Anmeldelser af Le Manzine

 
Le Manzine er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Manzine er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglion d'Orcia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Le Manzine

Læs personlige anmeldelser af Le Manzine som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Manzine. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Le Manzine

Castiglion d'Orcia som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Bjerne og familie fra Svendborg boede på Le Manzine i Castiglion d'Orcia fra d. 17. september til d. 1. oktober 2011.

Vi havde en pragtfuld ferie på "vores" Landsted Lemazine. Denne gang var vi afsted i September og kom hjem først i oktober. Vejret var vidunderligt, og vi nød at tag på ture til de små byer, som omgiver området omkring De'Orcia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Henrik og familie fra Egaa boede på Le Manzine i Castiglion d'Orcia fra d. 9. til d. 16. juli 2011.

Vi havde en rigtig dejlig tur til Le Manzine. De billeder, som ligger på jeres hjemmeside, giver kun et mindre indtryk af stedet; det er ganske enkelt utrolig flot med super omgivelser og flot service. Vi fik således en kage af værtsfamilien hver 2.-3. dag - flot. Stedet ligger lidt afsides (ca. 10 km til større by/indkøbsmulighed i Castiglion d'Orcia), men det vænner man sig hurtigt til. Varme anbefalringer herfra.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Gert og rejsefællen fra Hvidovre boede på Le Manzine i Castiglion d'Orcia fra d. 25. juni til d. 9. juli 2011.

Turen gik fint. Alt fungerede super fra jeres side og stedet er jo dejligt, MEN det var lidt af en bét at der er blevet bygget et nyt hus, der også lejes ud, så fra at være et sted med kun 3 lejligheder er der nu 4. Det lyder ikke af meget, men når det bliver til en hollandsk invasion på 6 voksne og en baby, hvorom verden drejer, så er det for meget for os. Alle ledige solstole blev brugt til kravlegård, samtlige parasoller blev inddraget, for der skulle ikke sol på nogen af dem og poolen blev brugt til at vandre omkring med klapvogn. Og ja, svømmede du på langs, så svømmede de på tværes. Vi har været på Le Manzine før og nydt at der var så stille, men vi gider ikke tage chancen en anden gang for at man bliver omringet af en kæmpefamilie, så vi kigger efter noget mindre næste gang. Måske er vi bare forvænte og menneskefjendske, men jeres service fejler intet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jannie og familien fra Kr. Eskilstrup boede på Le Manzine i Castiglion d'Orcia fra d. 29. august til d. 5. september 2009.

Alt var helt i top på stedet, vi var meget tilfredse med det.
Sammenlagt for hele turen var der vel kun en lille ting jeg irriterede mig voldsomt og det var at prisen for at leje to bilbarnstole var 100 euro, udlejningsbureauet ved at man ikke kan undväre dem.
Men ellers super.

In-Italia's kommentar

Jannie refererer til leje af autostole hos biludlejningsfirmaet Maggiore.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
Anne Marie, Christian og deres børn fra Odense M boede på Le Manzine i Castiglion d'Orcia fra d. 11. til d. 25. juli 2009.

Området er utroligt smukt og der er masser af småbyer og seværdigheder. Opholdsstedet er et af de bedste vi har været på. Meget smukt restaureret og velholdt. Meget fin service, bl.a. blev den murede grill renset hver morgen, hvis den var blevet brugt! Meget lækker pool og pool-område. Det eneste der manglede (set ud fra et småbarns synspunkt) var en lille legeplads, et par gynger el. lignende. Et mindre græsareal hvor man kunne spille bold ville også være fint. Men alt i alt en fin oplevelse som vi kan anbefale varmt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Gert og rejsefælle fra Hvidovre boede på Le Manzine i Castiglion d'Orcia fra d. 6. til d. 20. september 2008.

Netop hjemkommet fra Le Manzine nær Castiglione D'Orcia. Hvilket pragtfuldt sted! Dejlig lejlighed med alt lige fra strygejern og strygebræt til førstehjælpskasse. Vi boede i Olivo med en pragtfuld solnedgangsudsigt fra vores egen lille terrasse. Indretning og faciliteter er af høj standard og hjælpsomheden er stor. Stedet er beliggende små 2 km fra hovedvejen og alligevel er der så stille at man ind i mellem var nødt til at rømme sig, man troede simpelthen man var blevet ramt af akut døvhed. Det gjorde heller ikke oplevelsen ringere at vi var alene den første af de to uger! Vi ankom sent på eftermiddagen og blev modtaget efter alle kunstens regler, der stod endda en hjemmebagt kage til os. Det syntes vi var et smukt træk......da vi tog hjem havde vi fået seks stykker.....de kom med en ny hver anden eller tredje dag, så der er gang i bageopskrifterne. Selve området er rigt på seværdigheder og hvis man har cykler med er der masser af muligheder for ture på Monte Amiatas skovklædte sider.
10 km. væk ligger Pienza, som er en rigtig lille perle med gode indkøbsmuligheder og gode restauranter (prøv Da Falco på Piazza Dante Alighieri nr. 3) og Montepulciano, Montalcino samt Radicofani er også alle et besøg værd. En lille overset juvel er Montichiello, et sted hvor tiden ser ud til at være gået i stå. Den ligger ved siden af Pienza og er bestemt et besøg værd. Eneste anke er til kørselsvejledningen.....da vi kører fra betalingsmotorvejen og skal køre mod Siena er der to skilte til Siena.....så er det om at tage en hurtig beslutning! Alle andre bør tage den til højre, ellers kommer man på den gamle landevej, dog med mulighed for at komme op på motorvejen 15 km. længere fremme.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kurt og familien fra Mørkøv boede på Le Manzine i Castiglion d'Orcia fra d. 26. juli til d. 2. august 2008.

