Anmeldelser af Osteria dell'Orcia

 
Osteria dell'Orcia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Osteria dell'Orcia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglion d'Orcia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Osteria dell'Orcia

Læs personlige anmeldelser af Osteria dell'Orcia som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Osteria dell'Orcia. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
En lille gruppe erhvervsrejsende, der ønskede at besøge Toscana og behandle sig godt, valgte at bo på Osteria dell'Orcia fra d. 20. til d. 22. april 2002. De meddelte efter hjemkomsten:

Generelt set var vores tur rigtig god og kunderne var i høj grad tilfredse!
Her er en kort tilbagemelding:
1) området omkring Montalcino er utroligt smukt med bølgende landskaber, og byen meget charmerende - et must når man er på disse kanter. Det hele gør sig bedst i solskin (desværre var det regnvejr og gråt da vi var der - ØV!!)
2) Den gamle Postgård levede klart op til vores forventninger. Værelserne var velindrettet, nyt og lækkert med gode senge og dejligt badeværelse. Maden i restauranten var udsøgt med en meget intim atmosfære (kan anbefales)- det var synd at svimmingpoolen var overdækket med en grim grøn presening - det ville lige have gjort de sidste - og udfra brochuren kunne vi se at der var pool - så derfor havde vi jo sagt til vores kunder at de skulle medbringe badeshorts (øv!!)
3)Vinslotte!!! Vi kørte rundt i 2 timer for at finde vores første Vinslot. det viste sig at ejeren havde flyttet gård/slot - sådan at den fysiske placering af Vinslottet ifølge det kort vi fik udleveret inden afrejse var forkert afbildet. Det ville være en god ting hvis vi fik dette at vide hjemmefra!
Det 1. vinslot var OK - med en sød værtinde som talte godt engelsk
Det 2. Vinslot "Abbadia Ardenga" er mere et Museum over et gammelt vinslot/vingård som ligger inde midt i en mindre landsby ( Vi blev vist rundt i gamle kældre og så på redskaber fra 1200 tallet!!!) - ikke det bedste valg hvis man skal se hvordan den gode Brunnello vin bliver dyrket.
Jeg anbefaler at man finder en producent hvor beliggenheden er placeret op ad vinmarkerne, som giver besøget en ekstra oplevelse.
Lav en aftale med guiden så man f.eks. samler ham/hende op i Montalcino by, så kan denne vise vejen ud til vinslottet 
Mvh & tak for denne gang!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2002
Antal rejsende 8 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map