Anmeldelser af Casa il Roccaio

 
Casa il Roccaio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa il Roccaio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglion Fiorentino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa il Roccaio

Læs personlige anmeldelser af Casa il Roccaio som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa il Roccaio. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Ole og familien fra Næstved boede på Casa il Roccaio i Castiglion Fiorentino fra d. 1. til d. 8. juli 2006.

Vi havde en rigtig god uge i Italien. Huset og dets omgivelser er dejlige. Værten var også meget imødekommende. Huset virker nyt og rent. Dejligt med en hyggelig stue, at der er net for vinduerne, at der er vaskerum med maskine osv. Omgivelserne er dejlige og fredelige. Vi nød også, at der var fire høns, som vi kunne hente æg fra hver dag - det er ikke sikkert at andre, ville være så begejstrede for høns og duer i haven.

En ting der bør gøres opmærksom på til fremtidige lejere er adgangsforholdene. Der er en meget lang og dårlig vej med dybe hjulspor op til huset. Udlejer kan jo sagtens med en 4-hjulstrækker, men almindelige biler kan have svært ved at komme derop uden at få ødelagt undervognen. Man skal også være klar over at man bor helt isoleret.

Selve byen man bor ved er temmelig død. Det var ikke muligt at finde hverken restaurant eller indkøbsmuligheder om søndagen, så vi måtte længere væk. Det var heller ikke muligt at gå til nogen af delene, så man måtte afsted i bilen hver gang.

Et godt råd til fremtidige lejere er at få undersøgt hjemmefra, hvad der er at se i nærområdet. Man bor temmelig langt fra østkysten og der er da også et godt stykke vej til vestkysten og turistmålene derovre.

Hvis man bare vil slappe af ved poolen og være alene, så er det et dejligt sted.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Eva og familie fra Dragør boede på Casa il Roccaio i Castiglion Fiorentino fra d. 18. til d. 25. juni 2005.

Stedet er en perle. Der er alt, hvad man kan ønske sig. Beliggenheden er god i forhold til de mange udflugtsmuligheder i Toscana og Umbrien. Vi blev modtaget med utrolig gæstfrihed og kan varmt anbefale stedet til andre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map