Villa i Castiglion Fiorentino i Toscana

La Casa di Pino

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

25 km fra skønne Arezzo og en time fra Firenze, på grænsen mellem Toscana og Umbrien, kan du unde dig et foryngende ophold mellem skoven og vingårdene i den lille by Castiglione Fiorentino. La Casa di Pino inviterer dig til at tilbringe lange, rolige feriestunder i haven.

Huset på siden af bakken

Følg vejene over bjergpassene i det østlige Toscana, som fører til fantastiske panoramaudsigter. Du ankommer til La Casa di Pino gennem skæringspunktet mellem to veje. Da La Casa di Pino er det eneste hus på hjørnet, får du fred og ro fra nysgerrige naboer. En hæk skærmer af mod vejen, men du kan forvente at høre biler passere nu og da. La Casa di Pino giver dig mulighed for at tilbringe en ferie på landet uden at du får brug for firehjulstrækker . Når du kommer ind gennem den lille port, vil du blive overrasket over den yndefulde 1200-tals atmosfære, der hersker her. Omgivet af bakker og skove giver La Casa di Pino dig den perfekte mulighed for at tage et grønt pusterum fra hverdagen.

Pool med hydromassage i haven

Sid på terrassen i skyggen af oliventræerne, eller sænk skuldrene i poolen mens hydromassagen løsner de stive muskler og blikket hviler på de omkransende bakker. Efter du har indtaget frokosten under parasollen med de bare fødder i græsset, kan du gå en tur i skoven ved siden af huset. Tag en dukkert mens børnene leger på gyngerne og er glade når de kommer tilbage. Om aftenen tager du bilen og kører til restauranterne i Castiglione Fiorentino, hvor I kan smage på ægte toscanske retter. Sådan kan dine feriedage se ud på La Casa di Pino. Planlæg en dagstur til Trasimenosøen og oplev det uberørte landskab og de skønne byer undervejs (køreturen tager ca, 45 min).

Kvalitetsindretning

Bo på landet og gå alligevel ikke glip af noget. La Casa di Pino ønsker dig velkommen til et uprætentiøst og godt indrettet hjem, et veludstyret og pænt sted, hvor du kan tilbringe din ferie. Blandt smagfulde dekorationer, solide møbler og traditionsrig charme, kan du nyde moderne bekvemmeligheder som aircondition, internet, satellit-TV og vaskemaskine. Der er også myggenet, strygejern og gode køkkenfaciliteter tilgængelige. En lille ting vi kan gøre opmærksom på er, at der mangler opvaskemaskine i køkkenet. Men "dukkehus"-charmen overvinder i stor grad denne lille mangel!

Villaen på La Casa di Pino

Villa med 2/4 sovepladser (75m²)

Huset er ca. 75 m² stort og fordelt på to etager. I stueetagen finder du en stue/spisestue med køkkenhjørne og et badeværelse med bruser og toilet. Det lille smalle køkken har et komfur med fire kogeplader, ovn, mikrobølgeovn, køleskab, fryser, brødrister og kaffemaskine. Første etage nås via en trappe af sten og smedejern og består af et stort rum delt i to, den ene del med en dobbeltseng og den anden med to enkeltsenge. Terrakottagulv og træbjælker skaber et pittoresk og autentisk udtryk.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

La Montanina

Castiglion Fiorentino, Toscana

Fonte Vinaglia

Castiglion Fiorentino, Toscana

Podere Caggiolo

Marciano della Chiana, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

Le Colombelline

Montepulciano

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti

Il Pozzo

Capolona

search map