Agriturismo i Castiglion d'Orcia i Toscana

Podere il Tigliolo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Podere il Tigliolo er på mange måder den klassiske toscanske gård, som er blevet forladt i forbindelse med industrialiseringen for siden at være blevet genopdaget og opdelt i lejligheder til udlejning. Det findes der tusindvis af eksempler på, men på Podere il Tigliolo er resultatet mere vellykket, hvis du søger det autentiske og fredfyldte, end så mange andre steder.

Velholdt og malerisk

Det er svært at beskrive, men gården besidder stor personlighed. Bygningerne er meget maleriske, og de originale strukturer er respekteret i sjældent stort omfang. Alt er velholdt uden på nogen måde at være pertentligt eller søgt romantisk. Du skal således ikke forvente dig hverken fjernsyn eller aircondition dette sted (til gengæld er der myggenet for næsten alle vinduer): Her er vore dages luksuskomfort fravalgt til fordel for det enkle og naturlige. Men hvem kan overleve uden internetadgang? Her er gratis wi-fi!

Læs mere om Podere il Tigliolo

Fred og ro

Alle lejligheder råder over egen terrasse med bord og stole, men i haven er der også en fælles terrasse med grill, borde og stole. Udsigten er prægtig: Du ser ud over bakker og dalen til Montalcino (de nærmeste vinmarker, der leverer druer til Brunello, ligger ganske tæt på gården). Larm og trafikstøj eksisterer ikke her, for du bor langt væk fra større færdselsårer, men det har så også den pris, at du skal ud på ca. 7 km grusvej for at komme frem.

Læs om lejlighederne på Podere il Tigliolo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Podere il Tigliolo

Læs personlige anmeldelser af Podere il Tigliolo som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Podere il Tigliolo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Podere il Tigliolo

En sand perle

Podere il Tiglio er en sand perle i det Toscanske landskab. Det ligger 7 km ude af en snoet grusvej, i god kvalitet, der går op og ned; men beliggenheden og roen er det hele værd.
Værten Paolo er utrolig gæstfri, og gør alt for at få en til at føle sig godt tilpas. det handler ikke om at få depositum så hurtigt som muligt, nej han vil hellere fortælle om områdets atraktioner og spisesteder.
Lejligheden Tiglio er en meget lækker lejlighed, med gode værelser, fuldt udstyret køkken med alle tænkelige tilbehør, egen stor terasse med en pragtfuld udsigt over landskabet og poolen.
Der er på stedet bordtennis, boldbane, og en lille petanque bane.
I receptionen er der TV, og mulighed for at logge sig på internettet, dette fungerer ikke så godt, så hvis man har trang til meget nyheder og internet, skal man nok tænke sig om.
I byen San Quirico d'Orcia som grusvejen går ud fra, ligger der en fin COOP, og der er mange lækre restauranter.

Læs mere

Bedømmelse af Podere il Tigliolo

Stedet ligger efter en temmelig lang grusvej. Det vidste vi på forhånd. Ellers var der ingen overraskelser. Det eneste vi snakkede om var, at terrassen, der hørte til lejligheden, kunne godt blive bedre. Terrassen skråner nedad. Dertil er der to lange bænke uden ryglæn. Det er ikke et sted man hygger sig længe uden at få ondt i ryggen. Vi er heller ikke tyve år mere. Et mindre bord og fire ganske almindelige plaststole ville være umærket. Ellers var det nok den terrasse med mest privat liv. Min søster havde slået sin ryg hjemme og hun kunne ikke sidde på bænken. Vi fik lov til at tage en stol fra lejligheden eller en stol fra pølen. Ingen problemer i det.
Værtsparret og hans forældre var søde og venlige.

Læs mere

Bedømmelse af Podere il Tigliolo

Meget smukt sted.
Rent og pænt.
Lækker lejlighed med masser af plads.
Utrolig sød betjening på stedet.
Meget tilfreds med opholdet

Læs mere

Jørn-Orla og rejsefæller fra Tølløse boede på Podere il Tigliolo i Castiglion d'Orcia fra d. 7. til d. 12. juli 2012.

Vi valgte Podere Il Tigliolo helt tilfældigt, men næste gang vælger vi dette med vilje. Vi blev mødt at en vært, der helt sikkert ville os (og alle andre) det aller bedste. Værten skulle på ferie og overlod stedet til sine forældre, de kunne ikke engelsk, men deres internationale gæstfrihed var ikke til at tage fejl af.
Ja, der er 7 km grusvej, men den opvejes hurtigt af svømmepøl og dejlige faciliteter både ude og inde - ikke mindst udsigten over vinmarker og Montelcino, solnedgang over Montelcino kan nok ikke overgåes!
Værten anbefalede os at besøge vingården Campotondo i Campiglia d’Orcia, det vil vi så lade gå videre til alle fremtidige gæster, her blev vi mødt af en familien (far, mor og datter), der gæstfrit indbød til vinsmagning i en dejlig have. Datteren er rigtig god til engelsk, og hele familien fortalte levende og stolte om produktion af vin og olie – som i øvrigt anbefales varmt.

Læs mere

Peter og familie fra Gentofte boede på Podere il Tigliolo i Castiglion d'Orcia fra d. 7. til d. 14. juli 2012.

Stedet havde en skøn beliggenhed med dejlig egen terrasse og stor pool. Findes nok ikke mere central placering hvis man er til udforskning af Toscana´s dejlige vine. De 7 km grusvej er lang - så husk at proviantér. Lejlighederne var store og af rigtig god kvalitet. Vi kan klart anbefale stedet, også selvom vi var der i en periode med meget kraftig blæst.

Læs mere

Lotte og familie fra København K boede på Podere il Tigliolo i Castiglion d'Orcia fra d. 23. til d. 30. juli 2011.

Det var en tilfældighed at vi valgte Podere Il Tigliolo, men hvilket lykketræf !

Tigliolo er fantastisk beliggende langt ude på landet og man kører 7 km af grusvej for at komme frem, så man kører ikke lige til bageren om morgenen :-) Det var bestemt en fornøjelse at holde ferie her og vi kommer gerne tilbage. Her er helt stille, og om morgenen og om aftenen kan man høre fårene med deres charmerende klokker vandre forbi. Vi boede i lejlighed "Olivo" som ligger på 1. sal. Lejl. er rummelig og har en smuk udsigt over dalen mod Montalcino og mod poolområdet og haven. Sovesofaen er fin at ligge på, så man kan sagtens være 5 personer.

Der hører egen lille, ugenert (overdækket) terrasse til lejligheden, men der er også fælles terrasse og grill område med flot udsigt over området. Herudover er der bocciabane, fodboldbane og bordtennis. Paolo som ejer stedet er utrolig sød og venlig. Og In-Italia yder en virkelig god service. Jeg føler mig virkelig godt behandlet som kunde. Super nem hjemmeside med alt hvad man kan ønske sig af informationer og gode tips. Virkelig gode tekstbeskrivelser !!

Læs mere
 
search map