Villa i Castiglion Fiorentino i Toscana

Casale Vitiano

 
Casale Vitiano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casale Vitiano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglion Fiorentino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I bakkerne uden for den charmerende middelalderby Castiglion Fiorentino ligger Casale Vitiano med flot udsigt. Den klassiske stenbygning er blevet grundigt istandsat og udrustet med al moderne komfort, deriblandt et godt køkken, aircondition i soveværelserne, vaskemaskine, opvaskemaskine, strygejern, fjernsyn og så videre.

Der er gode muligheder for vandreture i området, og hvis man ikke bare vil gå de fire km ind til byen, hvor man finder diverse indkøbsmuligheder, caféer og spisesteder, kan man begive sig ud på længere ture og nå helt til Lignanos naturpark.

Læs mere om Casale Vitiano

Foran huset finder man en veranda med bord og stole, og i den store have er der et svømmebassin på 11,5 x 5,5 meter, hvorfra udsigten er betagende. Naturligvis er her også grill.

Villa med 12 sovepladser (240 m² ):
- Villaens 240 m² er fordelt på to plan samt et anneks. I villaens stueetage findes stue med pejs, køkken, badeværelse samt et rum med vaskemaskine. På første sal findes tre soveværelser med dobbeltseng (hvoraf det ene har eget badeværelse) og et badeværelse. I annekset findes soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse. Det er muligt at tilføje to enkeltsenge.

Skjul teksten
 
 
search map