Agriturismo i Castiglion d'Orcia i Toscana

Podere il Tigliolo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Podere il Tigliolo er på mange måder den klassiske toscanske gård, som er blevet forladt i forbindelse med industrialiseringen for siden at være blevet genopdaget og opdelt i lejligheder til udlejning. Det findes der tusindvis af eksempler på, men på Podere il Tigliolo er resultatet mere vellykket, hvis du søger det autentiske og fredfyldte, end så mange andre steder.

Velholdt og malerisk

Det er svært at beskrive, men gården besidder stor personlighed. Bygningerne er meget maleriske, og de originale strukturer er respekteret i sjældent stort omfang. Alt er velholdt uden på nogen måde at være pertentligt eller søgt romantisk. Du skal således ikke forvente dig hverken fjernsyn eller aircondition dette sted (til gengæld er der myggenet for næsten alle vinduer): Her er vore dages luksuskomfort fravalgt til fordel for det enkle og naturlige. Men hvem kan overleve uden internetadgang? Her er gratis wi-fi!

Læs mere om Podere il Tigliolo

Fred og ro

Alle lejligheder råder over egen terrasse med bord og stole, men i haven er der også en fælles terrasse med grill, borde og stole. Udsigten er prægtig: Du ser ud over bakker og dalen til Montalcino (de nærmeste vinmarker, der leverer druer til Brunello, ligger ganske tæt på gården). Larm og trafikstøj eksisterer ikke her, for du bor langt væk fra større færdselsårer, men det har så også den pris, at du skal ud på ca. 7 km grusvej for at komme frem.

Læs om lejlighederne på Podere il Tigliolo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map