Agriturismo i Castiglion Fiorentino i Toscana

Agriturismo Le Capanne

Den fælles spisesal / opholdsstue Lejlighed Castagneto Lejlighed Castagneto Lejlighed Noceto Lejlighed Noceto Lejlighed Oliveto Lejlighed Oliveto Lejlighed Bosco Lejlighed Bosco
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Den populære Agriturismo Le Capanne (336 m.o.h) har den skønneste udsigt over bakkerne øst for Castiglion Fiorentino, hvis opland domineres af olivenlunde, vinmarker og skov. Det er et sted, hvor du kan slappe helt af og nyde livet, vandre og cykle.

Produktion af vin og olivenolie

På Le Capanne producerer de økologisk olivenolie, vin af god kvalitet og adskillige slags frugt, som du er velkommen til selv at plukke ned fra træerne. I skovene finder du om efteråret både kastanjer, bær og svampe, en perfekt beskæftigelse, hvis du rejser uden for sommersæsonen. Holder du af at ride, er der mulighed for det ca. 7 km fra stedet. På gården afholdes der også madlavningskurser, som varer mellem 3 og 5 timer. De kan også organisere udflugter og yoga-timer, på forespørgsel. Er du interesseret i stedets forskellige aktiviteter, så forhør dig hos værtsparret, når du ankommer, så får du al den information du behøver.

Læs mere om Agriturismo Le Capanne

Passion og kærlighed i flere generationer

Det smukke gamle landsted har været gennem en større renovering, så du kan nyde landskabet og omgivelserne fra din tidssvarende feriebolig, og med de faciliteter, som de gamle toscanske bønder slet ikke kendte til. Atmosfæren og charmen præger dog fortsat stedet, og det er Gabriele Mazzeschi, den yngste af tre generationer, som i dag driver stedet med stor passion og kærlighed sammen med sin hustru Irene og sine forældre Margherita og Vincenzo.

Nyd beliggenheden, solen og den blå himmel

Agriturismo Le Capanne har som nævnt en rigtig fin beliggenhed, omgivet af et grønt og frodigt landskab med vinstokke og olivenlunde. Udsigten over de grønne bakker er charmerende og denne udsigt har du også fra poolen, som du finder i haven. Her er der også borde, stole, parasoller samt grill, så du kan nyde solen i fulde drag i sommersæsonen.

Du bor tæt på en hyggelig lille by

Castiglion Fiorentino er en hyggelig lille by, hvor du bl.a. finder butikker, tobakskiosk, barer og restauranter. Der er ca. 7½ km til centrum, men der er også en restaurant blot 900 meter fra stedet, og de nærmeste madbutikker ligger i en afstand af ca. 1 km. Har du brug for et større udvalg, kan du tage en tur til Arezzo, som ligger 25 km væk, og her er der et dejligt historisk centrum, som har dannet kulisse i et utal af berømte film. Glem ikke at besøge den lille hyggelige by Cortona, som sikkert bliver en af dine favoritter, men husk de gode sko.

Rustikt og charmerende

Lejlighederne er rustikke med stengulve, synlige loftsbjælker men også selve møbleringen. Der er kun fire lejligheder, hvoraf to ligger i stueplan og to på første sal. Du er også velkommen til at benytte den fælles hall med åben pejs. Lejlighederne er komfortabelt indrettet med køkken, vaskemaskine, strygefaciliteter og badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer. Hver lejlighed har et udendørs område med bord og stole.

Lejlighederne på Agriturismo Le Capanne

Treværelseslejlighed Castagneto med 4 + 2 sovepladser (stueetage)

Lejlighed Castagneto ligger i stueetagen og er ca. 77 m². Lejligheden består af veludstyret spisekøkken med ovn, opholdsstue med dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet og bruser. Lejligheden har desuden vaskemaskine. Der er direkte udgang til haven.

Treværelseslejlighed Noceto med 4+2 sovepladser (stueetage)

Lejlighed Noceto som ligger i stueetagen, er ca. 81 m². Lejligheden består af veludstyret spisekøkken med ovn, opholdsstue med dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed Bosco med 4 sovepladser (1. sal)

Lejlighed Bosco ligger på første sal og er ca. 69 m². Lejligheden består af veludstyret køkken med ovn, opholdsstue med pejs, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed Oliveto med 4 sovepladser (1. sal)

Lejlighed Oliveto ligger på første sal og er ca. 74 m². Lejligheden består af veludstyret køkken med ovn, opholdsstue, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map