Villa i Castiglion Fiorentino i Toscana

La Collina dei Fiori

Annekset
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Man finder utallige restaurerede bondehuse i Toscana, men det er sjældent, at de ligger så godt som La Collina dei Fiori. Med sin beliggenhed små to kilometer uden for den oversete, men yderst seværdige middelalderby Castiglion Fiorentino giver den mulighed for, at man kan gå frem og tilbage, når man skal i byen - for at handle eller gå på restaurant.

Samtidig ligger huset tæt på landevejen, der fører en op i Casentino-dalen eller ned mod Arezzo og Cortona, men da huset ligger i læ af bakken, så hører man ingen støj fra trafikken. Udsigten fra huset, fra haven og fra svømmebassinet er betagende: bjerge, dal, olivenlunde og vinmarker. Man kunne såmænd bruge hele sin ferie med at slappe af i haven, hvis det ikke var fordi, området byder på så mange spændende udflugtsmål (og besynderlig få turister).

Læs mere om La Collina dei Fiori

Villaen er stemningsfuld og velmøbleret, og haven er meget behagelig og velduftende på grund af de mange buske med salvie og rosmarin. Poolen måler 10 x 5 meter. Nogle få hundrede meter fra huset finder du en tennisbane, som deles med gæsterne fra den nærliggende Villa degli Olivi.

Villa med 10 sovepladser:
- Villaens 150 m² er fordelt på hovedbygningens to plan samt et anneks. I hovedbygningens stueplan finder vi stue med sovesofa til to (bedst egnet til børn under 12 år), spisekøkken, badeværelse/toilet og soveværelse med to enkeltsenge. På første etage er der to soveværelser med dobbeltseng (hvoraf det ene med udgang til lille loggia) og badeværelse/toilet. I annekset finder vi stue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toilet. Villaen har desuden vaskemaskine og opvaskemaskine.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af La Collina dei Fiori

Læs personlige anmeldelser af La Collina dei Fiori som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Collina dei Fiori. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra La Collina dei Fiori

Skønt sted i Toscana

Vi har holdt tre ugers ferie på dette sted i Toscana - og vi kan kun give huset, omgivelserne, området og ejerne vores allerbedste anbefalinger. Huset ligger lidt for sig selv og det er skønt kun at skulle lytte til sin egen families "larm". Solnedgangen set fra terrassen, er et skønt skue hver aften. Ejerne er særdeles gæstfrie, meget venlige og hjælpsomme. De vedligeholder huset godt.
Området byder på dejlig natur, men også de forskellige byer er et besøg værd. Især Assisi er en utrolig smuk by.

Læs mere

Super ophold

Meget velholdt og stort feriehus. Stor og ugeneret grund. Meget imødekommende ejere og med en fantastisk opmærksomhed og service under hele opholdet.

Læs mere

Herbert og rejsefæller fra Vordingborg boede på La Collina dei Fiori i Castiglion Fiorentino fra d. 10. til d. 17. oktober 2009.

Ifølge jeres henvendelse vil vi gerne fortælle om vores oplevelser på ferien i Castiglion Fiorentino.VI har været yderst, tilfredse med opholdet. Byen er hyggelig og området meget smukt. Boligen og beliggenheden helt i top. Værterne er meget søde og imødekommende,men taler desværre kun Italiensk. Indkøb; Stort velassorteret supermarked med kolonial, brød, kager, kød, fisk og grøntsager.Tips Husk Thermokande Kaffeposer og Tragt da der kun er Exprossokander
I Efterårsferien kan man godt bruge en ekstra trøje.

Læs mere

Anders og familie fra Allerød boede på La Collina dei Fiori i Castiglion Fiorentino fra d. 7. til d. 21. juli 2007.

Jeg kan bekræfte, at vi var meget glade for vores ophold i Castiglion Fiorentino i almindelighed og i La Collna dei Fiori i særdeleshed. Vi synes, at der er tale om en ideel beliggenhed (med mange mindre spændende byer tæt på, ikke langt fra fantastiske Siena og Firenze og ikke mindst lige midt i det fantastiske Toskanske landskab)- og et meget dejligt hus på en fantastisk grund. Udstyrsniveauet i huset er generelt fint, men vi tilbragte dog den største del af tiden uden for - ved den meget dejlige swimming pool, under skyggen af oliventræer. Der ud over en meget venlig værtsfamilie og havemand - dog lidt ærgeligt, at de ikke taler bare lidt engelsk (eller måske snarere at vi ikke taler italiensk!). Der var mulighed for at spille tennis på en udmærket asfaltbane - det kunne I måske godt medtage i jeres beskrivelse af huset (vi fandt det på en tysk hjemmeside, og havde derfor taget tennisudstyr med hjemmefra).

Alt i alt en pragtfuld ferie hvor alt bare fungerede godt.

Læs mere

Rikke og familien fra Skibby boede på La Collina dei Fiori i Castiglion Fiorentino fra d. 26. maj til d. 2. juni 2007.

Vores familie havde i uge 22 en rigtig dejlig ferie i "La Collina dei Fiori".

Vi nød virkelig at være i huset, haven og poolen. Som helhed en helt usædvanlig atmosfære og charme. Castiglion Fiorentino er en charmerende lille by, der ligger i et dejligt område af Toscana og med en helt fantastisk udsigt fra den gamle bydel.

Vi opholdt os mest hjemme i La Collina dei Fiori, men det blev da til et par ture i omegnen. Cortona kan meget anbefales at aflægge et visit. Montepulciano ligger lidt længere væk, men er bestemt også et besøg værd. Der er en fantastisk udsigt fra byerne i området.

Værterne er utrolig søde og hjælpsomme - vi kommer gerne tilbage en anden gang.

Læs mere

Steen og familie fra Frederiksberg C boede på La Collina dei Fiori i Castiglion Fiorentino fra d. 8. til d. 15. juli 2006.

Turen derned gik fint, og alt fungerede til vores store tilfredshed. Byen er både spændende og overskuelig, og huset ikke så svært at finde. Hvis man flyver til Bologna ankommer man kl. 14:45 med SAS og så passer ankomsttidspunktet til huset.
Det er en kæmpe fordel med navigation i bilen. Samtidigt kører man aldrig forkert hvis man skal rundt, noget vi gjorde hele tiden sidste år uden GPS. Den kunne dog ikke finde huset, som rent faktisk ikke ligger på Via Apparita, hvilket vi havde plottet ind, men en sidevej som jeg ikke lige husker navnet på. Der findes ikke noget nummer 4 på Via Apparita, og derfor bliver den forvirret. Det ville nok være en hjælp hvis det stod i kørselsvejledningen.
Sidevejen kender den dog, når man først holder der med GPSen, men jeg kan altså ikke lige huske navnet.
Vi var rundt i området, Firenze, Asissi, Cortona og Arezzo. Arezzo måske den mest charmerende af dem alle med sine stille pladser og gamle gader.
Det kan anbefales at medbringe badehåndklæder til poolen - ellers skal man ligge på sit badeværelseshåndklæde.
Måske kunne i anbefale nogle gode vingårde eller -salgssteder i nærheden man kunne besøge? Vi kunne ikke rigtigt finde noget på nettet, og turistinformationen i byen er ikke så imponerende. Vi købte OK vin med hjem fra det lokal COOP - men det er ikke helt det samme.
Huset er skønt - virkelig godt, og ejerne mægtigt søde. Vi delte os op: 2 par og 2 børn i hovedhuset, og 1 par i annekset. Det er nok det mest komfortable antal. Vi var virkelig glade for at være der, og vender tilbage til både jer og Italien igen næste år.

Læs mere
 
search map