Villa i Castiglion Fiorentino i Toscana

Casale San Martino

 
Casale San Martino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casale San Martino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglion Fiorentino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I de smukke bakker bag Castiglion Fiorentino ligger Casale San Martino, et malerisk gammelt bondehus fra attenhundredetallet med tilhørende kornlager, i hvilket man nu har indrettet beboelse med svømmebassin på 10 x 5 meter. Byen ligger ca. 8 km fra huset imens nærmest indkøbsmuligheder findes ca. 3 km derfra. Fra huset har man en dejlig udsigt over dalen.

I stueetagen finder vi et traditionelt toscansk spisekøkken med pejs (og de mere moderne bekvemmeligheder: opvaskemaskine, køleskab og ovn), stor stue med sovesofa til to, badeværelse og et mindre rum med vaskemaskine.

Læs mere om Casale San Martino

På første sal har vi to soveværelser med dobbeltseng og eget badeværelse (det ene med karbad), et andet soveværelse med to enkeltsenge og hems med yderligere to senge samt eget badeværelse.

Ved siden af huset finder vi det gamle kornlager, som nu udgør et lille anneks til to personer. Her er to enkeltsenge og eget badeværelse.

Skjul teksten
 
 
search map