Anmeldelser af Casa di Anna

 
Casa di Anna er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa di Anna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglion Fiorentino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa di Anna

Læs personlige anmeldelser af Casa di Anna som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa di Anna. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Leif og familie fra Brøndby Strand boede på Casa di Anna i Castiglion Fiorentino fra d. 15. til d. 22. august 2009.

Vi vil hermed gerne sige en tak for den dejlige hjælpsomhed, som vi har fået ved vores henvendelser til jer. Altid har vi mødt hjælpsomhed og venlighed. Selve lejligheden kan vi ikke sige noget ufordelagtigt over, men som i tidligere har hørt, kunne der godt komme nye gryder m.v. i køkkenet. At vi så kom derned i den værste sommervarme kan vi jo kun klandre os selv for, men har da fundet ud af, at det ikke er i aug. mdr. at man skal på ferie der. Der kunne dog godt være et sæt rene lagner til at skifte i den varme. Parkeringen kan der godt opstå et problem med. Man kan ikke holde ved lejligheden.
Da det er en ældre by at bo i, kan det nok for ældre være et problem. Det var iøvrigt en god ferie og ikke sidste gang, at vi vil rette kontakt til jer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Karl og rejsefælle fra Esbjerg N boede på Casa di Anna i Castiglion Fiorentino fra d. 8. til d. 15. august 2009.

Jeg vil gerne rose lejligheden "Casa Anna", den var dejlig indrettet og der manglede ikke noget - selv køleskabet var blevet opfyldt med vin og vand der var ligeledes frugt på bordet så man følte sig velkommen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Winnie og Erling fra Holbæk boede på Casa di Anna i Castiglion Fiorentino fra d. 4. til d. 11. april 2009.

Turen til Casa di Anna ( påsken 2009) står stadig (ca 1½ måned efter vi kom hjem) som noget af det mest sublime. Lejligheden levede fuldt op til alle billeder. Selv om vi havde forventet at trapperne ville volde problemer, så kan selv to halvgamle gangbesværede koner (begge med stok!) sagtens klare dem. Sengene er dejlige, værelserne er store, badeværelserne er lækre.
Køkkenet er stort, men ikke alt for godt udrustet. Dog var det udemærket til vores brug. Dog skal man huske ikke at bruge komfur og opvasker samtidig, så sprænger propperne nemlig.
Italienerne i området er temmelig reserveret. Ikke de mest hjælpsomme, men flinke nok. Signora Basini derimod ved næsten ikke hvad ben hun skal stå på, for at gøre det godt for hendes gæster. Selv om man ringer langfredag kl. 20 og det øsregner og propperne er gået, så kommer hun fluks. Hun forstår ikke meget engelsk, men hendes vilje til at forstå udenlandsk er stor. Mange roser skal gå til hende.
Hvad ture angår, så er der ikke så langt til toget - ca. 30 min. gang. Det er nemt at trække billetter i automaten, og det er nemt at komme både til Rom, Firenze og til det store antikmarked i Arezzo.

Vi tager gerne af sted med tog til Casa di Anna. Ja det var så det. Meget mere kunne skrives og der bør egentlig skrives noget om det at tage toget derned. Alle guidebøger som vi kunne få fat på, beskriver kun hvor let det er at køre rundt i bil. Vi har nu gjort turen 2 gange med tog og vi har oplevet alverden hver gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Bodil og familien fra Gilleleje boede på Casa di Anna i Castiglion Fiorentino fra d. 4. til d. 11. oktober 2008.

Vi havde en dejlig uge i Castiglion Fiorentino, som er en vidunderlig gammel charmerende by. Vi var der i en uge, hvor der ikke var mange turister, som var en hel speciel oplevelse, hvor vi følte, at vi boede blandt de lokale italienere. Vi spiste morgenmad på en fantastisk lille morgenmadsbar på "toppen" af byen, hvor vi kunne sidde udenfor med et fantastisk view over byens tage og bjergene i baggrunden.
Lejligheden var rigtig dejlig, meget stor, og vi var kun 3 personer og havde rigelig plads. Det eneste minus var, at inventaret i køkkenet mht. til mulighederne for at lave mad, var lidt sparsomt. Dvs. gryder, potter, pander, servicegrej m.v. var mangelfuldt. Men det kan jo være, at man ønsker, at folk skal spise ude, hvilket vi også gjorde, idet tilbudene var talrige og indbydende.
I øvrigt er Castiglion Fiorentino en ualmindelig central by som udgangspunkt for alle de virkeligt gode attraktive steder i Toscana. Vi forelskede os specielt i Cortona, som blandt mange andre attraktive ting var dejligt fri for alt for mange touristede restauranter.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map