Agriturismo i Castiglion d'Orcia i Toscana

Podere le Muline

 
Podere le Muline er ikke tilgængelig i øjeblikket
Podere le Muline er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglion d'Orcia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I den frodige grønne dal under den charmerende lille middelalderby Castiglion d'Orcia, hvis imposante borg ses viden om, ligger Podere le Muline i udpræget fredelige omgivelser. En særlig charme ved dette sted er muligheden for at kunne spadsere gennem skovene til den maleriske lille by Bagni Vignoni, som siden Middelalderen har været kendt for sine varme kilder, men det kan kun lade sig gøre at krydse den lille bro over bækken, når det ikke regner.

Nyd freden og roen

Det eneste, som forstyrrer freden her, er fuglene og vandets rislen fra den nærliggende flod. Alt indbyder til afslapning og vandreture i den uberørte natur. De sidste 2000 meter går ad en grusvej af temmelig ringe kvalitet; alle almindelige biler kan dog komme frem uden problemer, blot man kører roligt.

Læs mere om Podere le Muline

Slap af ved poolen

Lejlighederne er velmøblerede i en sober rustik stil, hvis eneste fejl er, at der til tider næsten er for mange møbler. Alle lejligheder er udstyret med aircondition, satellitfjernsyn, dvd-afspiller samt køkkenfaciliteter med fire blus, ovn og køleskab. Alle lejligheder har desuden et bord, stole, en parasol samt to liggestole ved poolen, og lejlighederne i stueetagen har også bord og stole uden for indgangsdøren.

NB. De første par år led dette smukke sted under dårlig rengøring og utilstrækkelige viceværter, det har heldigvis ændret sig nu. Mon ikke!

Læs om lejlighederne på Podere le Muline

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Podere le Muline

Læs personlige anmeldelser af Podere le Muline som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Podere le Muline. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 8 anmeldelser fra Podere le Muline

Smuk perle i skøn natur

Vi havde et skønt ophold på 4 dage på Podere Muline. Et dejligt sted til at komme helt ned i gear og væk fra al larm. Smukke omgivelser, skøn pool og en rigtig fin lejlighed. Bestyreren af stedet er super flink, og vi havde flere hyggelige stunder sammen med ham og hans familie og de andre gæster på stedet?????? Vi giver vores bedste anbefalinger.

Læs mere

Søde værter, fint værelse, landlige omgivelser

Min mand og jeg havde den 2 værelseslejlighed "Bagni San Filippo". Værelset var fint rengjort, det var muligt at få nye håndklæder i løbet af ugen.
Rigtig fin pool størrelse

Minus
- Ingen wifi og dårlig signal (men man er der vel for feriens skyld)
- Meget lang grusvej (2km)
- Sparsom køkkenudstyr omend det er beskrevet
- En smule lydt

Plus
- Søde værter
- Gode muligheder for gåture og vandreture i nærheden
- Tæt på Pienza, Montepulchiano og Montalcino hvis man vil smage vin
- God størrelse pool
- Flot udsigt

Læs mere

Dejligt fredfyldt sted

Ønsker man fred og ro, samt en vidunderlig natur er det stedet. Man kører et par kilometer af en noget ujævn vej og kommer til en perle midt i guds grønne natur. På selve stedet er der ikke meget andet at lave, end pleje sjæl og legeme og gå lange traveture. Men så ligger der til gengæld nok at se på i omegnen af hyggelige autentiske byer. Ønsker man en frisk gåtur en aften er der en hyggelig bjerglandsby et par kilometer fra stedet hvor der er flere restauranter.

Læs mere

Dejligt sted i smukt område

Vi havde en treværelseslejlighed (Castiglion d'Orcia) i Podere le Muline, der lå på 1. sal med en dejlig udsigt over det smukke landskab. Lejligheden var rigtig fin og hyggeligt indrettet, pæn og ren. Eneste minus var, at sengene var ret hårde. Der er en rigtig god stemning på stedet, og parret, der passer stedet, er søde og imødekommende og ikke strikse med noget. For eksempel måtte vi gerne bade i poolen om aftenen, selvom der stod at den lukkede kl. 20. Stedet ligge fint for sig selv for enden af en stejl grusvej i et utrolig smukt landskab, med en dejlig pool og en lille flod lige i nærheden. Der er mulighed for at vandre få kilometer til en fin lille kurby med hyggelige spisesteder.

Stedet ligge lige i nærheden af Castiglion d'Orcia, som er en lille hyggelig by, med en borg, et supermarked og rigtig gode spisesteder. Især er La Cisterna nel Borgo værd at nævne, med lækker mad og en utrolig sød og charmerende værtinde. Det er en god ide at bestille bord, hvis man vil sidde udenfor på en lille terrasse ved en fin lille plads. Der er ca. 20 minutters kørsel til byen Pienza, der er lidt større end Castiglion d'Orcia og har flere butikker spisesteder, men også en del flere turister. Derudover kan man inden for en times kørsel nå både Siena og andre fine byer, kurbade og den stor sø Largo Trasimino.

Vi kan varmt anbefale at tage til Podere le Muline, og tænker også selv at komme tilbage.

Læs mere

For enden af vejen, natur og enkelhed

For dig, der elsker naturens ro, og vil udforske et andet Toscana, langt fra de populære centre, er dette feriested ideelt. For enden af en lang landevej, midt i vinmarkerne, finder du Podere Le Muline. Smukt, lyst, hyggelige, rene værelser, dejlig, frisk pool og bakker, der inviterer til gåture i det grønne.

Læs mere

En uforstyrret perle :-)

Super beliggenhed ned af skåningen i dalen, en uforstyrret "perle" hvor man kun kommer fordi man bor der. Ingen trafikstøj og man har kun gårdens æsler, høns og heste som naboer. Stedet man tyr til når man ikke vil stresseses af internet og wifi, for der er ikke noget :-)
I bund og grund en total skøn oplevelse af stedet , atmosfæren, stemningen, den storslåede natur lige uden for døren og ikke mindst den rigtig gode velkomst man fik af Nicola, Manageren/ altmuligmanden på stedet.
Børnene havde det fantastisk, der var utroligt mange dyr i området at finde og kigge på, firben, næsehornsbiller osv.
Billederne på in-italia yder ikke stedet retfærdighed !

Læs mere
 
search map