Agriturismo i Castiglion Fiorentino i Toscana

Agriturismo Le Capanne

<p>Den fælles spisesal / opholdsstue</p>
<p>Lejlighed Castagneto</p>
<p>Lejlighed Castagneto</p>
<p>Lejlighed Noceto</p>
<p>Lejlighed Noceto</p>
<p>Lejlighed Oliveto</p>
<p>Lejlighed Oliveto</p>
<p>Lejlighed Bosco</p>
<p>Lejlighed Bosco</p>
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Den populære Agriturismo Le Capanne (336 m.o.h) har den skønneste udsigt over bakkerne øst for Castiglion Fiorentino, hvis opland domineres af olivenlunde, vinmarker og skov. Det er et sted, hvor du kan slappe helt af og nyde livet, vandre og cykle.

Produktion af vin og olivenolie

På Le Capanne producerer de økologisk olivenolie, vin af god kvalitet og adskillige slags frugt, som du er velkommen til selv at plukke ned fra træerne. I skovene finder du om efteråret både kastanjer, bær og svampe, en perfekt beskæftigelse, hvis du rejser uden for sommersæsonen. Holder du af at ride, er der mulighed for det ca. 7 km fra stedet. På gården afholdes der også madlavningskurser, som varer mellem 3 og 5 timer. De kan også organisere udflugter og yoga-timer, på forespørgsel. Er du interesseret i stedets forskellige aktiviteter, så forhør dig hos værtsparret, når du ankommer, så får du al den information du behøver.

Læs mere om Agriturismo Le Capanne

Passion og kærlighed i flere generationer

Det smukke gamle landsted har været gennem en større renovering, så du kan nyde landskabet og omgivelserne fra din tidssvarende feriebolig, og med de faciliteter, som de gamle toscanske bønder slet ikke kendte til. Atmosfæren og charmen præger dog fortsat stedet, og det er Gabriele Mazzeschi, den yngste af tre generationer, som i dag driver stedet med stor passion og kærlighed sammen med sin hustru Irene og sine forældre Margherita og Vincenzo.

Nyd beliggenheden, solen og den blå himmel

Agriturismo Le Capanne har som nævnt en rigtig fin beliggenhed, omgivet af et grønt og frodigt landskab med vinstokke og olivenlunde. Udsigten over de grønne bakker er charmerende og denne udsigt har du også fra poolen, som du finder i haven. Her er der også borde, stole, parasoller samt grill, så du kan nyde solen i fulde drag i sommersæsonen.

Du bor tæt på en hyggelig lille by

Castiglion Fiorentino er en hyggelig lille by, hvor du bl.a. finder butikker, tobakskiosk, barer og restauranter. Der er ca. 7½ km til centrum, men der er også en restaurant blot 900 meter fra stedet, og de nærmeste madbutikker ligger i en afstand af ca. 1 km. Har du brug for et større udvalg, kan du tage en tur til Arezzo, som ligger 25 km væk, og her er der et dejligt historisk centrum, som har dannet kulisse i et utal af berømte film. Glem ikke at besøge den lille hyggelige by Cortona, som sikkert bliver en af dine favoritter, men husk de gode sko.

Rustikt og charmerende

Lejlighederne er rustikke med stengulve, synlige loftsbjælker men også selve møbleringen. Der er kun fire lejligheder, hvoraf to ligger i stueplan og to på første sal. Du er også velkommen til at benytte den fælles hall med åben pejs. Lejlighederne er komfortabelt indrettet med køkken, vaskemaskine, strygefaciliteter og badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer. Hver lejlighed har et udendørs område med bord og stole.

Lejlighederne på Agriturismo Le Capanne

Treværelseslejlighed Castagneto med 4 + 2 sovepladser (stueetage)

Lejlighed Castagneto ligger i stueetagen og er ca. 77 m². Lejligheden består af veludstyret spisekøkken med ovn, opholdsstue med dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet og bruser. Lejligheden har desuden vaskemaskine. Der er direkte udgang til haven.

Treværelseslejlighed Noceto med 4+2 sovepladser (stueetage)

Lejlighed Noceto som ligger i stueetagen, er ca. 81 m². Lejligheden består af veludstyret spisekøkken med ovn, opholdsstue med dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed Bosco med 4 sovepladser (1. sal)

Lejlighed Bosco ligger på første sal og er ca. 69 m². Lejligheden består af veludstyret køkken med ovn, opholdsstue med pejs, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed Oliveto med 4 sovepladser (1. sal)

Lejlighed Oliveto ligger på første sal og er ca. 74 m². Lejligheden består af veludstyret køkken med ovn, opholdsstue, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Le Capanne

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Le Capanne som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Le Capanne. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Agriturismo Le Capanne

Dejligt sted

Dejligt sted med stor lejlighed, god pool og fantastisk udsigt.
Langt til supermarked, så husk at købe rigeligt ind, når der handles.
Der ligger en god restaurant 3 km fra stedet.
Godt med vaskemaskine i lejligheden.

