Anmeldelser af Agriturismo La Fenice
 
Agriturismo La Fenice er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo La Fenice er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglion Fiorentino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hjemlig atmosfære ved Toscansk Perle

Vi boede fire nætter på la Fenice lejlighed Vega. Blev vel modtaget af Linda med familie og havde rolige og afslappende dage. Gården er et 500 år gammelt jagtslot, der har været i slægtens eje i lang tid. Det er meget charmerende. Lejligheden ligger i kælderen, hvilket gør den sval om end noget mørk.Indgangen vender ud mod vejen, hvilket kan være godt at vide. Også selv om det kun er bonden og en gård højere oppe, som udgør trafikken - udover gården her.
Poolområdet har fået ny stenbelægning og udsigten er vidunderlig og afslappende. Aldrig noget problem at få liggestole. Rent og fint og det meste af, hvad du har brug for, er tilgængeligt. En smal vej op til gården - men der er fin parkering, når man kører forbi huset mod receptionen. Linda med familie er ekstremt venlige og servicemindede. Vi følte os mere som deres egne gæster end som besøgende. Ved forespørgsel om muligheden for et madlavningskursus for den 14-årige, tog Linda selv hånd om det bedste vis. Det hele afsluttedes med, at vi allesammen spiste en vidunderlig middag sammen. Vi er ekstremt tilfredse med vores dage på La Fenice og kommer gerne tilbage.

Castiglion Fiorentino som feriedestination

En lille charmerende by med bymur og og middelalderdage (anden tid på året end vores besøg). Godt udvalg af restauranter og fødevarebutikker, men måske ikke så meget for den shoppinglystne.
Anbefaler middag på La Piana med smuk udsigt til solnedgangen. Vi tog en dagsudflugt til Assisi, som varmt kan anbefales. Ligeledes besøg på nogle af de lokale vingårde. Vi besøgte San Stefano og fik en meget hyggelig privat rundvisning med smagning af 7 vine. Anbefaler varmt begge de røde vine.

Agriturismo La Fenice
Rent og pænt
Gæstfrihed

Linda og familie er fremragende værter man føler sig meget velkommen og hun finder svar og løsninger på alt, incl et madlavningskursus.
Beliggenhed

Afsondret og roligt, men alligevel tæt på Castiglion Fiorentino
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo La Fenice
Lejlighed Vega

Lejligheden er noget mørk, da den ligger i kælderen. Men til gengæld sørger de tykke vægge for, at der er svalt og skønt.
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Svært at få Wifi og internet til at fungere delvis pga væggene. Men det kan jo også være positivt, ikke altid at være koblet op.
Pool (evt. sæsonåben)

Meget dejlig pool med ny stenbelægning rundt om poolen. Vidunderlig udsigt over dalen og adskillige liggestole. Her er også bordtennisbord, bolde og spil til de timer, man ikke mere orker at ligge i solen.
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2019
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Vis alle anmeldelser fra Agriturismo La Fenice
 
search map