Anmeldelser af Vigna Mauri

 
Vigna Mauri er ikke tilgængelig i øjeblikket
Vigna Mauri er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglion d'Orcia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Vigna Mauri

Læs personlige anmeldelser af Vigna Mauri som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Vigna Mauri. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Torben og familie fra Herning boede på Vigna Mauri i Castiglion d'Orcia fra d. 21. til d. 28. juli 2012 og på Ristoro del Cavaliere i Piazza al Serchio fra d. 28. juli til d. 4. august 2012.

Vigna Mauri var et helt perfekt feriehus til 4 personer, og det lå i et super område. Langt fra turistområder, men tæt nok til at man kunne køre til gode udflugtsmål.
Vi har hele vejen igennem været meget tilfredse med at leje feriehuse gennem jer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Allan og Anna-Marie boede på Vigna Mauri i Castiglion d'Orcia fra d. 1. til d. 5. oktober 2011.

Vi besøgte Vigna Mauri den første uge i okt. 2011. Et dejligt lille hus, typisk italiensk og med en dejlig overdækket terasse, hvor man kunne nyde den flotte udsigt, også om aftenen, selvom det var om efteråret. Huset ligger fredeligt, helt for sig selv neden for en kirkegård. Der løber en vej cirka 100 meter neden for ejendommen, men trafikken er begrænset. Byen Castiglion d'Orcia ligger vel cirka 1 km over huset, og her er der indkøb, bankomat og restauranter.
Området er perfekt til cykelture, men kun med en god cykel med mange gear, og hvis man har en rimelig god kondition. Det er i den grad kuperet landskab.
I området ligger flere attraktioner, der er et besøg værd, bla. klosteret Sant'Antimo, hvor vi oplevede greogoriansk sang, meget stemningsfuldt mens solen gik ned, den lille hyggelige by Pienza og sidst men ikke mindst Siena, der var en af de største oplevelse på vor 14 dages tur i Toscana. Duomoen var fantastisk, og besøg i sep. eller oktober kan anbefales, da gulvet med de flotte mosaikker er afdækket i denne periode. Resten af året er de dækket til med træplader. Vi havde fantastisk vejr i hele ferien 24-28 grader og ingen regn.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lis og Ole fra Hørsholm boede på Vigna Mauri i Castiglion d'Orcia fra d. 21. til d. 28. maj 2011.

Vi tilbragte en dejlig uge i det skønne hus Vigna Mauri på skråningen under Rocca d'Orcia. Husets belligenhed mellem oliventræerne med den storslåede udsigt over dalen, helt perfekt for et par der ønsker ro og natur omkring sig. Et sødt og rart værtspar, som vi dog kun traf i forbindlese med ankomst og afrejse.
Bestemt et sted som vi selv har lyst til at vende tilbage til, men også gerne anbefaler til andre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
John og Hanne fra Græsted boede på Vigna Mauri i Castiglion d'Orcia fra d. 28. maj til d. 4. juni 2011.

Et skønt hus, og jeg vil sige til 2 personer, der ligger midt i en oliven lund. Man oplever haremisser, firben, fasaner og fugle vi aldrig har set før.
Et rigtigt dejligt sted, som vi kun kan anbefale.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Knud og hans hustru fra Hvalsø boede på Vigna Mauri i Castiglion d'Orcia fra d. 29. august til d. 8. september 2009.

Det var alle tiders ferie.
Jo, byen og området var dejligt og opholdstedet levede absolut op til vore forventninger. Ejeren Claudia var et meget behageligt og venligt menneske.
Vi håber at kunne leje huset igen på et senere tidspunkt.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kristoffer og rejsefællen fra København S boede på Vigna Mauri i Castiglion d'Orcia fra d. 5. til d. 12. juli 2008 og på Poderi Arcangelo i Certaldo fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Vi havde en rigtig god tur, tak!
Og vi var meget tilfredse med de to opholdssteder vi lejede gennem Jer.

