Agriturismo i Castiglion Fiorentino i Toscana

Agriturismo San Francesco

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I bakkerne mellem de to maleriske sydtoscanske byer Castiglion Fiorentino og Foiano della Chiana ligger Agriturismo San Francesco, som producerer vin, olivenolie, marmelader og grøntsager. Alt dette kan du naturligvis købe "ved stalddøren", men ejerne tilbyder også at stå for morgenmad samt at forberede gode toscanske middage til deres gæster.

Lejligheder med egen terrasse ved døren

Skønt det stadig primært er en producerende landbrugsvirksomhed, er her også plads til, at to af husene er blevet opdelt i hver to lejligheder til gæster. De fire lejligheder har alle et privat udeområde med bord og stole lige ved døren. De nyder også godt af en fælles have med pool på 12x 6 meter (som ejerne dog også fra tid til anden hopper i) og en vaskemaskine.

Læs mere om Agriturismo San Francesco

Det ukendte Toscana og de kendte mærker

Agriturismo San Francescos beliggenhed er en dejlig kombination af kendt og ukendt. Den oversete, men yderst maleriske lille by Foiano della Chiana er således kun 3 km væk, mens Castiglion Fiorentino, som H.C. Andersen omtalte som Italiens "mest skidne, men også mest maleriske by", er 12 km herfra. Men for at det hele ikke skal blive så højkulturelt, så skal vi også nævnte, at det store Valdichiana Outlet Village med alle dets mærkevarebutikker kun er 8 km væk.

Læs om lejlighederne på Agriturismo San Francesco

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map