Agriturismo i Castiglion Fiorentino i Toscana

Agriturismo La Fenice

 
Agriturismo La Fenice er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo La Fenice er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglion Fiorentino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne lille olivengård passer perfekt til dig, som vil bo på et mindre sted, der trods sin landlige beliggenhed er tæt på flere af Toscanas seværdigheder. Du kan til og med nyde godt af naboregionen Umbriens natur og seværdigheder. Og eftersom du bor kun ca. 30 km. fra den fine Trasimenersø, kan du få lov til at mærke søbrisen mod kinden og frådse i lækre fiskeretter. På gården findes en have, hvor du kan koble af, samt en udendørs pool.

En familiær oase, hvor det er let at trives

Gården har været i familiens eje siden langt tilbage, og familiens historie i området går faktisk helt tilbage til år 1527. Det var først i år 2001 at Linda, sammen med sin far, besluttede sig for at prøve at leje et af værelserne ud. Efterhånden bestemte de sig for at revovere cantinaen og lave den om til en lejlighed, og på den vis påbegyndte de skabelsen af et landhus. Erfaring med landbrug flyder i familiens årer, selvom de i dag kun har en økologisk olivenproduktion. Du kan selvfølgelig både prøvesmage herlighederne og købe velsmagende souvenirs med hjem.

Læs mere om Agriturismo La Fenice

Bliv hjemme eller tag på spændende udflugter

Total afslapning er kodeordet her på La Fenice, og total afslapning kan du få enten i haven med en god bog eller ved poolen, hvor du kan bade og sole dig hele dagen. Da du bor på en strategisk beliggenhed under din ferie på Agriturismo La Fenice, har du rig mulighed for at tage på spændende udflugter. Du kan tage på en dagsudflugt, hvor du besøger Firenze, Siena og vinområdet Chianti. Du kan også tage på eventyr i alt det smukke, som Umbrien har at byde på, hvor du ikke må glemme Trasimenersøen.

I Cortona finder du alt, hvad du skal bruge på din ferie

Tættere på din bopæl har du den pittoreske by Cortona, som ligger majestætisk oppe på en høj, hvor man indspillede filmen "Under Toscanas sol". Hvis du får brug for at købe mad og drikke, så finder du Castiglion Fiorentino inden for 7 minutters kørsel med bil (7 km.). Her findes, foruden et pittoresk, lille centrum, flere hyggelige restauranter at vælge imellem, samt barer og store madbutikker, hvor du finder alt, hvad du behøver. I centrum findes der også et par butikker som parfumeri og tøjbutikker. Om sommeren holdes markeder på Piazza Giuseppe Garibaldi.

Høre med Linda, hvis du vil have flere tips og råd til, hvad du kan se og give dig i kast med. Allerede nu kan du godt forberede dig på, at området også lokker til dejlige gå- og cykelture. Har du ikke din egen cykel med, kan du leje en i Castiglion Fiorentino, og ca. 5-8 km. væk kan du tage med på rideture.

Start dagen med en lækker morgenmad i haven

Inden du tager ud på dagens eventyr, kan du nyde en god morgenmad. På morgenmadsbordet dækkes der op med yoghurt, forskellige slags juice, marmelader, oste, æg, tærte, frisk frugt, kaffe og te. De gode sager kan du nyde ude i haven. Når du booker, kan du vælge, om du vil bestille dit ferieophold med eller uden morgenmad, og har du ikke valgt det på forhånd, er morgenmad på forespørgsel. Der er ingen restaurant på Agriturismo La Fenice, men der er kun et par km. til den nærmeste (det samme gælder for en lille madbutik) og ude i haven er der mulighed for at grille, hvis du skulle få lyst til det.

