Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Mellem Siena og Orvieto ligger Castiglion d'Orcia i smukke og stemningsfulde omgivelser. Ikke langt herfra finder vi Amiatabjerget, Montalcino, Pienza og Montepulciano, som alle er værd at besøge.

Byen er omtalt første gang 714 e.Kr., da den var ejet af adelsfamilien Aldobrandeschi. Den blev til selvstændig kommune i 1252, og i 1300-tallet blev den erobret af Siena. Bycentrum med dets gamle gader er meget hyggeligt at gå rundt i.
Piazza Il Vecchietta er særdeles stemningsfuld med dens skrånende vinkel og den gamle brønd i midten.

Den middelalderlige kirke, dedikeret til Maria Magdalena, er et fornemt eksempel på romansk arkitektur. Facaden er fra 1200-tallet, mens dens apsis er hundrede år ældre. Den og det nærliggende klokketårn er for nylig blevet restaureret.
En samling af Castigliones kunstværker findes i byens hovedkirke, Chiesa dei Santi Stefano e Degna. Facaden er fra 1500-tallet. Nogle malerier er dog blevet fjernet og sendt til restaurering - bl.a. værker af de store sienesiske mestre Simone Martini og Pietro Lorenzetti. Når de returneres, vil de blive udgangspunkt for dannelsen af et nyt bymuseum.

En let stigende vej fører til Aldobrandeschiernes fæstning, også kaldet Rocca a Tentennano, hvorfra man havde kontrol over hele byen. Murene findes stadig på den nordlige side. På toppen af bakken findes et stort fladt areal, der nu er park. Her har man en enestående udsigt over Amiatabjerget, byen og selve fæstningen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 
search map