Anmeldelser af La Casa in Collina

 
La Casa in Collina er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Casa in Collina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglion Fiorentino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Casa in Collina

Læs personlige anmeldelser af La Casa in Collina som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Casa in Collina. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 7 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Else og familie fra Fredensborg boede på La Casa in Collina i Castiglion Fiorentino fra d. 14. til d. 21. juli 2007.

Vi blev mere end glædelig overrasket, da vi endelig nåede frem til huset. Med dette mener jeg, at hvis man kører i bil fra Danmark, bør man have 2 uger eller en kombineret ferie med ophold andre steder, da det er langt at køre og man dårligt når at finde sig selv, før man skal hjem igen. Huset levede mere end op til vores forventninger. Vi var 3 generationer af sted - 6 voksne og 5 børn i alt og der var fin plads til alle. Huset, de meget charmerende værelser, pool området, udsigten og haven var bare perfekt. Vi følte, at vi boede i "Huset i Toscana" og havde fint råderum til alle. I køkkenet kunne vi dog godt have brugt nogle flere vinglas og der manglede belysning. I må gerne gøre opmærksom på, at dobbeltsengen i det blå værelse ikke er god nok. Vores søn og svigerdatter lå meget dårligt. Madrassen var ligesom en flitsbue, hvilket ikke er optimalt. Vi nåede kun en tur til Siena, Arezzo og Castiglion Fiorentino, da vi var der i uge 29 og havde over 40 grader hele ugen, hvilket gjorde, at den primære aktivitet udfoldede sig ved poolområdet. Jeg kunne godt have savnet, at I havde sendt lidt brochuremateriale med bestillingen, med kort over området, samt seværdigheder på engelsk, da det materiale, der lå i huset var på italiensk.

In-Italia's kommentar

Desværre kan senges kvalitet variere. Nogle senge opfattes som bløde af nogle, men hårde af andre, men vi går naturligvis videre med jeres opfattelse af senge. Hvad angår brochurer vil jeg henvise til ENIT (Den Italiensk Stats Turistkontor) i Stockholm - se mere her: www.enit.it

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 11 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map