Anmeldelser af Il Corniolo

 
Il Corniolo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Corniolo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglion Fiorentino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Corniolo

Læs personlige anmeldelser af Il Corniolo som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Corniolo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fint sted, men meget langt ude på landet...

Egentlig et udmærket sted med nydelig beliggenhed i bjergene på grænsen mellem Umbrien og Toscana. Efter vores mening lå det dog for langt ude på landet.

Poolen var dejlig - ren og velholdt, og med 2 svømmeglade børn trækker det meget op. :-)

Det trækker til gengæld ned, at der ikke var nogen traditionelle solsenge i poolområdet.

Det var temmelig besværligt at finde det "supermarked", hvor ejerne skulle kontaktes ved ankomst, men det lykkedes ved venlig hjælp fra den ældre dame i Volterannos café. In-Italia's kørselsvejledning bør rettes, så det fremgår, at adressen er Via Centrale Volterrano 26.

Castiglion Fiorentino som feriedestination

Stedet ligger ikke i Castiglion Fiorentino, men derimod 30 minutters kørsel derfra - lige uden for landsbyen Volterrano. Vi kørte faktisk slet ikke ind til Castiglion Fiorentino.

Der ligger et lille, spøjst supermarked/byggemarked (Punto Simply) et par kilometer fra Il Corniolo, hvor man kan købe de mest basale fødevarer.

Den nærmeste by er Trestina (15 km fra Il Corniolo), som udover nogle supermarkeder og et par restauranter er temmelig kedelig.

Derimod kan byen Cittá di Castella (også en halv times kørsel fra Il Corniolo) anbefales. En fin, gammel bydel med restauranter, cafeer og (vigtigt i juli-varmen) gelateria'er.

Il Corniolo
Rent og pænt

Det ene badeværelse havde en tilbagevendende stank af kloak, som trods indsats fra ejeren ikke rigtig forsvandt. Heldigvis havde vi 2 badeværelser.
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Il Corniolo
Fireværelseslejligheden L'Asinello med 8 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Roligt sted, flot udsigt

Huset lægger fredfyldt op af et bjerg, på en lukket vej. Flot udsigt ud over dalen.
Stor lækker pool med plads til alle, dog mangler der solvogne og parasoller - der var ingen !
Huset er indrettet i autentisk Italiensk still, dog med begrænset udstyr i køkkenet.
Der er en stor overdækket grill. Ejeren af huset, er meget flink og hjælpsom.

Anbefaling til kommende gæster

Der lægger et lille super/byggemarked (Punto Simply) 4 min. kørsel fra Volterrano mod Tristina (Morra) som har lidt af hver, men skal der handles rigtigt ind, med større udvalg, så skal man køre de 12 km. til Tristina, hvor der er en stor Conard supermarked.

Vi tog toget fra nabo byen Castiglion Fiorentino til Firenze (gratis p-plads ved stationen), rigtig godt.

Der er ca. 1,5 times kørsel til Valdichiana outlet village, 1 time til Chokoladefabrikken Perugina v.Perugia, ca. 2 timer kørsel til Marmorvandfaldet v.Terni.

Il Corniolo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Il Corniolo
Fireværelseshuset La Cometa med 6 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
Michael og familie fra Malling boede på Il Corniolo i Castiglion Fiorentino fra d. 4. til d. 11. juli 2009.

Vi har tidligere lejet feriebolig i Volterra og Corella gennem In-Italia. Det er begge fantastiske steder, som har givet os to super-ferier.

I år gik turen til Il Corniolo i den lille by Volterrano. Vi havde alt i alt en god uge med sol, svømning og dage med længere udflugter. Der var dog også forhold omkring stedet som ikke levede op til vores forventninger.

Det er rigtigt at stedet og området emmer af fred og ro og at lejligheden er pæn og restaureret med respekt for traditionerne. Vi boede i lejligheden L'Asinello, som på papiret er til 8 personer. Vi var 7 personer fra 13 år og op efter. Vi mener lejligheden højst er til 6, - evt. 7 personer med ekstra opredning til et barn i det store soveværelse. Køkkenet var ok, men skabene, bestik, service mv. var helt igennem genbrug eller købt på loppetorv. Det skal siges, at badeværelserne var maget fine. Haven og poolen var udmærket. Vi savnede dog nogle liggestole udendørs. Markerne omkring huset har tidligere været brugt til landbrug, men står nu mest bare med græs. Udsigten er ikke specielt storslået og nærområdet byder ikke på så meget med hensyn til gåture og andet.

Værtsparet var som sådan flinke og hjælpsomme, men selvom vi kan lidt italiensk og forsøgte os med tegnsprog, så savnede vi en bedre kommunikation. Som eksempel, spurgte vi til den vaskemaskine, som vi havde fået oplyst var til rådighed. Det viste sig, at vaskemaskinen stod i værts parrets lille private hus ved siden af ejendommen, og vi forstod på dem, at konen ville vaske tøjet for os. Vi skulle bare komme med det. Det var vi ikke interesseret i, så det blev i stedet til klatvask i badekaret. Efter et par dage spurgte vi efter en parasol. Den blev sat ned i hullet i et lille plastikbord og i en fod, som ikke passede i størrelsen. Det skulle så ske, at vinden tog parasollen, med en skade til følge. Det kom vi til at betale 30 euro for. Lidt småligt, taget situationen i betragtning, og så var den heller ikke helt ny.

I mini-markedet i Volterrano (ejes af værts parrets ældre mor!) kan der købes vand, konserves, pasta, potter og pander, og der kan bestilles frisk brød til næste dag. Ca. 5-7 km. mod øst er der er et mellemstort supermarked, med friske madvarer. I Castiglion Fiorentino mod vest er der en god COOP, men den skønne tur over bjerget fortager sig efter et par ture.

Det er vores opfattelse, at Il Corniolo egner sig til rejsende som ønsker fordybelse med fred og ro et par dage omkring huset og poolen, og ellers tager på et par heldagsture. Her må del kørsel forventes.

Cortona ligger ikke så langt værk. Byen er et besøg værd, selvom der her også er mange turister. Hvis man er til kultur, kan en heldagsudflugt til middelalderbyerne Gubbio med den sjove ”bjergbane” og Perugia varmt anbefales.

Vi er rigtig glade for In-Italia som rejseformidler, og vil helt sikker rejse gennem jer igen, på trods af ovenstående. Hjemmesiden er god og oplysende, og jeres personlige service er super god.

PS. Det er ikke korrekt som oplyst på hjemmesiden, at der er en sovesofa i stuen til to personer. Der er to flytbare ”slåudsenge”, - af ældre dato.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 5 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map