Villa i Castiglion Fiorentino i Toscana

Fonte Vinaglia

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette smukke gamle bondehus ligger i bakkerne i Val di Chio, en fredfyldt grøn oase seks kilometer fra Castiglion Fiorentino. Huset er blevet gennemgribende istandsat og møbleret med god smag og sans for komfort. Her er således alt, hvad man kan kræve til en afslappet ferie i grønne omgivelser: wi-fi, vaskemaskine, opvaskemaskine, satellitfjernsyn, pool og meget mere.

Velholdt have med det hele

I den store have findes oliventræer, hvorfra ejerne om vinteren plukker frugterne, der bliver til en dejlig olivenolie. I haven finder du en pavillon med havemøbler, bordtennisbord, grill og pool på 12x 5 meter (120-140 cm dyb).

Villaen på Fonte Vinaglia

Villa med 8 sovepladser

Villaens 290 m² ligger i to plan. I stueetagen finder vi stor stue med åbent køkken og pejs, badeværelse samt pulterkammer. På første sal er der et gennemgangsværelse med sovesofa til to, soveværelse med dobbeltseng og en suite badeværelse, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med karbad samt endnu et soveværelse med dobbeltseng. Fra første etage har man adgang til en overdækket terrasse/loggia, hvorfra der også går en stentrappe ned til haven.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Arcobaleno

San Giustino Valdarno, Toscana

Villa Fabbriola

Loro Ciuffenna, Toscana

La Casa di Pino

Castiglion Fiorentino, Toscana

Anbefalinger til dig

Arcobaleno

San Giustino Valdarno, Toscana

Villa Fosca

Lucignano, Toscana

Podere della Crocchia

Ciggiano, Toscana

Populært i Toscana

search map