Læs mere

Bedømmelse af Agriturismo Le Capanne

Læs mere

Skønt sted

Skønt sted og dejligt beliggende - vi kommer gerne igen :)

Læs mere

Idylliske Toscana

Vi havde 12 fantastiske dage på Agriturismo Le Capenne, stedet er som man forestiller sig Toscana.... Rolig, afslappet og med en fantastisk udsigt. Vi kom tidligt på sæsonen, så vi havde hele stedet for os selv, hvilket ikke generede os, men har man børn med, som gerne vil lege og omgåes andre børn, så er der nok lidt for roligt.
Det eneste lille minus var rengøringen, her var der lidt der kunne gøres bedre, men bestemt noget man kunne leve med - dog ikke helt ok når man betaler 90 euro for slutrengøringen.

Læs mere

Toscana når det er bedst

Fantasitisk beliggenhed i en af de mindste dale i Toscana. Huset ligger opad en bjergskråning og I kan se Castiglion Fiorentino 5 km. væk. Med denne udsigt kan man følge livets gang for områdets beboere fra tidlig morgen til sen aften. Huset er rummelig, store værelser og en rigtig god terrasse. Poolen har en passende størrelse, bliver holdt ren hverdag, ingen klor, men anvender salt, meget behageligt. Vi har ikke haft bedre WiFI i Italien, meget lille fjernsyn, men hvem har brug for det. Ejerne bor 5 km derfra, Margueritha kigger ind/stiller ved døren, med 1-2 dages mellemrum en kurv med friske grønsager og/eller frugter afhængig af sæsonen. Vi fik en nybagt kage da vi ankom og hver 2. dag friske æg. Endelig skal I ikke snyde jer for den oplevelse at se deres gård. Det er et rigtig gårdmiljø, hvor man dyrker det meste selv. Vi fik smagsprøver af deres vin, "Toscana" skinke og pølse. Deres Oliven olie var i vores køkken ved ankomst. Er rigtig god. Alting laves fra bunden af lokale råvarer. Deres Vino Santo er specielt for området og kan varmt anbefales, en mellemting mellem portvin og Sherry.

Læs mere

Joan og familie fra Hammel boede på Agriturismo Le Capanne i Castiglion Fiorentino fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Vi ankom 1½ time før check-ind tiden begyndte - tog chancen... Ingen problem.. ejeren var på stedet med sin lidt engelsktalende søn. Efter en MEGET lang introduktion til vores lejlighed, og med friske landæg, kage og olivenolie - en gave fra ejeren - kunne vi endelig pakke ud og tage en dukkert i poolen. Alt levede op til vore forventninger om stedet, det var enddog bedre end vi regnede med! Vi boede i den miderste lejlighed Il Bosco, som var utrolig ideel til vores familie 2 voksne og 2 børn. Der hørte en lille terasse med lige uden for vores dør og der nød vi de dejlige aftener med vin og kortspil. Hver dag blev poolen rengjort om morgenen og fremstod altid pæn og indbydende. I alt er der plads til 5 familier på ejendommen, og det er meget tilpas. Vi oplevede aldrig trængsel omkring poolen, og selve udendørsarealerne er pænt store. En af dagene fik vi 4 danske familier lov til at komme ned på selve vingården hvor ejerne bor for at smage på vin, skinke og ost. Børnene fik lov til at plukke diverse grøntsager som hver familie fik med sig hjem til aftensmaden.
Tips:
Medbring kun lidt tøj, det er utrolig nemt at vaske tøj da der er vaskemaskine og tørrestativ i lejligheden. Vores ynglingsby blev Cortona som kun ligger ca. et kvarters kørsel fra boligen. Siena besøgte vi også, parkering var dog lidt af et problem, kør efter Stadium hvor det er forholdsvis nemt at parkere og det ligger i centrum.
Køb ikke for meget ind hos den lille købmand lige i nærheden, det er dyrt, men selvfølgelig nemt når man kommer lørdag eftermiddag. Husk at der er middagslukning mellem ca 12 og 16, det svinger fra butik til butik, men det er ærgerligt at køre efter indkøb på dette tidspunkt:-) Man kan købe både olivenolie og vin på selve ejendommen. På vejen hjem overnattede vi på Hotel Moretti i byen Moretti som også In-Italia formidler. Fantastisk lille hotel som laver den mest lækre mad.
Vores to drenge spiste her mere end de havde gjort længe...:-)

Vi rejser gerne med In-Italia igen.

Læs mere
 
search map