Anmeldelser af La Collina dei Fiori

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Collina dei Fiori

Læs personlige anmeldelser af La Collina dei Fiori som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Collina dei Fiori. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Skønt sted i Toscana

Vi har holdt tre ugers ferie på dette sted i Toscana - og vi kan kun give huset, omgivelserne, området og ejerne vores allerbedste anbefalinger. Huset ligger lidt for sig selv og det er skønt kun at skulle lytte til sin egen families "larm". Solnedgangen set fra terrassen, er et skønt skue hver aften. Ejerne er særdeles gæstfrie, meget venlige og hjælpsomme. De vedligeholder huset godt.
Området byder på dejlig natur, men også de forskellige byer er et besøg værd. Især Assisi er en utrolig smuk by.

Castiglion Fiorentino som feriedestination

La Collina dei Fiori
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på La Collina dei Fiori
Villa med 8/10 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 8 voksne
Navn

Super ophold

Meget velholdt og stort feriehus. Stor og ugeneret grund. Meget imødekommende ejere og med en fantastisk opmærksomhed og service under hele opholdet.

La Collina dei Fiori
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på La Collina dei Fiori
Villa med 8/10 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Herbert og rejsefæller fra Vordingborg boede på La Collina dei Fiori i Castiglion Fiorentino fra d. 10. til d. 17. oktober 2009.

Ifølge jeres henvendelse vil vi gerne fortælle om vores oplevelser på ferien i Castiglion Fiorentino.VI har været yderst, tilfredse med opholdet. Byen er hyggelig og området meget smukt. Boligen og beliggenheden helt i top. Værterne er meget søde og imødekommende,men taler desværre kun Italiensk. Indkøb; Stort velassorteret supermarked med kolonial, brød, kager, kød, fisk og grøntsager.Tips Husk Thermokande Kaffeposer og Tragt da der kun er Exprossokander
I Efterårsferien kan man godt bruge en ekstra trøje.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 10 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 6 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 8 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 5 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 9 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Anders og familie fra Allerød boede på La Collina dei Fiori i Castiglion Fiorentino fra d. 7. til d. 21. juli 2007.

Jeg kan bekræfte, at vi var meget glade for vores ophold i Castiglion Fiorentino i almindelighed og i La Collna dei Fiori i særdeleshed. Vi synes, at der er tale om en ideel beliggenhed (med mange mindre spændende byer tæt på, ikke langt fra fantastiske Siena og Firenze og ikke mindst lige midt i det fantastiske Toskanske landskab)- og et meget dejligt hus på en fantastisk grund. Udstyrsniveauet i huset er generelt fint, men vi tilbragte dog den største del af tiden uden for - ved den meget dejlige swimming pool, under skyggen af oliventræer. Der ud over en meget venlig værtsfamilie og havemand - dog lidt ærgeligt, at de ikke taler bare lidt engelsk (eller måske snarere at vi ikke taler italiensk!). Der var mulighed for at spille tennis på en udmærket asfaltbane - det kunne I måske godt medtage i jeres beskrivelse af huset (vi fandt det på en tysk hjemmeside, og havde derfor taget tennisudstyr med hjemmefra).

Alt i alt en pragtfuld ferie hvor alt bare fungerede godt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
Rikke og familien fra Skibby boede på La Collina dei Fiori i Castiglion Fiorentino fra d. 26. maj til d. 2. juni 2007.

Vores familie havde i uge 22 en rigtig dejlig ferie i "La Collina dei Fiori".

Vi nød virkelig at være i huset, haven og poolen. Som helhed en helt usædvanlig atmosfære og charme. Castiglion Fiorentino er en charmerende lille by, der ligger i et dejligt område af Toscana og med en helt fantastisk udsigt fra den gamle bydel.

Vi opholdt os mest hjemme i La Collina dei Fiori, men det blev da til et par ture i omegnen. Cortona kan meget anbefales at aflægge et visit. Montepulciano ligger lidt længere væk, men er bestemt også et besøg værd. Der er en fantastisk udsigt fra byerne i området.

Værterne er utrolig søde og hjælpsomme - vi kommer gerne tilbage en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 6 voksne, 2 børn
Navn
Steen og familie fra Frederiksberg C boede på La Collina dei Fiori i Castiglion Fiorentino fra d. 8. til d. 15. juli 2006.

Turen derned gik fint, og alt fungerede til vores store tilfredshed. Byen er både spændende og overskuelig, og huset ikke så svært at finde. Hvis man flyver til Bologna ankommer man kl. 14:45 med SAS og så passer ankomsttidspunktet til huset.
Det er en kæmpe fordel med navigation i bilen. Samtidigt kører man aldrig forkert hvis man skal rundt, noget vi gjorde hele tiden sidste år uden GPS. Den kunne dog ikke finde huset, som rent faktisk ikke ligger på Via Apparita, hvilket vi havde plottet ind, men en sidevej som jeg ikke lige husker navnet på. Der findes ikke noget nummer 4 på Via Apparita, og derfor bliver den forvirret. Det ville nok være en hjælp hvis det stod i kørselsvejledningen.
Sidevejen kender den dog, når man først holder der med GPSen, men jeg kan altså ikke lige huske navnet.
Vi var rundt i området, Firenze, Asissi, Cortona og Arezzo. Arezzo måske den mest charmerende af dem alle med sine stille pladser og gamle gader.
Det kan anbefales at medbringe badehåndklæder til poolen - ellers skal man ligge på sit badeværelseshåndklæde.
Måske kunne i anbefale nogle gode vingårde eller -salgssteder i nærheden man kunne besøge? Vi kunne ikke rigtigt finde noget på nettet, og turistinformationen i byen er ikke så imponerende. Vi købte OK vin med hjem fra det lokal COOP - men det er ikke helt det samme.
Huset er skønt - virkelig godt, og ejerne mægtigt søde. Vi delte os op: 2 par og 2 børn i hovedhuset, og 1 par i annekset. Det er nok det mest komfortable antal. Vi var virkelig glade for at være der, og vender tilbage til både jer og Italien igen næste år.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 8 voksne
Navn
Birgit og familie fra Ballerup boede på La Collina dei Fiori i Castiglion Fiorentino fra d. 21. til d. 28. maj 2005.

Hele familien på 8 personer + et spædbarn er enige om, at La Collina del Fiori er det skønneste sted på jord. Vi nød i fulde drag huset, udsigten med vinmarker, oliventræer, bjerge,, poolen, hvor vi boltrede os i morgen, middag og aften. Vi nød de skønne byer og steder, som vi besøgte, men igen - allermest La Collina del Fiori. Vi var meget vemodige, da vi forlod dette dejlige sted og vinkede farvel til de utroligt flinke og søde ejere af huset. Vi håber meget igen en anden gang at komme tilbage.
Det eneste minus var, at vi var næsten 1 time om at finde huset. Til sidst fandt vi et meget hjælpsomt menneske, som kørte foran os og viste vej.
En stor tak til dig for at være behjælpelig med at finde dette paradis til os.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2005
Antal rejsende 9 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2004
Antal rejsende 4 voksne, 5 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map