Anmeldelser af Fonte Vinaglia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Fonte Vinaglia

Læs personlige anmeldelser af Fonte Vinaglia som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Fonte Vinaglia. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Axel og familie fra Tommerup boede på Fonte Vinaglia i Castiglion Fiorentino fra d. 18. til d. 25. juni 2005.

Nys hjemkommet fra ferien i Toscana vil jeg gerne give udtryk for min fulde - godt og vel - tilfredshed. Min kone og jeg er vant til at leje feriehuse via nettet, og vi er godt vant, for ikke at sige ret blaserte, men huset her var lidt af et vidunder. Ydermere var jeres beskrivelse yderst præcis, så man vidste hvad man kunne sætte næsen op efter.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 7 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map