Agriturismo i Castiglion d'Orcia i Toscana

Osteria dell'Orcia

 
Osteria dell'Orcia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Osteria dell'Orcia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglion d'Orcia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I hjertet af den bjergtagende smukke og ugenerte dal Val d'Orcia i det sydlige Toscana ligger det firestjernede Hotel Osteria dell'Orcia.

Den smukke gamle bygning stammer fra 1600-tallet, og tjente de mange første hundrede år som poststation på vejen mellem Siena og Rom. De hestetrukne postvogne kørte ind gennem den store port, og de rejsende blev indlogeret på første sal, hvor der var sovesal og kro. I slutningen af 1800-tallet overgik bygningen til landbrug, indtil den i 1950'erne blev forladt under Italiens økonomiske mirakel, hvor mange flyttede fra landet til storbyerne. I 1990'erne blev stedet renoveret i fuld respekt for de originale træk, og her opstod et hotel med restaurant, som kan tilfredsstille selv de mest krævende gæster.

Læs mere om Osteria dell'Orcia

Hotellets værelser har aircondition, satellitfjernsyn, minibar, telefon, sikkerhedsboks og badeværelse med massagebruser og hårtørrer. Det hører til stedets specielle charme, at ikke to værelser er ens, da man ved renoveringen har valgt at prioritere autenciteten og det særprægede frem for det ensartede.

I hotellets have findes et forfriskende svømmebassin til gæsterne, og det er muligt at leje mountainbikes på stedet, således at man kan nyde en tur eller to i dalens skønne natur. Små fem kilometer fra hotellet finder man de charmerende små byer San Quirico d'Orcia og Castiglione d'Orcia.
Mod bestilling arrangeres middage og frokost for mindre selskaber i stedets stemningsfulde spisesal.

Skjul teksten
 
 
search map