Agriturismo i Castiglion Fiorentino i Toscana

Il Corniolo

 
Il Corniolo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Corniolo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglion Fiorentino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Il Corniolo ligger i den skønne natur i det østlige Toscana lige på grænsen til regionen Umbrien. Her i de grønne bjerge tæt på den lille landsby Volterrano, går livet sin gang uden alt for meget stress og jag.

Gård med pool

Den gamle gård er for nyligt blevet restaureret, og byder nu på tre rummelige lejligheder, der alle er enkelt indrettet i toscansk stil. Lejlighederne har for øvrigt eget udendørsområde med borde og stole. Til gården hører naturligvis også en flot pool (5 x 15 m). Herfra kan man nyde den flotte udsigt over den grønne dal, der åbner sig nedenfor. Tæt på gården ligger en lille sø som gæsterne frit kan benytte til at fiske i. Der findes desuden en vaskemaskine til fælles brug.

Læs mere om Il Corniolo

Placering

Har man børn med på ferien, kan disse glæde sig over gårdens lille fodboldbane. For indkøb af de mest basale ting skal man til Volterrano som ligger ca. én km fra gården. Castiglion Fiorentino der ligger omkring 20 km herfra, byder på flere butikker og er bestemt et besøg værd. Det samme er de større byer Arezzo og Cortona, der ligger inden for køreafstand.

Lejlighederne på Il Corniolo

Fireværelseslejligheden L'Asinello med 8 sovepladser

ligger på 1. sal og er på 110 m². Lejligheden består af stue med køkkenhjørne, pejs og dobbeltsovesofa, soveværelse med to enkeltsenge, to soveværelser med dobbeltseng, et badeværelse med bruser og et badeværelse med badekar. Der er endvidere ovn og fjernsyn i lejligheden.

Fireværelseshuset La Cometa med 6 sovepladser

er fordelt på to etager og er 85 m². I stueetagen er der stue med pejs, spisekøkken, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser. På første sal er der soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser, soveværelse med to enkeltsenge. Der er endvidere ovn og fjernsyn i huset.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Fattoria La Gabola

Cortona, Toscana

Agriturismo San Francesco

Castiglion Fiorentino, Toscana

Fattoria di Gratena

Bettolle, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo

search map