Anmeldelser af I Grandi di Toscana

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af I Grandi di Toscana

Læs personlige anmeldelser af I Grandi di Toscana som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af I Grandi di Toscana. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Vi kommer helt sikkert igen

Som sædvanligt havde In-Italia ramt plet med deres anbefaling til os. Stedet ligger meget smukt med vin- og kornmarker omkring og lidt udenfor de mest hidsige turistområder. Chianti Classico, Cortona, Siena og Umbrien er dog indenfor nem køreafstand. Skal man til Firenze kan det anbefales at køre til Arezzo og tage toget. Poolen er skøn, og der er mulighed for både tennis og golf - udstyr kan lånes på stedet. Morgenmaden (inkluderet i prisen) er fremragende og Lorenza er et livsstykke. Hosten på stedet - Elisabetta - er ekstraordinært nærværende, utroligt sød og hjælpsom med alting. Der produceres også vin på stedet; prøv deres pugnitello og Vermentino. Alt er godt.

Castiglion Fiorentino som feriedestination

I Grandi di Toscana
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på I Grandi di Toscana
Lejlighed m. 2 soveværelser og balkon/terasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2019
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Bedømmelse af I Grandi di Toscana

I Grandi di Toscana
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på I Grandi di Toscana
Lejlighed m. 2 soveværelser og balkon/terasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2019
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map