Vigna Mauri ligger dejlig ugenert og smukt. Det er virkelig et godt sted at være når man skal helt ned i tempo og man blot vil nyde de utroligt smukke omgivelser i det sydlige Toscana. Huset er helt perfekt til 2 personer, og det fremstår både utroligt charmerende og særdeles funktionelt. Bl.a. er køkkenet væsentligt bedre udstyret end man normalt kan forvente.

Poderi Arcangelo er et utroligt smukt sted. Det ligger på et bakkedrag med flot udsigt til alle sider henover egne vinmarker. Ikke mindst ved poolen er der en lækker udsigt. Når man ligger ved poolen eller benytter en af de store fælles terrasser er det et dejligt sted at slappe af. Samtidig ligger det godt i forhold til at besøge, Firenze, Pisa og Siena.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jette og Ole fra Hellerup boede på Vigna Mauri i Castiglion d'Orcia fra d. 26. maj til d. 2. juni 2007.

Vi havde en dejlig tur, selvom om vejret ikke hele tiden var det allerbedste. Især uge 22 gav lave temp., regn, torden og hagl. Det har I jo desværre endnu ikke indflydelse på! Castiglion d'Orcia - og ikke mindst omegnen, var et spændende sted, og huset, Vigna Mauri, levede op til alle forventninger. Afhentning af nøgle m.v. forløb 100% tilfredsstillende, og jeres agent, Immobiliare 100 Case, var utrolig sød og hjælpsom.

Også opholdet i Lucca i Appartamento Azalea var en stor oplevelse, hvor ejeren, som jo bor dør om dør, var meget opmærksom og hjælpsom. Jeres lokale agent, Abitare Lucca, var virkelig kompetent, og vi gjorde stort brug af den gode skriftlige information om Lucca, som vi modtog fra Abitare Lucca. Vi havde et spændende ophold i Lucca.

Vi er meget imponeret over hele forløbet - lige fra første kontakt med jer. Fantastik opfølgning og en dejlig oplevelse, når alt klapper hele vejen igennem. Begge boliger, henholdsvis huset i Castiglione d'Orcia og lejligheden i Lucca, levede faktisk mere end op til vore forventninger, så hvad kan man så forlange mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Michael og Jeanette fra Vodskov boede på Vigna Mauri i Castiglion d'Orcia fra d. 22. til d. 24. august 2006.

Først og fremmmest vil vi sige, at det var en pragtfuld ferie i Italien ! Simpelthen fantastisk ! Godt vejr, god mad og vin, skøn natur, søde mennesker og dejlige omgivelser :-)

Rom var fuld af oplevelser med mange fantastiske seværdigheder, og vi har kun godt at sige om Hotel Tritone: Dejligt centralt med nem adgang til byen. Rigtigt lækkert værelse!

Sommerhuset "Vigna Mauri", beliggende tæt ved Castiglion d'Orcia, var ren toscansk idyl. Så charmerende og hyggeligt :-) Kan varmt anbefales - dog skal man ikke være bange for lidt småkryb, idet huset har omkringliggende olivenlund.

San Gimignano er en rigtig hyggelig middelalderby med dejlig stemning. Har et udsigtspunkt, hvorfra der er et fantastisk vue over området. Vi boede på Molino Di Foci - en gammel restaureret mølle. Hyggeligt sted med meget venlig betjening.

I Montenero boede vi på hotel "La Vedetta". Fin udsigt fra værelset, men ellers var hverken hotellet eller området noget særligt. Dog et par fine strande i nær køreafstand.

Hotel Windsor i Milano var både eksklusivt og billigt og forholdsvis centralt. Ligger i gå afstand til det store shoppingcenter ved domkirken.

Som skrevet har det været en rigtig dejlig ferie, og vi har fået virkelig god service fra In-Italia i forbindelse med booking af ferien. Tak for det !

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Susanne og Jesper fra Skive boede på Vigna Mauri i Castiglion d'Orcia fra d. 22. til d. 25. juli 2006.

Huset i Castiglion d´Orcia var lige hvad vi trængte til efter det hektiske storbyliv [i Firenze], så alt i alt en dejlig ferie. Vi vender tilbage når resten af familien kan komme med

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 1 voksen, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map