Agriturismo i Castiglion Fiorentino i Toscana

Agriturismo San Francesco

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I bakkerne mellem de to maleriske sydtoscanske byer Castiglion Fiorentino og Foiano della Chiana ligger Agriturismo San Francesco, som producerer vin, olivenolie, marmelader og grøntsager. Alt dette kan du naturligvis købe "ved stalddøren", men ejerne tilbyder også at stå for morgenmad samt at forberede gode toscanske middage til deres gæster.

Lejligheder med egen terrasse ved døren

Skønt det stadig primært er en producerende landbrugsvirksomhed, er her også plads til, at to af husene er blevet opdelt i hver to lejligheder til gæster. De fire lejligheder har alle et privat udeområde med bord og stole lige ved døren. De nyder også godt af en fælles have med pool på 12x 6 meter (som ejerne dog også fra tid til anden hopper i) og en vaskemaskine.

Læs mere om Agriturismo San Francesco

Det ukendte Toscana og de kendte mærker

Agriturismo San Francescos beliggenhed er en dejlig kombination af kendt og ukendt. Den oversete, men yderst maleriske lille by Foiano della Chiana er således kun 3 km væk, mens Castiglion Fiorentino, som H.C. Andersen omtalte som Italiens "mest skidne, men også mest maleriske by", er 12 km herfra. Men for at det hele ikke skal blive så højkulturelt, så skal vi også nævnte, at det store Valdichiana Outlet Village med alle dets mærkevarebutikker kun er 8 km væk.

Lejlighederne på Agriturismo San Francesco

Treværelseslejligheden Stelle med 5 sovepladser

Ligger i stueetagen i samme bygning som Cielo og er 52 m² stor. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne og pejs, soveværelse med to enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har overdækket terrasse med bord og stole.

Treværelseslejligheden Cielo med 5 sovepladser

Ligger i stueetagen i samme bygning som Stelle og er 52 m² stor. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne og pejs, soveværelse med to enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har overdækket terrasse med bord og stole. Lejligheden er handicapvenlig.

Treværelseslejligheden Luna med 6 sovepladser

Ligger i to plan med indgang i stueetagen og er 75 m² stor. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne, sovesofa til to personer og pejs og et badeværelse med bruser og toilet i stueetagen, på 1. sal finder man soveværelse med to enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har privat pergola med bord og stole.

Treværelseslejligheden Sole med 6 sovepladser

Ligger i to plan med indgang i stueetagen og er 100 m² stor. I stueetagen findes stue med køkkenhjørne, sovesofa til to personer og pejs samt badeværelse med toilet og bruser. På første sal er der et soveværelse med to enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har privat pergola med bord og stole.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Fattoria La Gabola

Cortona, Toscana

Fattoria di Gratena

Bettolle, Toscana

Villa La Crosticcia

Castiglion Fiorentino, Toscana

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

search map