Agriturismo i Castiglion Fiorentino i Toscana

Agriturismo Sant'Angelo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Agriturismo Sant'Angelo ligger på en bakketop uden for landsbyen Brolio med flot udsigt over Castiglion Fiorentino og de omkringliggende bakker.

Gammelt kloster

Oprindelig var gården et kloster, men i dag findes her 11 imponerende, flotte lejligheder.

Læs mere om Agriturismo Sant'Angelo

Centralt placeret pool

Ved sidste renovering er der blevet bygget et anneks hvor der er reception, fitness room og en lille stue. Mellem det nye anneks og hovedbygningens langside findes et flot svømmebassin med liggestole og parasoller. Det skal bemærkes at havemøblerne ikke er af plastic hverken ved bassinet eller andre steder.

Aktiv gård

Gården producerer frugt, vin og olie på sine 40 hektarer jord. Der stilles desuden mountainbikes og parkeringsplads til rådighed. Mod betaling er det muligt at benytte det fælles vaskerum med vaskemaskine og strygejern. Af andre praktiske oplysninger kan nævnes at såvel nærmeste busstoppested som nærmeste supermarked ligger ca. to km væk.

Velindrettede og veludrustede lejligheder

Her kan du roligt vælge at bo hele året rundt da lejlighederne er yderst velmøblerede og komfortable. De råder alle over aircondition, varmeanlæg, satellitfjernsyn, telefon med mulighed for opkobling til internet, og badeværelserne er alle udstyret med hårtørrer.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Sant'Angelo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map