Agriturismo i Castiglion d'Orcia i Toscana

Le Manzine

 
Le Manzine er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Manzine er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglion d'Orcia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Små to kilometer fra den lille by Gallina (hvor man får nogle af Toscanas bedste panini) ligger denne maleriske gamle bondegård med smuk udsigt over landskabets bakker, dale og kornmarker. Som det fremgår af billederne, har ejerne lagt et stort arbejde i at istandsætte huset smukt og indrette det smagfuldt, og da gården først åbnede i juni 2005, er alt da også ulasteligt nyt og velholdt.

Tre lejligheder

Huset er opdelt i to lejligheder, en i stueetagen og en på første etage. En lille tredje lejlighed kaldet Uva ligger i en anden bygning 20 meter herfra. Køkkenfaciliteterne er gode, og alle tre lejligheder har da også opvaskemaskine. Poolen på 6 x 12 meter holdes pertentligt ren af den unge ejer. Få hundrede meter fra Le Manzine ligger det lille hus Casa Morello, hvis lejere også har adgang til svømmebassinet.

Læs mere om Le Manzine

Storslået natur

Naturen er storslået i denne del af Toscana, og på Le Manzine bor man så fredeligt, at man risikerer at blive siddende her store dele af ferien, for der er marker til alle sider, og landevejen ligger godt 2 km væk. Men får man lyst til udflugter, så er den kendte renaissanceby Pienza kun omkring 10 km væk, vinbyen Montepulciano 25 km herfra og uforlignelige Siena blot 55 km borte.

Lejlighederne på Le Manzine

Treværelseslejligheden Uva med 3 sovepladser

ligger i et selvstændigt hus på ca. 60 m² omkring 20 meter fra de andre lejligheder. Uva består af spisekøkken med gasblus og ovn, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng samt badeværelse med bruser. Lejligheden har satellitfjernsyn og opvaskemaskine. Der hører egen udeplads med bord og stole til lejligheden.

Treværelseslejligheden Girasole med 3/5 sovepladser

ligger på første etage og er ca. 85 m². Lejligheden består af stue med pejs og sovesofa til to børn, spisekøkken med gasblus og ovn - en suite med stuen (adskilt af opmuret bue), soveværelse med himmelseng, soveværelse med enkeltseng og badeværelse. Lejligheden har satellitfjernsyn og opvaskemaskine. Der hører egen udeplads med bord og stole til lejligheden.

Treværelseslejligheden Olivo med 4/6 sovepladser

ligger i stueetagen og er på ca. 85 m². Lejligheden består af stue med pejs og sovesofa til to personer, spisekøkken med gasblus og ovn - en suite med stuen (adskilt af opmuret bue), to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser. Lejligheden har satellitfjernsyn og opvaskemaskine. Fra stuen har man udgang til egen udeplads med bord og stole lige over for svømmebassinet.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Le Manzine

Læs personlige anmeldelser af Le Manzine som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Manzine. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Le Manzine

Læs mere

Bjerne og familie fra Svendborg boede på Le Manzine i Castiglion d'Orcia fra d. 17. september til d. 1. oktober 2011.

Vi havde en pragtfuld ferie på "vores" Landsted Lemazine. Denne gang var vi afsted i September og kom hjem først i oktober. Vejret var vidunderligt, og vi nød at tag på ture til de små byer, som omgiver området omkring De'Orcia.

Læs mere

Henrik og familie fra Egaa boede på Le Manzine i Castiglion d'Orcia fra d. 9. til d. 16. juli 2011.

Vi havde en rigtig dejlig tur til Le Manzine. De billeder, som ligger på jeres hjemmeside, giver kun et mindre indtryk af stedet; det er ganske enkelt utrolig flot med super omgivelser og flot service. Vi fik således en kage af værtsfamilien hver 2.-3. dag - flot. Stedet ligger lidt afsides (ca. 10 km til større by/indkøbsmulighed i Castiglion d'Orcia), men det vænner man sig hurtigt til. Varme anbefalringer herfra.

Læs mere

Gert og rejsefællen fra Hvidovre boede på Le Manzine i Castiglion d'Orcia fra d. 25. juni til d. 9. juli 2011.

Turen gik fint. Alt fungerede super fra jeres side og stedet er jo dejligt, MEN det var lidt af en bét at der er blevet bygget et nyt hus, der også lejes ud, så fra at være et sted med kun 3 lejligheder er der nu 4. Det lyder ikke af meget, men når det bliver til en hollandsk invasion på 6 voksne og en baby, hvorom verden drejer, så er det for meget for os. Alle ledige solstole blev brugt til kravlegård, samtlige parasoller blev inddraget, for der skulle ikke sol på nogen af dem og poolen blev brugt til at vandre omkring med klapvogn. Og ja, svømmede du på langs, så svømmede de på tværes. Vi har været på Le Manzine før og nydt at der var så stille, men vi gider ikke tage chancen en anden gang for at man bliver omringet af en kæmpefamilie, så vi kigger efter noget mindre næste gang. Måske er vi bare forvænte og menneskefjendske, men jeres service fejler intet.

Læs mere

Jannie og familien fra Kr. Eskilstrup boede på Le Manzine i Castiglion d'Orcia fra d. 29. august til d. 5. september 2009.

Alt var helt i top på stedet, vi var meget tilfredse med det.
Sammenlagt for hele turen var der vel kun en lille ting jeg irriterede mig voldsomt og det var at prisen for at leje to bilbarnstole var 100 euro, udlejningsbureauet ved at man ikke kan undväre dem.
Men ellers super.

Læs mere

Anne Marie, Christian og deres børn fra Odense M boede på Le Manzine i Castiglion d'Orcia fra d. 11. til d. 25. juli 2009.

Området er utroligt smukt og der er masser af småbyer og seværdigheder. Opholdsstedet er et af de bedste vi har været på. Meget smukt restaureret og velholdt. Meget fin service, bl.a. blev den murede grill renset hver morgen, hvis den var blevet brugt! Meget lækker pool og pool-område. Det eneste der manglede (set ud fra et småbarns synspunkt) var en lille legeplads, et par gynger el. lignende. Et mindre græsareal hvor man kunne spille bold ville også være fint. Men alt i alt en fin oplevelse som vi kan anbefale varmt.

Læs mere
 
search map