Det var et perfekt sted meget rent og helt iorden meget rare menesker som hvade med det at gøre , et lille minus! det ville være meget rart hvis den unge dame bare kunne en llile bitte smule engelsk . Da vi har været I Toscana nogle gange og set meget var det helt fedt at kunne komme op på mt. amiata hvor vi ikke har været før SÅ I OG LA MANZINE FOR 10 FOR DEN UGE.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
John og familie fra Randers boede på Le Manzine i Castiglion d'Orcia fra d. 6. til d. 15. juli 2006.

Det har været en helt uforglemmelig ferie.
Huset Le Manzine er et helt fantastisk skønt sted og der er ingen tvivl om at vi vender tilbage til området næste år. Vi forventer at bestille så snart det er muligt. Vi er allerede ved at kigge på flyafgange.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 4 voksne, 5 børn
Navn
Bjarne og familien fra Svendborg boede på Le Manzine i Castiglion d'Orcia fra d. 24. juni til d. 8. juli 2006.

Jo, vi havde en enestående tur til Toscana og ja det er slet ikke umuligt at vi skal afsted igen næste år. Alt var bare perfekt og man nænner næsten ikke at komme med nogle foreslag, men så igen vil det jo bare gøre det endnu mere perfekt.

Vi var meget glade for området som bød på herlig ture i de omkring liggende byer. Opholdet levede fuldt op til de forventninger vi havde til vores ferie og lidt til endda!

Af forslag kunne nævnes nogle cykler som kunne benyttes til små ture i lokalområdet - helst montain bikes med gear pga. de mange bakker og grus veje. Mygenet ville nok heller ikke være dårligt hen over sengen eller i vinduerne da der var en del af dem.
Ellers kan vi ikke komme på noget ud over at rose vores herlig værtspar som bare var super søde og flinke.

Tak for denne gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
Kirsten, Leif, Edel og John fra Tappernøje boede på Le Manzine i Castiglion d'Orcia fra d. 18. til d. 30. september 2005.

Vi er netop vent hjem efter 13 dage dejlige dage i det sydlige Toscana, hvor alt vedrørende bolig og flyrejse, som I havde arrangeret, fungerede til vores fulde tilfredshed. - Vi havde lejet en dejlig lejlighed på en landejendom syd for Castiglion d'Orzia. - Her hørtes kun cikader og vores egen plasken i pool'en, når vi hver eftermiddag vente hjem fra udflugter til de omkringliggende middelalderlandsbyer eller efter en heldagsudflugt til Siena (55 km.)mod nord eller til Pitigliano og Sorano lige så langt mod syd. Vi havde selv hjemmefra lejet en bil i Roms lufthavn (210 km), som vi havde til rådighed alle dagene. - Det er dyrt, men en bil er uundværlig, hvis man skal bo på landet og samtidig have mulighed for at se nogle af alle de kulturrigdomme, som det vrimler med overalt i Toscana. Lejligheden og huset havde en meget høj standard. - Huset var familiens gamle gård, som de havde bygget om til 3 sommerlejligheder (Kan også bruges om vinteren, da der er indlagt varme). De boede selv på naboejendommen. De var meget hjælpsomme og gæstfri, men som i hele det sydlige Toscana, så ville det have forøget værdien af opholdet endu mere, hvis kommunikationen kunne have forgået hjulpet af andre sprog end italiensk. - Vi opgav at lære dem dansk, tysk, engelsk eller fransk, så vi har nu meldt os til italiensk på aftenskole. Selvfølgelig med den bagtanke, at In-Italia kunne formås til at arrangere en tilsvarende rejse til næste år. I øvrigt var vi 2 par afsted, og jeg tror, at det var en god disposition at være flere, for, når man har nydt solnedgangen bag bjergene (kl. 19.30), så sænker der sig en larmende stilhed omkring én, som indtil næste morgen (kl. 7.30) kun afbrydes af uglernes skrig og cikadernes sang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Michael og familie fra Viborg boede på Le Manzine i Castiglion d'Orcia fra d. 20. til d. 27. august 2005.

I vil efter weekenden modtage en nærmere beskrivelse af vores oplevelser dernede. Men jeg kan kort sige, at vi var overordentlig tilfredse og lejligheden var i en virkelig god kvalitet. Absolut anbefalsesværdig. Det eneste "lille" problem vi havde, var den lidt svære kommunikation med ejeren, som kun kunne italiensk. Ikke et stort problem, vi fandt en løsning og kunne smile af det.

Vi håber desuden, at I vil være behjælpelige med at sende en hilsen til Moreno (Ejeren) og sige mange tak for en rigtig god behandling og betjening.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map