Villa i Castiglion Fiorentino i Toscana

Il Nido del Cu-Cu

 
Il Nido del Cu-Cu er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Nido del Cu-Cu er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglion Fiorentino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du er omgivet det smukke, toskanske landskab

Il Nido del Cu-Cu - som oversat betyder "Gøgereden"; dog er her noget mere behageligt og charmerende end på hospitalet i den berømte film - ligger for sig selv i fredelige omgivelser højt oppe i bakkerne, ca. 2 km uden for Castiglion Fiorentino, hvor du finder nærmeste indkøbsmuligheder og restauranter. Huset har en skøn udsigt over det toskanske landskab, og her kan du holde en afslappende, dejlig ferie, i nærheden af mange spændende udflugtsmål.

Dejlige aftenener under åben himmel

Det bedste ved det lille hus er den store, tilhørende terrasse, hvor du dels har siddepladser, så du kan indtage dine måltider udendørs, og dels masser af plads til at solbade. Fra terrassen leder en sti ned til den udendørs pool (6 X 3,5 meter og 1,5 meter dyb), som er åben fra slutningen af maj og indtil september. Du kan til og med tage dig en aften-svømmetur, da poolen er oplyst, og samtidig nyde den magiske udsigt over dalen, hvor små lys fra husene dukker op som prikker efterhånden, som mørket falder på. Ved siden af huset finder du et vaskerum med vaskemaskine, så du kan vaske nemt og bekvemt. Der er også en udendørs bruser, meget velegnet til opfriskning på en varm dag.

Du bor tæt på flere seværdigheder

Huset ligger i provinsen Arezzo, og her finder du den charmerende by Cortona, blandt andet kendt fra filmen "Under Toscanas sol". Beliggenheden gør, at du kan tage på mange hyggelige dagsudflugter, ikke bare i Toscana, men også i Umbrien. Det tager for eksempel ikke mere end en halv time (ca. 22 km.) at køre ned til Trasimenersøen, og inden for en time når du kyssenes by, Perugia. Hvis du derimod kører mod vest, når du den fantastiske, historiske by Siena inden for en time.

Læs mere om Il Nido del Cu-Cu

Du har hvad du skal bruge

Huset, som er enkelt med behageligt indrettet, er lille, på kun 36 kvm. Her er dog alt, hvad du skal bruge for at få et bekvemt ophold, såsom et lille køkken med spisebord og stole, elkomfur og opvaskemaskine, samt et soveværelse med en dobbeltseng, lille badeværelse med toilet og bruser. Du har også bekvemmeligheder som aircondition, Wi-Fi, tv, dvd og vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Il Nido del Cu-Cu

Læs personlige anmeldelser af Il Nido del Cu-Cu som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Nido del Cu-Cu. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Il Nido del Cu-Cu

Ro og flot udsigt.

Læs mere

Bedømmelse af Il Nido del Cu-Cu

Læs mere
 
search map