Anmeldelser af Agriturismo San Francesco

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo San Francesco

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo San Francesco som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo San Francesco. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Et helt specielt sted...

Vi var en familie på 2 voksne og 2 børn, som var af sted på 2 ugers ferie på Agriturismo San Francesco. Det er et skønt sted. Der er fredeligt, en SKØN pool, smuk udsigt til Cortona, til solsikker, gule marker osv. Ejerne af gården var utroligt søde og hjælpsomme hele vejen igennem. Der var vin og kage til velkomst. Vi kunne benytte deres skønne have, hvor vi hentede krydderurter, tomater, salat, løg, hvidløg, pærer mv. Vi og de andre gæster blev inviteret til middag en aften - dejlig mad og god stemning.
Stedet er fint som udgangspunkt for diverse udflugter - vi besøgte Cortona, Arezzo, Monte San savino, Castiglion Fiorentino, Perugia, Assissi, Spoleto osv. Vi fløj til Rom og havde lejet en bil der. Det var nemt og hurtigt at finde dertil.... Vi vender helt sikkert tilbage til dette sted - og det er der også mange af de andre gæster, som gør (vi talte med folk, som havde været der helt op til 15 gange).....

Agriturismo San Francesco
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo San Francesco
Lejlighed m. 2 soveværelser (Il Sole)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2015
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Brian og familie fra Åbenrå boede på San Francesco i Castiglion Fiorentino fra d. 26. juni til d. 3. juli 2010.

Stedet lå meget smukt på en bakkekam med udsigt til de 2 byer Castiglion Fiorentino og Cortona. Da vi ankom til stedet havde værtsparret sørget for en kage og en flaske vin. I løbet af ugen blev vi flere gange forsynet med frisk frugt af egen avl. Meget lækkert!!

Stedet var med en dejlig stor have og et dejligt poolområde. Hvis man ville se hvad området har at byde på skulle man ikke køre langt.

Alt i alt har det været et dejligt ophold og vi kan varmt anbefale stedet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Lars og Anette samt deres børn fra Hillerød boede på San Francesco i Castiglion Fiorentino fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Boligen var fint og der var alt hvad man havde brug for af udstyr. Dejlige omgivelser med bordtennis, volleyball bane, grill plads, pool, køkkenhave til fri afbenyttelse samt dejlige frugttræer. Udsigten var skøn over mod Cortona og bjergkammen. Men ikke mindst følte man sig velkommen. Værterne talte kun italiensk, men datteren talte engelsk. De var meget hjælpsomme og gæstfrie. Da vi ankom stod der en hjemmelavet frugttærte og en flaske af husets egen vin til os og under opholdet kom de med friske frugter af egen avl til os.
Stedet ligger tæt på Toscanas mange seværdige byer og i et skønt landskab. Der lå et supermarked forholdsvis tæt på.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
Pernille fra Mesinge boede med sin mand (han hedder William) og hele tre af deres børn på San Francesco i Castiglion Fiorentino fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Der er steder i Toscana der er så smukke så man allerede inden GPS'en viser flaget svarende til destinationen, kikker på hinanden og udbryder : "Det kan da ikke være her vi skal bo".

Men det var det. Ferieboligen ligger på toppen af en lang bakkekam ,med fantastisk udsigt over hele den dal (Val di Chania) etruskerne har afvandet og hvoraf kun Lago Trasimeno er tilbage som sø. Der er solsikker, korn, oliven, vin og vandmelonmarker der ligger på begge sider af bakkekammen og i det fjerne bjergkæder med f.eks. Cortona. Den by kan man se dukke op af morgendisen ,mens solen stiger op om morgenen bag byen. Ikke dårligt, den udsigt er der i øvrigt fra soveværelset også.
Der blev budt på espresso og kølige drikkevarer ved ankomsten, der blev vist rundt i den store have en virkelig god pool, krydderurtehave hvor man selv må hente, hvad man nu har brug for, ejendommens marker blev udpeget og man bliver opfordret til at hente meloner selv, når man er færdig med at spise de der blev leveret næste morgen på havebordet. Moderen i huse havde bagt en stor tærte og faderen stillet en egenproduceret rødvin frem. Meget overraskende virker alt i huset, alle badeværelser var nye, og selv vaskemaskinen fungerer, der er lidt vel med pynt i haven : væltede krukker med blomster. Men udsigten slår det meste vi har set.
Der er en stor god hems i begge soveværelser, terrassen vender mod Cortona.

