Feriebolig i Castiglion Fiorentino i Toscana

I Grandi di Toscana

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Syd for Firenze og vest for Arezzo finder du I Grandi di Toscana. En god beliggenhed hvis I vil tage på udflugt, ikke bare i Toscana men også i Umbrien, som I hurtigt kan komme til. Inden for en times kørsel finder du skønne Chiantidistrikt, kulturbyerne Siena og Firenze, og kun en halv time kørsel derfra kan du nyde udsigten over Trasimenosøen.

En naturskøn beliggenhed

Med I Grandi di Toscana har du som sagt et godt udgangspunkt. På trods af den landlige beliggenhed, omringet af smuk natur, har du kort til restauranter og lidt shopping. Monte San Savino ligger ca. 6 km væk og er en fin lille by der trods sin størrelse har et godt udbud af restauranter. Her finder du også bank, apotek, tobaksforretning og indkøb. Alternativt kan du køre til Pieve al Toppo, det tager ca. 10 minutter med bil (ca. 7,5 km) her har du et lille men varieret udbud af indkøbsmuligheder, restauranter, banker, bager, slagter og endda et lille shoppingcenter.

Læs mere om I Grandi di Toscana

Gården producerer vin och olivenolie

Vingården har tilhørt den samme familie, familien Grifoni, siden 1850 og her har man holdt på de gamle traditioner. På grden producerer de vin og olivenolie som de altid har gjort, selv om det er turismen der fylder i dag, hvilket vi er glade for da det betyder at vi kan komme til at nyde de smukke omgivelser og de gode vine.

Hvis du er interesseret kan du prøve gårdens vine sammen med lidt lokale specialiteter, da skal du kontakte Alessandra eller Simone, hør efter i receptionen så vil de hjælpe dig med alt det som du har brug for at vide. Vinsmagningen plejer at tage et par timer og er til en meget overkommelig pris.

Und dig selv en spændende dag "hjemme"

Ind i mellem kan det være skønt at blive "hjemme" og bare slappe af, selv om det er svært i et område om Toscana med in overflod af seværdigheder og eventyr. Afslapning kan foregå ved poolkanten for gården besidder en stor og skøn saltvandspool. Når du syntes at du er udhvilet og har fået ligt sol på næsen kan du blive aktiveret ved at gå lange og skønne vandreture i området. Du kan sågar hoppe i sadlen for kun 2 kilometer fra gården finder du en stald, hvor de også har rideskole for børn og nybegyndere.

Du kan også vælge at udfordre resten af selskabet til et parti tennis, da I Grandi di Toscana har en tennisbane (med kunstgræs). Hvis du ikke selv har udstyr med kan du låne det i receptionen (hvis det er ledigt). Cykling i området er populært og hvis du ikke har din egen med kan du på forespørgsel leje en på stedet. Men også her råder "først til mølle" princippet. På gården er der også en "Pitch and Put" golfbane med tre huller og rundt omkring i Toscana findes der en del baner. Hør efter i receptionen om tips og triks. Priser for tennis og cykel leje har vi ikke i systemet.

Du bor i godt udstyrede lejligheder

Du kan vælge mellem 8 lejligheder totalt. Nogle har en soveværelse og nogle har to soveværelser. Lejlighederne ligger enten i stuen eller på første sal og har alle balkon eller terrasse med udstigt over haven eller landskabet. Lejlighederne er ikke nummereret, men har navn efter italienske kunstnere så som Leonardo da Vinci, Gallileo Galilei eller Giotto. Stilen er klassisk toscansk med klinker, åben pejs og gedine træmøbler. Alle lejligheder er udstyret med aircondition, Sat-TV, opvaskemaskine, sikkerhedsboks og i køkkenet har du blandt andet microbølgeovn, brødrister, el-kedel. Internet har du i de fælles udeområder.

Læs om lejlighederne på I Grandi di Toscana

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af I Grandi di Toscana

Læs personlige anmeldelser af I Grandi di Toscana som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af I Grandi di Toscana. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra I Grandi di Toscana

Vi kommer helt sikkert igen

Som sædvanligt havde In-Italia ramt plet med deres anbefaling til os. Stedet ligger meget smukt med vin- og kornmarker omkring og lidt udenfor de mest hidsige turistområder. Chianti Classico, Cortona, Siena og Umbrien er dog indenfor nem køreafstand. Skal man til Firenze kan det anbefales at køre til Arezzo og tage toget. Poolen er skøn, og der er mulighed for både tennis og golf - udstyr kan lånes på stedet. Morgenmaden (inkluderet i prisen) er fremragende og Lorenza er et livsstykke. Hosten på stedet - Elisabetta - er ekstraordinært nærværende, utroligt sød og hjælpsom med alting. Der produceres også vin på stedet; prøv deres pugnitello og Vermentino. Alt er godt.

Læs mere

Bedømmelse af I Grandi di Toscana

Læs mere
 
search map