. Men de er der, hvis der er brug for dem. Taler kun italiensk. Men det går med en parlør og det rette kropssprog. Stedet er et godt udgangspunkt for ture i lejet bil. Montepulciano, Siena m.m.
Vejret (slut april/start maj) var ok. Lidt køligere end forventet, men med maser af sol.

Vi melder os igen under in-italia-fanerne en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Erik og familie fra Vallensbæk boede på La Pietraia i Castiglion Fiorentino fra d. 2. til d. 9. august 2008.

Efter snart mange ferier forskellige steder i Italien har jeg fundet stedet jeg bare skal tilbage til. Jeg er ikke meget for at skrive for rosende om huset, for det første kan jeg frygte at prisen stiger :), og måske er det udlejet næste gang. Huset ligger i gå afstand til byen, som jeg er sikker på er i en rivende udvikling, omkring restaurering og istandsættelse af den gamle bydel i Castiglion Fiorentino. Jeg kan sagtens forstille mig byen om nogle år som en anden Cortona, så må man bare håbe at de bevarer den afslappede stemning. Vi blev modtaget af et lidt ældre ægtepar, som under ingen omstændigheder kunne tale andet end italiensk, så mit "italiensk for begyndere" blev sat på en alvorlig prøve, men gæstfriheden manglede så absolut ikke.

Huset er bare i en helt perfekt stand, helt nyt og derfor mangler der stadig at blive færdiggjort en del udenom, ( bl.a. nr. og navn på huset ) men på ingen måde noget der var generende. Poolen og haven ligger bare helt perfekt, med den skønneste udsigt over markerne, bjergene og byen.
Byen har en rigtig god beliggenhed for udflugter til de omkringliggende byer, Cortona, Arezzo, Siena etc. samt for mig helt nye område i fornuftig afstand i Umbria - som helt sikkert skal besøges næste gang.

Vi afsluttede ferien med at flyve hjem fra Firenze, og når jeg gør status på vores ferie 2008 i Italien, har vi endnu engang haft nogle helt fantastiske uger, og denne gang på en helt ny måde - fly - billeje - storby - hotel og til sidst eget hus. En kombination jeg helt sikkert kan anbefale andre, som ønsker en varieret tur til Italien, med bilens fleksibilitet og den hurtige transporttid med fly.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map