Villa i Castiglion Fiorentino i Toscana

La Collina dei Fiori

Annekset
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Man finder utallige restaurerede bondehuse i Toscana, men det er sjældent, at de ligger så godt som La Collina dei Fiori. Med sin beliggenhed små to kilometer uden for den oversete, men yderst seværdige middelalderby Castiglion Fiorentino giver den mulighed for, at man kan gå frem og tilbage, når man skal i byen - for at handle eller gå på restaurant.

Samtidig ligger huset tæt på landevejen, der fører en op i Casentino-dalen eller ned mod Arezzo og Cortona, men da huset ligger i læ af bakken, så hører man ingen støj fra trafikken. Udsigten fra huset, fra haven og fra svømmebassinet er betagende: bjerge, dal, olivenlunde og vinmarker. Man kunne såmænd bruge hele sin ferie med at slappe af i haven, hvis det ikke var fordi, området byder på så mange spændende udflugtsmål (og besynderlig få turister).

Læs mere om La Collina dei Fiori

Villaen er stemningsfuld og velmøbleret, og haven er meget behagelig og velduftende på grund af de mange buske med salvie og rosmarin. Poolen måler 10 x 5 meter. Nogle få hundrede meter fra huset finder du en tennisbane, som deles med gæsterne fra den nærliggende Villa degli Olivi.

Villa med 10 sovepladser:
- Villaens 150 m² er fordelt på hovedbygningens to plan samt et anneks. I hovedbygningens stueplan finder vi stue med sovesofa til to (bedst egnet til børn under 12 år), spisekøkken, badeværelse/toilet og soveværelse med to enkeltsenge. På første etage er der to soveværelser med dobbeltseng (hvoraf det ene med udgang til lille loggia) og badeværelse/toilet. I annekset finder vi stue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toilet. Villaen har desuden vaskemaskine og opvaskemaskine.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa degli Olivi

Castiglion Fiorentino, Toscana

Torre di Vignale

Arezzo, Toscana

Villa Giola

Foiano della Chiana, Toscana

Anbefalinger til dig

Podere Caggiolo

Marciano della Chiana, Toscana

Casale La Collina

Chianni, Toscana

Villa Fabbriola

Loro Ciuffenna, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

Santa Maria

Campagnatico

Palazzo Bandino

Chianciano Terme

Fattoria Piecorto

Poggibonsi

search map