Vi valgte at handle i COOP med en dejlig overdækket parkering i Foiano della Chiana, den parkering kan man også bruge hvis man får lyst til at spise pizza i byen, prøv at finde centrum og gå rundt i den lille ovale gaderække som minder om Lucignano, hvis man som vore teenager ønsker klip og farvning, så er der en fremragende frisør i Via Resistenza 47, Colombo Rossana ejer stedet som fik topkarakter af os.

Cortona er nået på 20 min. der er flere parkeringsanlæg og masser af butikker og piger som kunne få den store dreng til i stigende grad at komme ud af fjerene om morgenen efter at have fattet systemet med at byer er mest interessante i butikkernes åbningstider. Prøv at gå ind i de der paladser og museer, pludselig er der vildt overraskende moderne udstillinger som kunne interessere den store dreng og masser af sværd økser og rustninger som de to små synes er seje. De fik også set guldfiskebrønden (der er tykt glas over) inde i en butik der sælger lækre fotos af det smukke landskab, ejerne hjalp de to små med at tage et billede gennem glasset. Arezzo er også altid et besøg værd og mangler man legetøj ligger der en KREA-lignende én af slagsen på Corso Italia, der er også en junior udgave af trekkingtøjbutik overfor og der kan man købe gode støvler til de små. Et glas vin på Piazza Grande er obligatorisk!

Perugia ligger én times kørsel fra feriestedet ,man passerer to interessante steder ved Lago Trasimeno : der hvor Hannibal i den 2. Puniske krig knuste en del romerske legioner og ,hvis man har børn med: en kæmpe legetøjsbutik på størrelse med Toys R´us , på hver side af denne ligger der en lampebutik i samme størrelse og en Ferrari forhandler med bilerne på 1. sal. Erfarne forældre kan se den fra motorvejen på venstre hånd.
Når i er kommet frem til Perugia så find den store busterminal ,sæt bilen i et af P-anlæggene og tag rulletrapperne op under jorden til den underjordiske by, der var jazzfestival og et af de store rum var indrettet til pladesalg, cool som den store kommenterer. Der er lækre butikker overalt og udsalg i jazzugerne og masser af piger fik den store til at udbryde : Det er simpelthen den bedste by i Italien! Der er en del udenlandske studerende i Perugia, der er ligefrem et universitet kun for dem, det ligger lige udenfor "Etruskerporten" og forinden passerer man en café med trådløst gratis internet på venstre side, men forinden vil vi anbefale restauranten : La Tana dell’Orso i via Ulisse Rocchi 32, prøv at gå helt ind i bunden af restauranten og sid ved vinduet med udsigt over dalen nedenunder. Pizzaerne er pragtfulde betjeningen i top. Tjeneren anbefalede en flaske hvidvin til 15 euro, som var hele turen værd : Grechetto Colli Martani.
Live jazzmusik mens vi spiste, i alt 77 euro for 5 personer inkl. antipasti og alle drikkevarer.
Prøv caféen : Caffé Garibaldi på Via Carvour 7, der sidder man fremragende og kan sidde og se godt ud i en skjorte fra La Camicera Italiana i via Mazzini 13.
Ps vi boede i lejligheden : Sole og det er absolut den med den bedste udsigt.

Turen hjem gik over Vicenza, vi kan anbefale Hotel Continental ved fodboldstadion, derfra er der 6-10 min gang til centrum lige ved Andrea Palladios Teatro Olimpico, de små morede sig over friserne med Hercules der smadrer diverse modstandere med sin kølle, så får de voksne tid og ro til at se den øvrige arkitektur som er i verdensklasse! Tag evt. en lille kikkert med så er det nemmere at se.
Butikkerne er ikke af den billige slags, men der en udmærket restaurant : Zi Teresa ved Piazza delle Poste ganske aldeles fremragende pizza og antipasti og vinen : Lamuri fra Sicilien Nero d'avola 2004 var fremragende og desværre udsolgt næste dag, der var i øvrigt billigt at spise!! Biltoget frem og tilbage Hamborg Verona er stærkt vanedannende. Hvis man synes der er varmt i Italien så bare forestil jer at landet er én stor batterioplader for os her i Norden.

Fremragende service igen fra In-italia og tak til Lino Vogt.
Pernille og William og denne gang kun de tre af børnene, ak den store pige var i Thailand.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 5 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map