Agriturismo i Castiglion Fiorentino i Toscana

Il Corniolo

 
Il Corniolo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Corniolo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglion Fiorentino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Il Corniolo ligger i den skønne natur i det østlige Toscana lige på grænsen til regionen Umbrien. Her i de grønne bjerge tæt på den lille landsby Volterrano, går livet sin gang uden alt for meget stress og jag.

Gård med pool

Den gamle gård er for nyligt blevet restaureret, og byder nu på tre rummelige lejligheder, der alle er enkelt indrettet i toscansk stil. Lejlighederne har for øvrigt eget udendørsområde med borde og stole. Til gården hører naturligvis også en flot pool (5 x 15 m). Herfra kan man nyde den flotte udsigt over den grønne dal, der åbner sig nedenfor. Tæt på gården ligger en lille sø som gæsterne frit kan benytte til at fiske i. Der findes desuden en vaskemaskine til fælles brug.

Læs mere om Il Corniolo

Placering

Har man børn med på ferien, kan disse glæde sig over gårdens lille fodboldbane. For indkøb af de mest basale ting skal man til Volterrano som ligger ca. én km fra gården. Castiglion Fiorentino der ligger omkring 20 km herfra, byder på flere butikker og er bestemt et besøg værd. Det samme er de større byer Arezzo og Cortona, der ligger inden for køreafstand.

Lejlighederne på Il Corniolo

Fireværelseslejligheden L'Asinello med 8 sovepladser

ligger på 1. sal og er på 110 m². Lejligheden består af stue med køkkenhjørne, pejs og dobbeltsovesofa, soveværelse med to enkeltsenge, to soveværelser med dobbeltseng, et badeværelse med bruser og et badeværelse med badekar. Der er endvidere ovn og fjernsyn i lejligheden.

Fireværelseshuset La Cometa med 6 sovepladser

er fordelt på to etager og er 85 m². I stueetagen er der stue med pejs, spisekøkken, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser. På første sal er der soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser, soveværelse med to enkeltsenge. Der er endvidere ovn og fjernsyn i huset.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Il Corniolo

Læs personlige anmeldelser af Il Corniolo som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Corniolo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Il Corniolo

Fint sted, men meget langt ude på landet...

Egentlig et udmærket sted med nydelig beliggenhed i bjergene på grænsen mellem Umbrien og Toscana. Efter vores mening lå det dog for langt ude på landet.

Poolen var dejlig - ren og velholdt, og med 2 svømmeglade børn trækker det meget op. :-)

Det trækker til gengæld ned, at der ikke var nogen traditionelle solsenge i poolområdet.

Det var temmelig besværligt at finde det "supermarked", hvor ejerne skulle kontaktes ved ankomst, men det lykkedes ved venlig hjælp fra den ældre dame i Volterannos café. In-Italia's kørselsvejledning bør rettes, så det fremgår, at adressen er Via Centrale Volterrano 26.

Læs mere

Roligt sted, flot udsigt

Huset lægger fredfyldt op af et bjerg, på en lukket vej. Flot udsigt ud over dalen.
Stor lækker pool med plads til alle, dog mangler der solvogne og parasoller - der var ingen !
Huset er indrettet i autentisk Italiensk still, dog med begrænset udstyr i køkkenet.
Der er en stor overdækket grill. Ejeren af huset, er meget flink og hjælpsom.

Læs mere

Michael og familie fra Malling boede på Il Corniolo i Castiglion Fiorentino fra d. 4. til d. 11. juli 2009.

Vi har tidligere lejet feriebolig i Volterra og Corella gennem In-Italia. Det er begge fantastiske steder, som har givet os to super-ferier.

I år gik turen til Il Corniolo i den lille by Volterrano. Vi havde alt i alt en god uge med sol, svømning og dage med længere udflugter. Der var dog også forhold omkring stedet som ikke levede op til vores forventninger.

Det er rigtigt at stedet og området emmer af fred og ro og at lejligheden er pæn og restaureret med respekt for traditionerne. Vi boede i lejligheden L'Asinello, som på papiret er til 8 personer. Vi var 7 personer fra 13 år og op efter. Vi mener lejligheden højst er til 6, - evt. 7 personer med ekstra opredning til et barn i det store soveværelse. Køkkenet var ok, men skabene, bestik, service mv. var helt igennem genbrug eller købt på loppetorv. Det skal siges, at badeværelserne var maget fine. Haven og poolen var udmærket. Vi savnede dog nogle liggestole udendørs. Markerne omkring huset har tidligere været brugt til landbrug, men står nu mest bare med græs. Udsigten er ikke specielt storslået og nærområdet byder ikke på så meget med hensyn til gåture og andet.

Værtsparet var som sådan flinke og hjælpsomme, men selvom vi kan lidt italiensk og forsøgte os med tegnsprog, så savnede vi en bedre kommunikation. Som eksempel, spurgte vi til den vaskemaskine, som vi havde fået oplyst var til rådighed. Det viste sig, at vaskemaskinen stod i værts parrets lille private hus ved siden af ejendommen, og vi forstod på dem, at konen ville vaske tøjet for os. Vi skulle bare komme med det. Det var vi ikke interesseret i, så det blev i stedet til klatvask i badekaret. Efter et par dage spurgte vi efter en parasol. Den blev sat ned i hullet i et lille plastikbord og i en fod, som ikke passede i størrelsen. Det skulle så ske, at vinden tog parasollen, med en skade til følge. Det kom vi til at betale 30 euro for. Lidt småligt, taget situationen i betragtning, og så var den heller ikke helt ny.

I mini-markedet i Volterrano (ejes af værts parrets ældre mor!) kan der købes vand, konserves, pasta, potter og pander, og der kan bestilles frisk brød til næste dag. Ca. 5-7 km. mod øst er der er et mellemstort supermarked, med friske madvarer. I Castiglion Fiorentino mod vest er der en god COOP, men den skønne tur over bjerget fortager sig efter et par ture.

Det er vores opfattelse, at Il Corniolo egner sig til rejsende som ønsker fordybelse med fred og ro et par dage omkring huset og poolen, og ellers tager på et par heldagsture. Her må del kørsel forventes.

Cortona ligger ikke så langt værk. Byen er et besøg værd, selvom der her også er mange turister. Hvis man er til kultur, kan en heldagsudflugt til middelalderbyerne Gubbio med den sjove ”bjergbane” og Perugia varmt anbefales.

Vi er rigtig glade for In-Italia som rejseformidler, og vil helt sikker rejse gennem jer igen, på trods af ovenstående. Hjemmesiden er god og oplysende, og jeres personlige service er super god.

PS. Det er ikke korrekt som oplyst på hjemmesiden, at der er en sovesofa i stuen til to personer. Der er to flytbare ”slåudsenge”, - af ældre dato.

Læs mere

Bedømmelse af Il Corniolo

Læs mere
 
search map