Villa i Castiglion Fiorentino i Toscana

La Guardata

 
La Guardata er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Guardata er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglion Fiorentino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

La Guardata ligger roligt og smukt uden for Castiglion Fiorentino (2 km). Nærmeste indkøbsmuligheder findes ca. 1 km fra huset. Her nyder man udsigt over byen og bakkerne omkring. Huset er delt i to etager, som kan lejes samlet eller hver for sig.

Ved huset er der en flot og velholdt have, hvor der findes grill og svømmebassin med udsigt over dalen og liggestole samt parasoller. Ønsker man at spise udendørs, kan det bestemt lade sig gøre i de smukkeste omgivelser.

Læs mere om La Guardata

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser i stueetagen (ca. 95 m²):
- Lejligheden i stueetagen består af opholdsstue med pejs og køkkenhjørne med ovn, køleskab, fire gasblus og opvaskemaskine, opholdstue med stort spisebord til 8/10 personer, soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og karbad, soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse/toilet til samt vaskerum. Lejligheden råder over egen terrasse med havemøbler og det er muligt at sætte en ekstra seng i et af soveværelserne.

Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser på første sal (ca. 95 m²):
- Lejligheden på første sal består af opholdsstue med pejs og køkkenhjørne med ovn, køleskab, fire gasblus og opvaskemaskine, opholdstue med sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og karbad, soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse/toilet til samt vaskerum. Lejligheden råder over egen loggia med havemøbler.

Begge boliger er udstyrede med telefon, fjernsyn og selvstændigt varmeanlæg.

Skjul teksten
 
 
search map