På Agriturismo La Fenice har man indrettet sig med familiens møbler

Du kan vælge imellem lejlighed eller værelse her på Agriturismo La Fenice. De er alle rustikt indrettet med familiens antikke møbler. Faciliteter i både værelse og lejlighed er TV og Wi-Fi. Lejlighederne har desuden strygemulighed, hårtørrer og et køkkenhjørne med bl.a. kaffemaskine, brødrister og elkedel. Aircondition anses ikke som nødvendigt på grund af de tykke vægge. Da Linda bor på gården, er hun for det meste nem at få fat på, men hør for en sikkerheds skyld dagen i forvejen, hvis der er noget specielt, du vil hende.

Værelserne på Agriturismo La Fenice

Dobbeltværelse Andromeda

Værelse i rustik stil med en dobbeltseng. Du har privat badeværelse på gangen. Ca. 20 m².

Dobbeltværelse Cassiopea

Værelse i rustik stil med en dobbeltseng. Du har privat badeværelse på gangen. Ca. 20 m².

Lejlighed Vega

Denne lejlighed (med egen indgang) ligger på stueplan og var førhen cantinaen. Derfor har den tykke vægge på ca. 150 cm. I loftet har du synlige, massive træbjælker. Lejligheden har en rummelig stue med køkkenhjørne, spiseplads og åben pejs, 2 soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med badekar/bruser. Ekstraseng mulig på et af værelserne. Ca. 75 m².

Hele huset med 10 sovepladser

Her lejer du hele huset med fire soveværelser (hvoraf to af dem kan benyttes aftre personer) og tre badeværelser, et rummeligt køkken med spisestue / opholdsstue, et stort alrum og en pergola hvor du også kan nyde maden. Linda bor i den anden lejlighed rundt om hjørnet og har egen indgang (meget diskret), hvilket betyder at hun altid er til rådighed hvis det skulle blive nødvendigt. Hun tager sig af stedet, haven og poolen og udviser stort hensyn til jeres privatliv.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo La Fenice

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo La Fenice som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo La Fenice. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Agriturismo La Fenice

Ro og fantastisk mulighed for at opleve Toscana

Dejligt møde med Toscana. Fantastisk sted med ro og smuk udsigt. Værten Linda gør det rigtig godt. Er der når vi har brug for hjælp til anbefalinger - til at fortælle lidt om området og Toscana og hvad vi ellers har brug for. Alt i alt en skøn ferie og bestemt ikke sidste gang vi besøger området ??

Læs mere

Hjemlig atmosfære ved Toscansk Perle

Vi boede fire nætter på la Fenice lejlighed Vega. Blev vel modtaget af Linda med familie og havde rolige og afslappende dage. Gården er et 500 år gammelt jagtslot, der har været i slægtens eje i lang tid. Det er meget charmerende. Lejligheden ligger i kælderen, hvilket gør den sval om end noget mørk.Indgangen vender ud mod vejen, hvilket kan være godt at vide. Også selv om det kun er bonden og en gård højere oppe, som udgør trafikken - udover gården her.
Poolområdet har fået ny stenbelægning og udsigten er vidunderlig og afslappende. Aldrig noget problem at få liggestole. Rent og fint og det meste af, hvad du har brug for, er tilgængeligt. En smal vej op til gården - men der er fin parkering, når man kører forbi huset mod receptionen. Linda med familie er ekstremt venlige og servicemindede. Vi følte os mere som deres egne gæster end som besøgende. Ved forespørgsel om muligheden for et madlavningskursus for den 14-årige, tog Linda selv hånd om det bedste vis. Det hele afsluttedes med, at vi allesammen spiste en vidunderlig middag sammen. Vi er ekstremt tilfredse med vores dage på La Fenice og kommer gerne tilbage.

Læs mere

Smukt landskab.

Smukke omgivelser og hyggeligt værtskab. Det som trækker ned at at billederne sælger stedet vældigt godt, men det er mere slidt en billederne vidner om. Løst armatur i badeværelset, beskidte fuger i bruseren, smudset omkring poolen

Læs mere
 
search map