Villa i Castiglion Fiorentino i Toscana

La Gioconda

 
La Gioconda er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Gioconda er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglion Fiorentino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villaen ligger fem km fra Castiglion Fiorentino. Den er opdelt i to dele og dermed ideel for to familier, der ønsker at feriere sammen, men samtidig have lidt privatliv hver for sig.

Til villaen hører der overdækket udeplads med bord og stole, svømmebassin (4 x 9,6 m, dybde 1,40-1,90 m), lille legeplads til børnene og grill. Villaen er desuden udstyret med vaskemaskine, opvaskemaskine, ovn, mikrobølgeovn, fryser, kaffemaskine, brødrister, høj stol til børn, strygejern – og bræt, satellit-tv, el-kedel, bordfodbold ,hårtørrer og internet.

Læs mere om La Gioconda

Villa med 10/12 sovepladser:
- Villaen er moderne, men er opført i typisk toskansk stil. Den er samlet 365 m² og består af kælder med sofaer og dør ud imod haven, badeværelse med bruser og vaskerum. I stueetagen finder du opholdsstue med pejs og stort spisebord, køkken, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med dobbeltseng og en enkeltseng, badeværelse med bruser. Første sal nås ad en trappe, der er delvist udendørs, og består af opholdsstue med køkkenhjørne og lille balkon, to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med bruser. Den øverste etage under loftet, som nås af den indendørs trappe, består af soveværelse med dobbeltseng og sovesofa til en person og badeværelse med karbad.

Skjul teksten
 
 
search map