Villa i Castiglion Fiorentino i Toscana

Badia Roccavo

 
Badia Roccavo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Badia Roccavo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglion Fiorentino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Et skoleeksempel på arkitekturen for bondehuse fra 1800-tallet i denne del af Toscana! Vi må glæde os over, at man ved renoveringen for få år siden ikke har ændret på husets ydre fremtoning eller på dets indre opdeling, men har bevaret mest muligt pietetsfuldt.

Lofterne har stadig fritliggende bjælker, gulvene er lagt med terrakotta, pejsen er stor, og møblementet er i vid udstrækning også i gammel stil. På gårdspladsen er der blomster og en pergola dækket af vinranker, under hvilken der er bord og stole, så man kan nyde måltider og drikkevarer i det fri.

Læs mere om Badia Roccavo

Her er naturligvis også et svømmebassin (10 x 6 meter) med liggestole, parasoller og havemøbler omkring. Her er fred og ro, smuk natur, og så er der kun tre kilometer ind til den charmerende Castiglion Fiorentino. Hvad kan man ønske mere?

Villaen på Badia Roccavo

Villa med 8 sovepladser

Alle villaens 200 kvadratmeter beboelsesareal ligger på første sal, hvortil man kommer ad den gamle ydre opmurede trappe, som ender i en henrivende lille loggia med bord og stole. Villaen består af stue med stor pejs, TV, spisekøkken, stue med køkkkenhjørne, to soveværelser med dobbeltseng, to soveværelser med to enkeltsenge i hver og to badeværelser. Da huset har to indgange, to køkkener og to badeværelser, er det specielt velegnet til to familier, der ønsker at bo sammen, og dog hver for sig.

Skjul teksten
 
 
search map