Feriebolig i Castiglion d'Orcia i Toscana

Casa Morello

 
Casa Morello er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Morello er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castiglion d'Orcia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne flotte helt nyistandsatte mindre villa ligger i det smukke sydtoskanske landskab, der er præget af bakker, dale og kornmarker. Her er der fredelig natur så langt øjet rækker, men vil du se kulturbyer er der flere muligheder som Pienza, Montepulciano og Siena.

Casa Morello ligger 200 meter fra gården Le Manzine, hvor man kan benytte sig af den flotte pool på 12 x 6 meter, der er installeret her.

Læs mere om Casa Morello

Villa med 4 sovepladser
- Man kommer ind i huset i stueetagen og møder som det første en rummelig stue med pejs og sofaarrangement. Fra stuen er der adgang til husets 30 m² store terrasse med panoramisk udsigt over Orcia-dalen. Terrassen er møbleret med bord, stole og parasol. I stueetagen finder man ligeledes et køkken med komfur (ovn, 4 gasblus), opvaskemaskine og køleskab med fryseboks, et soveværelse med to enkeltsenge (kan samles til en dobbeltseng) og badeværelse med toilet og bruser, endnu et soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Under husets terrasse er der en overdækket veranda, som man kan benytte sig af, hvis man ønsker komplet skygge.

Skjul teksten
 
 
search map