Agriturismo i Castiglion d'Orcia i Toscana

Le Manzine

 
Le Manzine er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Manzine er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglion d'Orcia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Små to kilometer fra den lille by Gallina (hvor man får nogle af Toscanas bedste panini) ligger denne maleriske gamle bondegård med smuk udsigt over landskabets bakker, dale og kornmarker. Som det fremgår af billederne, har ejerne lagt et stort arbejde i at istandsætte huset smukt og indrette det smagfuldt, og da gården først åbnede i juni 2005, er alt da også ulasteligt nyt og velholdt.

Tre lejligheder

Huset er opdelt i to lejligheder, en i stueetagen og en på første etage. En lille tredje lejlighed kaldet Uva ligger i en anden bygning 20 meter herfra. Køkkenfaciliteterne er gode, og alle tre lejligheder har da også opvaskemaskine. Poolen på 6 x 12 meter holdes pertentligt ren af den unge ejer. Få hundrede meter fra Le Manzine ligger det lille hus Casa Morello, hvis lejere også har adgang til svømmebassinet.

Læs mere om Le Manzine

Storslået natur

Naturen er storslået i denne del af Toscana, og på Le Manzine bor man så fredeligt, at man risikerer at blive siddende her store dele af ferien, for der er marker til alle sider, og landevejen ligger godt 2 km væk. Men får man lyst til udflugter, så er den kendte renaissanceby Pienza kun omkring 10 km væk, vinbyen Montepulciano 25 km herfra og uforlignelige Siena blot 55 km borte.

Lejlighederne på Le Manzine

Treværelseslejligheden Uva med 3 sovepladser

ligger i et selvstændigt hus på ca. 60 m² omkring 20 meter fra de andre lejligheder. Uva består af spisekøkken med gasblus og ovn, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng samt badeværelse med bruser. Lejligheden har satellitfjernsyn og opvaskemaskine. Der hører egen udeplads med bord og stole til lejligheden.

Treværelseslejligheden Girasole med 3/5 sovepladser

ligger på første etage og er ca. 85 m². Lejligheden består af stue med pejs og sovesofa til to børn, spisekøkken med gasblus og ovn - en suite med stuen (adskilt af opmuret bue), soveværelse med himmelseng, soveværelse med enkeltseng og badeværelse. Lejligheden har satellitfjernsyn og opvaskemaskine. Der hører egen udeplads med bord og stole til lejligheden.

Treværelseslejligheden Olivo med 4/6 sovepladser

ligger i stueetagen og er på ca. 85 m². Lejligheden består af stue med pejs og sovesofa til to personer, spisekøkken med gasblus og ovn - en suite med stuen (adskilt af opmuret bue), to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser. Lejligheden har satellitfjernsyn og opvaskemaskine. Fra stuen har man udgang til egen udeplads med bord og stole lige over for svømmebassinet.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Baccoleno

Asciano, Toscana

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Le Versegge

Montepescali, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map