Agriturismo i Castiglion Fiorentino i Toscana

Villa La Crosticcia

Lejlighed Il Rio Lejlighed Il Poggetto Lejlighed Il Poggetto Lejlighed Il Poggetto Lejlighed Il Rio Lejlighed Il Poggetto Lejlighed Il Oliveto
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Castiglion Fiorentino er en af Toscanas oversete små perler. Den store strøm af turister går langt uden om denne dejlige by med dens små gader, goder spisesteder og hyggelige caféer. To kilometer uden for byen finder vi gården Agriturismo la Crosticcia, som byder på en forfriskende pool og tre lejligheder.

Økologisk produktion

Ejerne af Agriturismo la Crosticcia producerer lidt af hvert, fra vin over olivenolie til marmelader, frisk frugt, honning og kastanier. Alt sammen økologisk. Produktionen foregår ikke lige her på stedet, men som gæst er du velkommen til at forsyne dig gratis med grøntsager fra køkkenhaven og naturligvis købe diverse andre produkter. Så bliver mandlavningen ikke mere autentisk!

Livet i det fri

I haven finder du en pool på 12 x 6 meter (dybde 1,20 - 2,70 meter) og havemøbler, så du kan spise i det fri, samt en legeplads for de mindste. Selvfølgelig er her også grill, så madlavningen kan stå på andet end pasta og salat.

Indkvarteringen

Alt efter jeres antal og behov for plads kan du vælge mellem tre lejligheder af forskellig størrelse eller leje hele huset på én gang, så I får det hele for jer selv. Lejlighederne er indrettet i typisk landlig toscansk stil med klinkegulve, fritliggende bjælker i lofterne og solide møbler i mørkt træ. De har alle satellitfjernsyn, wi-fi internetadgang, kaffemaskine, ovn og køleskab med frostboks.

Det andet Toscana

Alle kender Siena, Firenze, Lucca og Pisa. Det er smukke byer, som er værd at besøge gang efter gang, det er millioner og atter millioner af mennesker over hele verden enige om. Langt færre kommer forbi byer som Arezzo, Cortona og ... Castiglion Fiorentino. Hvis du vælger at bo på Agriturismo la Crosticcia, får du sidstnævnte inden for to kilometers afstand med alt, hvad det indebærer af indkøbsmuligheder, spisesteder, caféer, togstation og et meget malerisk bybillede. Arezzo og Cortona kommer du også hurtigt til, for der er kun 15 km til dem, den ene mod nord, den anden mod syd. Og nu hvor vi er ved afstandene, så er der for resten kun 700 meter til nærmeste restaurant/pizzeria.

Læs mere om Villa La Crosticcia

Lejlighederne på Villa La Crosticcia

Toværelseslejligheden Oliveto med 2/3 sovepladser

Ligger i stueetagen og er 49 m². Lejligheden består af stue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng samt badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden er udstyret med satellitfjernsyn, wi-fi og høj stol. Den har også en privat havepavillon med bord og stole.

Treværelselejligheden Rio med 4 sovepladser

Ligger i stueetagen og er 60 m². Lejligheden består af stue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to senge og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden er udstyret med satellitfjernsyn, wi-fi og høj stol. Den har også en privat havepavillon med bord og stole.

Treværelseslejligheden Poggetto med 4/6 sovepladser

Ligger på første etage og er 100 m². Lejligheden består af to stuer en suite, hvoraf den ene har køkkenhjørne (med opvaskemaskine), den anden sovesofa til to personer og pejs, to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser med bruser og toilet. Lejligheden er udstyret med satellitfjernsyn, wi-fi og høj stol. Den har også en privat havepavillon med bord og stole.

Hele huset med 10/12 sovepladser

Huset er delt i tre lejligheder, der har selvstændig indgang og er således perfekt til tre familier, der rejser sammen. Lejligheden Oliveto med 2/3 sovepladser ligger i stueetagen og er 49 m². Lejligheden består af stue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng samt badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden Rio med 4 sovepladser ligger i stueetagen og er 60 m². Lejligheden består af stue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to senge og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden Poggetto med 4/6 sovepladser ligger på første etage og er 100 m². Lejligheden består af to stuer en suite, hvoraf den ene har køkkenhjørne (med opvaskemaskine), den anden sovesofa til to personer og pejs, to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser med bruser og toilet. Alle lejligheder er udstyret med satellitfjernsyn, wi-fi der er havepavillon med bord og stole i haven.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

I Casali del Trebbiolo

Pontassieve, Toscana

Agriturismo San Francesco

Castiglion Fiorentino, Toscana

Fattoria La Gabola

Cortona, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map