Villa i Castiglion Fiorentino i Toscana

La Casa in Collina

 
La Casa in Collina er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Casa in Collina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglion Fiorentino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

"Huset i bakkerne" betyder villaens navn på dansk, og det er da også ganske passende, for La Casa in Collina ligger nemlig i de grønne bakker to kilometer uden for middelalderbyen Castiglion Fiorentino. Beliggenheden giver en god udsigt, og da huset ligger mellem skove og olivenlunde, så er her fred og ro til at nyde den. Haven er indhegnet, så man kan også roligt lade børnene løbe rundt, som de lyster.

Have med pool og pizzaovn

I haven finder vi det 14 x 6 meter store svømmebassin, der også har en lille afdeling med vandmassage, og her er også både pizzaovn (eller brødovn om man vil) og grill, så man let kan tilberede maden udenfor, hvor man nok vil spise en stor del af året.

Læs mere om La Casa in Collina

Masser af faciliteter

Villaens sovepladser er fordelt på to huse; en hovedbygning og et anneks. De to huse er godt møbleret og byder på al moderne komfort fra aircondition over satellitfjernsyn til opvaskemaskine, vaskemaskine osv. Køkkenet i hovedhuset har desuden både almindelig ovn og mikrobølgeovn.

Villaen på La Casa in Collina

Villa med 10/12 sovepladser

de ca. 200 m² er fordelt på en hovedbygning og et anneks. Hovedbygningen følger terrænet og ligger derfor i lettere forskudte plan. Den består af spisekøkken, hvorfra man har adgang til en overdækket terrasse med diverse havemøbler, opholdsstue med hems (hvorpå der er to enkeltsenge), tre soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med bruser. I annekset finder vi en stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser. Også foran annekset er der en overdækket terrasse med havemøbler.

Skjul teksten
 
 
search map