Agriturismo i Castiglion d'Orcia i Toscana

Podere le Muline

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I den frodige grønne dal under den charmerende lille middelalderby Castiglion d'Orcia, hvis imposante borg ses viden om, ligger Podere le Muline i udpræget fredelige omgivelser. En særlig charme ved dette sted er muligheden for at kunne spadsere gennem skovene til den maleriske lille by Bagni Vignoni, som siden Middelalderen har været kendt for sine varme kilder, men det kan kun lade sig gøre at krydse den lille bro over bækken, når det ikke regner.

Nyd freden og roen

Det eneste, som forstyrrer freden her, er fuglene og vandets rislen fra den nærliggende flod. Alt indbyder til afslapning og vandreture i den uberørte natur. De sidste 2000 meter går ad en grusvej af temmelig ringe kvalitet; alle almindelige biler kan dog komme frem uden problemer, blot man kører roligt.

Læs mere om Podere le Muline

Slap af ved poolen

Lejlighederne er velmøblerede i en sober rustik stil, hvis eneste fejl er, at der til tider næsten er for mange møbler. Alle lejligheder er udstyret med aircondition, satellitfjernsyn, dvd-afspiller samt køkkenfaciliteter med fire blus, ovn og køleskab. Alle lejligheder har desuden et bord, stole, en parasol samt to liggestole ved poolen, og lejlighederne i stueetagen har også bord og stole uden for indgangsdøren.

NB. De første par år led dette smukke sted under dårlig rengøring og utilstrækkelige viceværter, det har heldigvis ændret sig nu. Mon ikke!

Læs om lejlighederne på Podere le Muline

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Palazzo Bandino

Chianciano Terme, Toscana

Palazzo Conti

Pienza, Toscana

Podere Torricella

Buonconvento, Toscana

Anbefalinger til dig

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Populært i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti

search map