Villa i Castiglion d'Orcia i Toscana

Vigna Mauri

 
Vigna Mauri er ikke tilgængelig i øjeblikket
Vigna Mauri er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglion d'Orcia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vigna Mauri er et rigtigt intimt og lille selvstændigt hus, beliggende blandt oliventræer med udsigt over det prægtige landskab for foden af den bakke, der krones af den maleriske middelalderborg Rocca d'Orcia og en kilometer fra selve Castiglion d'Orcia.

Huset er for nylig blevet istandsat og fremstår nu som velindrettet og smagfuldt. Vigna Mauri er omgivet af grøn have, hvorfra man kan nyde den dejlige udsigt, lave mad på grillen og i pizzaovnen samt indtage sine måltider på terrassen i læ for aftenens dugfald. Her bor man ganske uforstyrret både fra vej og fra tætte naboer, idet en lille privat grusvej (ca. 100 m) fører ned til huset.

Læs mere om Vigna Mauri

Selvstændigt hus med 2/4 sovepladser
Huset består af stue med kamin og spisebord, køkkenhjørne med gasblus og ovn, samt en smal sovesofa (120 cm bred), der kan bruges af et eller to mindre børn. Der er også badeværelse/toilet med bruser samt god hems med dobbeltseng, der nås via en trappe fra stuen.

Skjul teksten
 
 
search map